• Du er måske praktiserende behandler, sundhedscoach, ernæringsekspert, yoga-lærer, jordemoder, fysioterapeut, massør, kosmetolog, eller en anden form for behandler og ønsker at specialisere dig inden for hormonel sundhed?
 • Føler du har et kald lagt inde i efter noget mere og er du klar til at træde ind i det liv, du fortjener?
 • Er du i gang med at uddanne dig inden for sundhed og krop og ønsker også at få en omfattende uddannelse inden for hormonsystemet og kroppens sundhed?
 • Har du en mavefornemmelse, der fortæller dig, at dit liv kunne være drastisk anderledes, hvis du bare kunne få et skub i den rigtige retning med det rigtige mentorskab?
 • Vil du dykke ned i hormonanalyser og forstå kroppen på et dybere og mere holistisk plan, så du bedre kan hjælpe dine klienter til et sund og langt liv?
 • Vil du have specifikke protokoller, som du kan bruge i din praksis til at hjælpe dine klienter med endelig at balancere deres hormonsystem?

Hvis du svarede ja på noget af det ovenstående, er det ikke tilfældigt, at du er landet her.. DU ER HER AF EN GRUND.

VIL DU FREMME HORMONBALANCE GENNEM KOST, LIVSSTIL OG HORMONTERAPIER?

Denne lægeeksamineret uddannelse, er designet til at forvandle dig til en mere vidende og selvsikker praktiserende behandler på KUN 8 måneder.

Uddannelsen kommer til at dækker alt fra kvinder og mænds hormonelle sundhed, med masser af menstruationscyklus teorier, casestudier, sundhedsprotokoller. Derudover arbejder vi med tankegang og tillidsskabelse, så du kan skabe en blomstrende sundhedspraksis.

Fra binyretræthed og højt blodsukker til fertilitetsproblemer og skjoldbruskkirtellidelser er hormonubalancer roden til mange underliggende problemer, vi står over for.

Hjælp din klient med at genoprette balancen i sin krop, sit sind og hverdag ved at foretage holistiske skift i kost og livsstil, der understøtter den hormonelle sundhed og generelle velvære.

Dine underviser på uddannelsen vil lære dig alt, hvad de ved om hormoner, menstruation, bevarelse af sund fertilitet, udbrændthed, overgangalder og den gennerelle sundhed, samtidig med at de holder dig i hånden og du begynder at skabe din drømmeforretning.

 

📞 Er du i tvivl, hvorvidt denne uddannelse er noget for dig, så book en afklarende session direkte i Chloe's kalender her.

HOLISTISK HORMONTERAPEUT

VORES HORMONSYSTEM BINDER KROPPEN OG MINDSET SAMMEN!

HVER 4. KVINDE OPLEVER DETTE PROBLEM.

Til tider kan du føle, at dine hormoner "raser". Du kan give dine humørsvingninger, irritabilitet, træthed eller oppustet mave skylden eller gøre noget ved det!

Vidste du, at mange tilbagevendende problemer vi oplever, er relateret til hormoner, men ikke behøver at være normen?

Hormonelle ubalancer påvirker mennesker i alle aldre og kan drastisk påvirke vores følelsesmæssige, fysiske og mentale sundhed. På denne uddannelse vil du modtage en dybdegående indsigt i de forskellige fødevarer, livsstilsændringer, testmuligheder, kosttilskud og stresshåndteringsteknikker til at afgifte kroppen og understøtte hormonel sundhed fra et bio-individuelt perspektiv.

Du lærer, hvordan du hjælper dine kære, dine klienter og dig selv med at opnå bedre søvn, reduceret stress, forbedret fordøjelse, stabiliseret blodsukker, lindring af PMS-symptomer, øget fokus, klarhed og øget energi.

Denne uddannelse er go-to-guiden til hormoner på ét sted.

IMG_3030

SOM HOLISTISK HORMONTERAPEUT LEVERER DU GARANTI FOR EN SUNDERE FREMTID FOR DIG SELV OG DINE KLIENTER.

Denne holistiske hormonterapeutiske uddannelse er for dig, hvis...

