8 ud af 10 danskere har brug for DIN hjælp!

Det er sådan i Danmark, at:

  • 8 ud af 10 personer har symptomer på stress1.
  • 47 % af den danske befolkning er overvægtig3.
  • Hver 5. i Danmark lider af depression4!

Og det er BARE i Danmark!

Når vi ser disse tal, så tænker vi, at det er jo for sindsygt! – og alligevel undrer det os ikke (desværre!). Du kan blot kigge på din arbejdplads, på din familie eller tage med bussen og kigge på dine medpassagerer. – Hvor mange ser glade ud? Har overskud til at give et smil? Stråler af sundhed? Måske føler du, at du er en af dem?

Vores største mission her i livet er klart at gøre op med de tal! At sprede budskabet om sundhed på en let og spiselig måde og stå med flaget hejst om, at vi skal tilbage til den biologiske krop.

Kroppen kan simpelthen ikke følge med!

Kroppen kan ikke følge med i det liv, vi lever i dag, alt det syre vi spiser og drikker os til og med alt det medicin, vi tager dagligt (700.000 danskere bruger over 5 lægemidler dagligt, 200.000 personer bruger over 10 lægemidler dagligt5). Ja, så vi ser en god grund til, at det er sådan!

Vi er kommet langt væk fra basen, og det gør, at de fleste i dette land går og føler sig små deprimerede, trætte og mangler overskud!

Får du også bare lyst til at hjælpe? Og til at kunne hjælpe?

Op mod 5.000 danskere dør af forkert brug af medicin6, og 100.000 danskere bliver indlagt på grund af medicinproblemer om året.

Nogle af de klienter, vi får ind i vores klinik, tager medicin dagligt.  I dette tilfælde er det guld værd at samarbejde med pensioneret læge Allan Fjelstrup, da han kender til medicinen.

En snak vi tit har på uddannelsen:

Dem, der kommer til os (og dig), har ofte en eller anden problematik, de ønsker at få hjælp til.

9 ud af 10 gange handler alle problematikkerne om ubalance i biokemien. Så faktisk (ifølge os) er alle problematikker et symptom på, at der er rod i den fysiske krop!

Det er her, du og vi kommer ind i billedet, for der er ingen andre, der arbejder på denne måde!

Hvis vi f.eks. tager svær tristhed som et eksempel:

De fleste ser problematikken som et psykisk problem, som der skal tales om – der skal tales om fortid, nutid og fremtid – og det har vi bestemt intet imod. Men ubalancen sker i dette regnskab (igen ifølge os), når vi gang på gang over mange år taler om det samme og kun rykker os små tommer.

– Og det er fordi problematikken ligger i den biologiske krop!

Når du lider under et aminosyremangel og B-vitaminmangel, så er det ifølge os bare et spørgsmål om tid, før du danner en svær tristhed, går ned med stress eller skaber en form for uro.

Når kroppen har fået de bestanddele, der skal til – ja så kan vi gå ind og arbejde med tankerne, sukkerafhægigheden, vaner, opdragelsen osv. og nå smertefrit i mål!

Det samme billede kan vi bruge når vi  kigger på hjerte-kar-problemer.

Det harer udvikler sig over mange år pga. mangler via genetikken, depot mangler og ubalance i biokemien, derudover har man forstærket processen ved at spise nærrigsfattigt mad.

Igen går vi ind og arbejder med biokemien!

Vi får derved styr på cravings, give mere overskud (også på celleplan) og reaktivere kroppens egne healingsprocesser og så over tid, så sker der transformation.

Er det din tur til at gøre en forskel?

Er du i tvivl, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig, så tilbyder vi en gratis og uforpligtende samtale. Book din samtale hos os lige her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