 • Du er en coach, mentor eller andet og ønsker at opnå et certifikat inden for et specialområde inden for sundhed.
 • Du ønsker at hjælpe dine klienter med at tabe sig, slippe humørsvingninger, akne, træthed, fordøjelsesbesvær, lav libido og meget andet.
 • Du vil tiltrække klienter med uregelmæssige cyklusser, fertilitetsbekymringer, stofskifteproblemer, stress eller dem som ikke kan finde sig til rette i overgangsalderen.
 • Du er interesseret i holisme og vil arbejde naturligt med dine klienter og samtidig støtte op omkring din egen sundhed.
 • Du ønsker at gå vejen selv, for at optimere dit liv og være det bedste forbillede for dine klienter.
 • Du brænder for at gøre en kæmpe forskel for andre og udleve din egen drøm.

Få en UNIK bonus med: 3 business-coaching sessioner og 3 måneders homøopatisk ampulkur med i prisen (værdi: 9.750 kr.).

6
CM SNH-38
IMG_0673-2
OnlineLive HHU

HVORDAN FORLØBER UDDANNELSEN?

Du skal møde op en gang om måneden til undervisning og fordybelse på skønne Charlottenlund Fort og derudover foregår al undervisning, sparring og udveksling digitalt,­ så du kan deltage, uanset hvor du bor. Undervisningen på Charlottenlund fort kan også følges digitalt på selve live-dagene, hvis du ikke kan møde op. 

Jeg tilføjer et onlineforum til os på uddannelsen, hvor materiale, lydfiler, e-bøger og meget mere vil være tilgængelig 24/7. Holdundervisningen suppleres også med online undervisning og en facebookgruppe, hvor du har mulighed for mentoring og sparring med Chloe i ugedagene, samt række ud til dine medstuderende.

Uddannelsen kan følges som deltidsstudie – samtidig med karriere og familieliv. Brug uddannelsen på dig selv, udvid din business og bliv Holistisk Hormonterapeut.

VORES HORMONERS INDBYRDES BALANCE ER AFGØRENDE, NÅR VI ØNSKER ET STÆRK HELBRED OG EN SUND FREMTID.

Dette får du b.la. på uddannelsen

Studio-Project-6
Studio-Project-4-3
Studio-Project-5-4
Studio-Project-5-3
Studio-Project-6-3

Komplet undervisning i det endokrine system

Dit endokrine system indeholder en samling af kirtler, der producerer hormoner, som spiller en stor rolle i processer for stofskiftet, vækst og udvikling, seksuel funktion, fertilitet, søvn og humør. På uddannelsen bliver du undervidst i de hormonproducerende kirtler og organers funktion. Alle som påvirker forskellige områder af dit liv.

Forstå de hormonelle ubalancer

På denne uddannelse får du et omfattende overblik over de mest almindelige hormonelle ubalancer, vi mennesker oplever, og hvorfor der er tendens til at opstå. Fra hovedpine og hududslæt til akne, humørsvingninger og migræne – symptomerne på hormonelle ubalancer er mange og forskellige for alle! Du lærer at genkende disse symptomer, behandle dem og vejlede dine klienter i at vide, hvilke symptomer de skal holde øje med.

Maksimering af ernæring for optimal hormonfunktion

Vi ved, at mad har kraften til at helbrede, men at opdage, hvilken måde at spise på, der fungerer bedst for dine klienter og deres kropsbehov, er nøglen til at overvinde hormonelle ubalancer. Du vil udvikle en dybere forståelse af, hvordan makro- og mikronæringsstoffer, specielle diæter, naturlig hormonmedicin og kosttilskud kan integreres i en daglig rutine for at give sind og krop, hvad den har brug for for at trives.

Kvinder og mænds sundhed

Mens en hel dag af denne uddannelse er dedikeret til mænds sundhed, drejer et stort fokus sig om de mange stadier af kvinders liv – fra pubertet og reproduktion til overgangsalderen. Du vil modtage værdifulde værktøjer til at hjælpe med at støtte kvinder med ubalancer, der kan resultere i uregelmæssige menstruationer, vægtøgning, humørsvingninger, fertilitetsbekymringer, hedeturer, tørre slimhinder og meget mere.

Støtte til hormonel sundhed resten af livet

Bortset fra mad kan stress, miljøgifte og genetiske mutationer bringe vores hormoner ud af balance. På denne uddannelse vil du forstå, hvordan du fremmer levende sundhed gennem kost- og livsstilsjusteringer, samtidig ved du, hvornår det er tid til at gå endnu dybere med naturlig medicin og udforske testmuligheder. Denne uddannelse vil give dig livslange værktøjer, du har brug for til at balancere hormoner og støtte helbred.

skoddsborg

OPGRADER DIN SUNDHED OG BUSINESS.

Som Holistisk Hormonterapeut leverer du garanti for en sundere fremtid, samtidig med at du udfolder din egen karriere og du lever det, du står for.

Du er et match hvis du er sundhedsmindet og gearet til selvrealisering med et rent fokus på at gøre en forskel og udleve din drøm. Uddannelsen er til dig der går efter at skabe frihed for dig selv og andre.

Holistisk Hormonterapeutisk uddannelse handler om helbred, celleforståelse og opbyggelse.

👉🏻 Forstil dig det niveau, hvor du lever din drøm fyldt ud og gør en stor forskel for andre. Du har et stærkt kundeflow og at dine drømmekunder, som du elsker at arbejde med, de strømmer ind.

Mærkes det helt og rigtigt for dig? Det er muligt og kan lade sig gøre. Jeg er klar til at vise dig hvordan og står ved din side de næste 8 måneder.

Er du klar til at gøre en forskel og udleve din drøm på en helt ny måde, hvor energien er høj og flowet mærkes?

SOM HOLISTISK HORMONTERAPEUT UDFOLDER DU DIN EGEN KARRIERE OG UDLEVER DET, DU STÅR FOR.

VIL DU FREMME HORMONBALANCE VIA ANALYSER, URTER OG NATURMEDICIN?

Kroppen udskiller og cirkulerer omkring 100 forskellige hormoner. Grundlæggende er de med til at styre en stor del af det fysiske og psykiske jeg. Hormoner er med til at regulere, opstarte processer og booste. Derudover er de en afgørende brik for jeg'et. Hormonerne har nemlig en stor indvirkning på vores mind-set, hvordan vi tænker, hvor kontrollerende vi er, evnen til at leve i nuet, slappe af – kort sagt: dit indre liv.

Alle hormoner arbejder tæt sammen og indgår i hinandens produktion, derfor er deres funktionalitet altafgørende for din klient og personens velbefindende!

 • Hver dag er cirka 35.000 danskere sygemeldt med stress.1
 • 20% af alle kvinder i Danmark oplever hormonubalancer.2
 • Det anslåes, at over 75% af kvinder i overgangsalder oplever gener af en eller anden art3
 • 15-20 % af alle par oplever infertilitet.4
 • 51 % af den voksne befolkning er overvægtige. 99 % af overvægt skyldes uhensigtsmæssig livsstil.5
 • 640.000 danskere lider af migræne6
 • Man regner med, at 15-25 % af alle kvinder og 7-12 % af alle mænd får en depression i løbet af livet.7
 • PCO (plycystisk ovarier) forekommer hos op til 70 procent af yngre kvinder.8
 • Ca. 40 % af danske mænd har nedsat sædkvalitet9
 • Mindst 260.750 danskere lider af diabetes, omkring 60.000 ved endnu ikke, at de har type-2-diabetes.10
 • Op mod hver 10. dansker vil få en stofskiftesygdom på et tidspunkt i livet – flere kvinder end mænd.11

Du lærer på denne uddannelse at gøre en forskel for overstående.

IMG_8311

“Hormon” stammer fra græsk (hormao) og betyder: stimulerer og sætter i gang! Hormoner er signalstoffer fra kirtler i din krop, som udløser forskellige reaktioner, ofte kontrolleret af feedback-systemer.

Vores hormoner er kemiske budbringere, som påvirker vitalitet, humør, immunforsvar, nervesystem, følelser, metabolisme, hjerne, homeostase, energiproduktion, vækst, kropstemperatur, reaktioner og meget mere!

DETTE FÅR DU VED DELTAGELSE PÅ HORMONTERAPEUTISK UDDANNELSE:

 • Et 8 måneders uddannelses forløb med hormonekspert Chloe ved spidsen.
 • Live undervisning på Charlottenlund Fort hver måned.
 • Online undervisning 2-3 gang om måneden.
 • Undervisning af dygtige læger og kommende samarbejdspartner (en unik mulighed).
 • Undervisning på et højt fagligt niveau, gennem hele uddannelsen.
 • Et 24/7 timers online klasselokale med alt hvad du behøver.
 • Online undervisningsmaterial mellem hvert modul.
 • Fuld forplejning på undervisningdagene i bedste Currame-stil med lækker mad, snacks og dessert.
 • Øvedage mellem hvert modul.
 • Klinisk værktøjskasse som du kan bruge direkte i din klinik.
 • Personlig krops-, ansigt- og irisanalyse af naturbehandler Frederick
 • Mulighed for mentoring og sparring med Chloe gennem hele uddannelsesforløbet.
 • Adgang til vores laboratorium, hvorfra du kan bestille hormonanalyser til dine klienter.
 • Cases: Prøvekaniner og et forum fyldt med cases, journaler og laboratorietests m.m. som du kan dykke ned i.
 • Behandlingsplan som passer til din krop, dit hormonsystem og dine behov.
 • 5 måneders medlemskab til club VILD: I samarbejde med yogi SofieB.
 • Et kærlighed-forum på Facebook med Chloe og de andre på forløbet (hemmelig gruppe).
 • Flot certificeringsbevis og certificeringfest på Kurhotel Skodsborg med alt inkl.

Og mere mere..

hormonterapeutisk copy

DU FÅR YDERLIGERE:

 • Adgang opdateret viden, analyser mv. inden for dette felt, samt brugen heraf.
 • Mulighed for salg af kosttilskud, laboratorietests, helsekostprodukter og personlig pleje. Derudover også din egen kosttilskuds-hjemmeside.
 • Unik rabat på Health Mentor Uddannelsen 
  Mulighed for network og samarbejde.
  Mulighed for videregående uddannelse.

FULD FORPLEJNING PÅ CHARLOTTENLUND FORT

MORGEN VELKOMST

Grøn juice efter køkkenets valg

FORMIDDAGSSNACK

Te, grøntsagsstave og nødder

FROKOST AF KOKKENS VALG

Lækker frokost a'la currame

EFTERMIDDAGSSNACK

Te og sund treat

AFLUTNINGSMIDAG PÅ CHARLOTTENLUND FORT

Til din certificering på sidste modul, hvor du modtager certifikat som lægeeksamineret Holistisk Hormonterapeut, holder vi et brag af en fest med 2-retters middag, bobler og taler. Vi fejre denne banebrydende rejse og de nye skridt i din forretning.

Green Minimalist Furniture Moodboard Facebook Post (200 × 300 px)-4

HER ER BLOT ET PAR EKSEMPLER PÅ, HVAD DU VIL KUNNE HJÆLPE DINE KLIENTER MED:

 • Infertilitet
 • PCO/PCOS/POF/POI
 • Østrogen dominans
 • Endometriose
 • Nedsat sexlyst
 • Stress
 • Overgangsaldersgener
 • Diabetes
 • Emotional Eating Disorder
 • PMS/PMDD
 • Stofskifte problemer herunder, lavt eller højt stofskifte, Hashimoto’s, Graves mv.
 • Binyrertræthed
 • Smertefulde og/eller uregelmæssige menstruationer

HVERT MODUL ER BYGGET OP OMKRING:

Bliv holistisk hormonterapeut (297 × 210 mm)

FORLØBET OG DATOERNE:

Hele uddannelsen tager udgangspunkt i den holistisk endokrinologiske tankegang og evidensbaseret videnskab.

HORMONEL LIVSSTIL

 • Velkommen og præsentation
 • Individualiseret ernæring for at understøtte en korrekt funktion af det endokrine system
 • Lær, hvordan de tre makronæringsstoffer (fedt, protein og kulhydrater) spiller en vigtig rolle i hormonbalancen 
 • Årsager til blodsukkerdysregulering og insulinresistens
 • Blodsukkertestprotokol
 • Kulhydratomsætning
 • Balanceringsløsninger til blodsukket  

Månedens ord: Fundament
Fokus: Insulin, leptin og ghrelin, adiponecti mv.

Undervisning på Charlottenlund Fort: 
Torsdag d. 31. Oktober kl. 9.00-17.00.

Er der dage du ikke kan møde op, så kan du følge undervisningen over live-stream direkte fra hvor du er. Eller se replay efterfølgende.

Online undervisning: 
Torsdag d. 7. November kl. 18.00-20.00 
Kan du ikke være med, så husk at det bliver optaget og lagt på vores forum efterfølgende.

Optaget undervisning med læge Susanne Nachtigall:
6 timer og 23 minutter - undervisningen foregår på engelsk.

HORMONEL OPBYGNING

 • Det endokrine systems grundlæggende roller og funktioner
 • Funktionen af andre hovedorganer og deres sammenhæng med hormonfunktionen 
 • Celle- og hormonopbyggelse 
 • Overspisning/manglede appetit
 • Undervægt/overvægt  
 • Hormonvenlige fødevarer 

Måneds ord: Opbyggelse
Fokus: Det endokrine system, hypothalamus og hypofyse m.fl.

Undervisningsdag på Amager af Charlotte Bech: Torsdag d. 14. November kl. 9.00-16.00.
Undervisningsdag på Amager af Charlotte Bech: Fredag d. 15. November kl. 9.00-16.00

Online undervisning:
Torsdag d. 25. November kl. 13.30-15.30. 

HORMONEL CYKLUS

 • Kvindelig anatomi og ovariefunktion
 • Mandlig anatomi og testikelfunktion 
 • HPO aksen og HPG aksen
 • Fra puberteten til overgangsalder
 • Livscyklussen
 • Menstruationscyklussens fire faser og de hormonelle udsving
 • Cyklussporing
 • Klargør kroppen før graviditet
 • Naturlig fertilitet
 • Kontinuerlig hormonel beskyttelse
 • Test og diagnosticering af kønsorgansproblemer
 • Top livsstilshack/praksis til støtte af kønsorganerne
 • Top diæt, kosttilskud, urteanbefalinger til HPO/HPG-akseregulering og healing
 • Opstart af prøvekanin

Måneds ord: Naturlig cyklus
Fokus: Progesteron, østradiol, østron, østriol og herre hormonerne, FSH, LH, GH, prolactin, GnRH, ADH, oxytocin.

Undervisning på Charlottenlund Fort: 
Mandag d. 9. December kl. 9.00-17.00.

Online undervisning: 
Onsdag d. 17. December kl. 13.00-15.00.

Online undervisning: 
Onsdag d. 8. Januar kl. 14.00-16.00.

IMG_8537
CM SNH-19
12

HORMONEL STRESS

 • Binyresystemets anatomi og fysiologi
 • HPA aksen
 • Kroppens stress response 
 • Søvnens indvirkning
 • Nyrestøtte 
 • Adaptogener
 • Test og diagnosticering af binyreproblemer
 • Top livsstilshack/praksis til at håndtere stress 
 • Top diæt, kosttilskud, urteanbefalinger til HPA-akseregulering og healing

Måneds ord: Handling
Fokus: Kortisol, kortison, DHEA, ACTH, aldosterone, androgener, adrenalin, noradrenalin, melatonin, erythropoietin, renin og neurotransmittere serotonin, dopamin.

Undervisning på Charlottenlund Fort:
Mandag d. 20. Januar kl. 9.00-17.00

Online undervisning:
Tirsdag d. 4. Februar kl. 17.00-19.00

 

HORMONEL METABOLISME

 • Skjoldbruskkirtlens anatomi og fysiologi
 • HPT aksen
 • Sundhedstilstande i skjoldbruskkirtlen 
 • Metabolisme og fedtforbrænding 
 • Forskellige skjoldbruskkirtelmønstre, der ikke vises på standard laboratorietests
 • Test og diagnosticering af skjoldbruskkirtelsygdomme
 • Tarmsundhed og dets effekt på hormonsundhed
 • De mest almindelige tarmrelaterede tilstande, der påvirker hormonsundheden
 • Candidaprotokol
 • Mave/tarm sundhedsprotokol protokol og elimination diæt
 • Fødevarer, kosttilskud og praksis, der reducerer inflammation og forbedrer tarmene
 • Top livsstilshack/praksis til at håndtere af stofskifte lidelser
 • Top diæt, kosttilskud, urteanbefalinger til HPT-akseregulering og healing

Måneds ord: Metabolisme
Fokus: TRH, TSH, thyroxine, triiodothyronine, reverse triiodothyronine, calcitonin og PHT, samt anti-stoffer, somatostatin

 

Online undervisning af læge Susanne Nachtigall: 
Torsdag d. 27. Februar kl. 9.00-16.00

Online undervisning:
Onsdag d. 19. Februar kl. 15.30-17.30
Tirsdag d. 5. Marts kl. 13.30-15.30

IMG_8473
11
Untitled (800 × 800 px)

HORMONEL AFGIFTNING

 • Analyser lægens blodprøver
 • Hormonanalyser og protokoller
 • Forstå normale intervaller af laboratorieresultater kontra optimale intervaller af laboratorieresultater
 • Hormonsygdomme og holistiske behandlingsmetoder
 • Leverens og galdeblærens rolle i afgiftning og sund hormonfunktion 
 • Hormonnedbrydelse i hver fase af leverafgiftning
 • Understøt sund afgiftning gennem kost, livsstil, miljø, kosttilskud og urter
 • Indvirkningen af miljøgifte og hormonforstyrrende stoffer på det endokrine system, menstruationscyklus, overgangsalder og fertilitet

Måneds ord: Afgiftning
Fokus: Hormonanalyse

Undervisning på Charlottenlund Fort: 
Mandag d. 24. Marts kl. 9.00-17.00

Online undervisning:
Mandag d. 1. April kl. 11.00-13.00 
Tirsdag d. 16. April kl. 11.00-13.00

HORMONEL SUNDHED

 • De 3 hormontyper
 • Hormonanalyse gennemgang, fordybelse og behandling
 • Naturlig hormonterapi
 • Forstå, hvordan test af hormoner i urin giver et mere komplet klinisk billede af de hormonelle veje end nogen anden testmetode
 • Fortolkning af organiske syrer i klinisk praksis
 • Hormonafhandling (opgave) 
 • Tilskud og støtteprotokoller
 • Opsamling
 • Cases
 • Opsamling af prøvekaniner

Måneds ord: Behandlingsplan
Fokus: Optimering af hormonsystemet 

Undervisning på Charlottenlund Fort: 
Mandag d. 28. April kl. 9.00-17.00

Online undervisning:
Mandag d. 5. Maj kl. 9.00-11.00
Tirsdag 13. Maj 13.30-15.30

Optaget undervisning med Carrie Jones ND, FABNE, MPH:
6 timer - undervisningen foregår på engelsk.

HORMONEL LIGEVÆGT

 • Hormonel faste
 • Fordybelse i ny forskning indenfor faste 
 • Sænk din bodyage
 • Anti-aging og hud
 • Longevity 
 • Genetik og methyleringsprocesser
 • Opsummering
 • Øvelser og nye cases

Måneds ord: Sammenslutnin
Fokus: Dig som Holistisk Hormonterapeut

Undervisningsdag på Charlottenlund Fort:
Mandag d. 19. Maj kl. 9.00-17.00 

Online undervisning:
Mandag d. 3. Juni kl. 9.00-11.00

Online undervisning:
Torsdag d. 28. Maj kl. 11.00-13.00

Optaget undervisning med Erik-Alexander Richter:
2 timer og 20 minutter - undervisningen foregår på engelsk.

Eksamineringsdag:
Fredag d. 13. Juni kl. 9.00-17.00 
Certificeringfest på Charlottenlund Fort: 
Fredag d. 13. Juni kl. 18.30-??

Vi afholder en brag af en certificeringfest for jer - for at fejre jeres eksamen, denne fantastiske rejse vi har haft sammen og for at sige på gensyn med manér!

SKAL DU MED PÅ ÅRETS HORMONTERAPEUTISK REJSE?

I løbet af otte spændende, hormondybdegående og alt andet end kedelige måneder, vil du være i stand til at hjælpe din klient fra hormonubalancer og skavanker til hormonbalance og kropsfrihed.

Måned for måned bliver du undervist i kroppens unikke helbredende evner, dens hormonsystem, kostens betydning for kroppen og sindet – samt en masse hormonterapier og analyser!

Denne uddannelsen, vil gøre dig til en unik behandler, hvilket vil få dig til at skille dig ud som terapeut, og du vil kunne hjælpe de mange tusinder, som har søgt hjælp hos andre, men stadig oplever ubalancer og skavanker, og som manglede vitalitet og overskud.

VORES HORMONERS INDBYRDES BALANCE ER AFGØRENDE, NÅR VI ØNSKER ET STÆRK HELBRED OG EN SUND FREMTID.

hormonterapeutisk uddannelse copy

OPGRADER DIN VIDEN OG KUNNEN, SÅ DU KAN HJÆLPE ENHVER UD AF HORMONELLE UBALANCER. DRIV DIN KLINIK FRA DIT HØJESTE OG GØR EN FORSKEL FOR DIG SELV OG ANDRE HVERDAG.

UNDERVISERE PÅ UDDANNELSEN

chloe bjoerk
Dr. med. Susanne Nachtigall
Charlotte bech
richter-erik-alexander191
friederich damore bruun

Chloe Floor Oliva

Chloe er uddannelsesleder og din primær underviser på denne uddannelse.

Chloe har 12 års erfarring som behandler og foredragsholder. Hun har siden 2015 afholdt uddannelser og forløb. Chloe er skribent, mentor og skaberen af ​​Nulstil, Hormonboost, Skab naturlig hormonbalance, Health Mentor Uddannelsen, hormontyper og en række programmer, der giver kvinder mulighed for at genvinde deres hormonsundhed ved hjælp af en metode, der kombinerer evidensbaseret information med ældgammel naturmedicinsk viden.

Hendes arbejde har påvirket livet for tusindvis af mennesker ved effektivt at løse en lang række af hormonelle ubalancer herunder PMS, PCOS, smertefulde og tunge menstruationer, fertilitetsproblemer, overgangsaldergener, stress og mange flere.

Dr. med. Susanne Nachtigall

Susanne er uddannet læge i 2009 og er privat praksiserende læge i Østrig.

Efter flere år på forskellige hospitaler, fandt hun hurtigt ud af, at det ikke var den måde, hun ville praktisere medicin på!

Hun begyndte at studere akupunktur og orientalsk medicin, hvilket gav hende et helt nyt perspektiv på sygdom og sundhed. Derudover er Susanne uddannet yoga lærer.

I løbet af de sidste 10 år bragte hendes forskellige interesser hende til forskellige områder inden for holistisk medicin, især traditionel kinesisk, men også kinesiologi, ortomolekylær medicin og naturlig hormonbehandling.

I Susanne's private praksis tilbyder hun akupunktur, urtemedicin, ernærings- og hormonterapi og holistisk coaching, der integreres sammen med elementer fra yoga og meditation.

Dr. Charlotte Bech

På Holistisk Hormonterapeut uddannelse vil du modtage undervisning fra læge Charlotte Bech, som har baggrund som læge indenfor mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus samt intern medicin på Rigshospitalet.

Charlotte Bech er autoriseret læge, medlem af lægeforeningen (DADL), medlem af foreningen af speciallæger (FAS), og medlem af Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM).

Charlotte Bech arbejder med kursister, der selv ønsker at gøre en indsats for sundhed via dokumenterede naturlige metoder som kost, livstil, motion, yoga, meditation og ayurveda (som også anbefales af WHO).

Erik-Alexander Richter

Erik-Alexander Richter som er tidligere kendt i Holland som lægeeksperten i tv-programmet Life is Beautiful.

Han er uddannet inden for ortomolekylær biokemi og CPNI (clinical psycho neuro immunology).

Han er klinisk psykisk neuroimmunolog med speciale i biokemi og ekspert inden for sundhed og underviser på flere medicinske institutter (OPFG, OrthoHealth).

Erik-Alexander Richter underviser dig i longevity og hvordan faste kan være med till at skabe mirakler for dig selv og dine klienter.

Erik-Alexander Richter kan skabe sammenhænge som ingen andre mellem sygdom på den ene side og stress, depression, manglende motion, ernæringsproblemer og især langvarig inflammation på den anden side.

Frederick Malich Ewing

Frederick har i de sidste 20 år arbejdet med mennesker, der lider af en kroniske sygdom. Sygdomme som kræft, depression, sorg, overvægt, undervægt, spiseproblemer, smerter, OCD, eksem, ADHD, infertilitet, maveproblemer, knæproblemer m.m.

Frederick er uddannet Holistic Nature Doctor, N.D efter den gamle tyske metode, han har en svensk massøruddannelse, og har en lang række efteruddannelser bag sig. Han var med til at starte hele fænomenet omkring Detox i Danmark.

I årenes løb har han arbejdet tæt sammen med verdens bedste og største homøopatiske firma Heel, og samarbejder nu med et laboratorium i USA, Afrika og England.

Carrie Jones ND, FABNE, MPH

Carrie er en internationalt anerkendt foredragsholder, konsulent og underviser om emnet kvinders sundhed og hormoner med over 20 år inden for funktionel og integrativ medicin.

Carrie er uddannet fra National University of Natural Medicine i Portland, Oregon, bestyrelsescertificeret i naturopatisk endokrinologi (FABNE) med en mastergrad i folkesundhed (MPH). Som tidligere adjungeret fakultet for National University of Natural Medicine (NUNM) har hun undervist i kurser i både gynækologi og avanceret endokrinologi.

Hun var medicinsk direktør for to store integrerede klinikker i Portland, Oregon og medicinsk direktør for Precision Analytical Inc., skabere af DUTCH test i næsten 10 år.

Du vil modtage undervisning i DUTCH testen af Carrie på et funktionelt og dybdegående niveau.

IMG_8861
19
29

Her er blot et par eksempler på, hvad du vil kunne opnå ved at have deltaget på denne uddannelse:

 • Begyndte at tage imod klienter og faktisk kunne gøre en kæmpe forskel for dem
 • Blev interviewet til podcasts
 • Blev interviewet til magasin- og avisartikler
 • Afholde personlige workshops og kvindecirkler
 • Oprette og lede live gruppeprogrammer
 • Afholde spændende foredrag
 • Lave præsentationer i virksomheder   
 • Starte en voksede sociale mediekonti
 • Samarbejde med fantastiske leder og behandlere
 • Frivillig sundhedseksperter for en række kvindefokuserede organisationer
 • Bidrag med gæsteblogindlæg til vores hjemmeside og andre

Imponerende ikke? Hvad der er endnu sejere er, at dette kunne blive dig næste år! Jeg sørger for beholderen, og du medbringer din magi!

hormon copy

Din investering for denne unikke uddannelse er 49.500,-.

Ved tilmelding inden d. 5. August sparer du 14.000 kr og derved får uddannelsen for KUN 35.500 kr.

Derudover får du en kæmpe bonus med til en værdi af: 9.750 kr. Nemlig 3 business-coaching sessioner og 3 måneders homøopatisk ampulkur med i prisen. 

Det er muligt at dele beløbet i månedlig betaling. Se mere her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på: chloe@currame.com.

📞 Er du i tvivl om hvorvidt uddannelsen er for dig, så book en afklarende session her eller skriv til os på info@currame.com.

Efter din tilmelding gælder vores almindelige handelsbetingelser (find dem i bunden af siden). Din plads på forløbet er sikret, når tilmeldingsgerbyret på 5.000 kr. som minimum er betalt (dette beløb er bindende).

Tjek om du kan få 75% af uddannelsen dækket via dette link.

Har du undersøgt, hvorvidt du som lønmodtager kan gøre brug af den såkaldte “lønomlægning”? På den måde kan du måske få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Se mere på www.skat.dk for nærmere oplysninger.

Har du og din arbejdsgiver undersøgt muligheden for at benytte sig af bruttolønsordningen, som både gavner dig og din arbejdsplads? 

Husk, at du som selvstændig kan trække uddannelsen fra!

Vi gør opmærksom på, at det er op til den enkelte selv at afklare de skattemæssige beslutninger, og vi tager intet ansvar herfor.

HOLISTISK HORMONTERAPEUTISK UDDANNELSE HANDLER OM HELBRED, CELLEFORSTÅELSE OG OPBYGGELSE.

KALDER HOLITISK HOMONTERAPEUT UDDANNELSE PÅ DIG?

Så er det fordi den vil rykke dig, gøre en forskel for andre og dig selv og tage din forretning til næste niveau.

Jeg har skabt denne uddannelse til dig som er interesseret i det endokrine system. Til dig der ønsker at få en overbygning til din grunduddannelse og et add'on til din virksomhed.

📞 Er du i tvivl om uddannelsen er for dig, så giver jeg dig en afklarende session, hvor du har mulighed for at få klargjort, om uddannelsen er for dig. Skriv til info@currame.com for at aftale en tid.

Lad os fordybe os i hormonsystemet.

Jeg glæder mig til at tilbringe otte måneder sammen med dig, hvor fokus bliver at skabe et liv med mere glæde, sundhed og balance, for dig og dine klienter. Hvor du og din krop går hånd i hånd, og du derved med lethed kan nå dine mål og visioner i dit liv!

Kærligst Chloe Floor Oliva

CM SNH-4

Hør hvad deltagerne synes

Bliv holistisk hormonterapeut
Modtag gode råd direkte i din mail-box.

Email:

FIND OS PÅ