På denne side finder du et udpluk af Health Mentorer landet over.

Broby, Fyn
Akupunktør
Jeg har god erfaring med graves, fibromyalgi, kræft, angst, depression og stress i mit arbejde som healings massør og samtaleterapeut. Derudover er jeg også smerte behandler med BMS akupunktur. .uabb-team-content { height: 325px; }
København
Speciale i et liv uden hæmmende fysiske mentale begrænsninger og ubalancer, viden om kroppens kommunikation, mønstre og adfærdsændringer
Silkeborg
Speciale i lavt stofskifte, Stress, angst, Børn og voksne af misbrugsfamilier, ADHD og meget andet. Jeg vejleder folk som lægeeksamineret Health mentor ( uddannet hos Currame). Derudover arbejder jeg som yoga lære, kostvejleder & personlig træner.
Lyngby, Sjælland
Ringkøbing
Tønder, Jylland
Nordsjælland
Bjæverskov, Sjælland
Odder, Jylland
Århus
Min mission med mine klienter er, at de kan mærke en forskel – både fysisk og mentalt.
Ebeltoft, Jylland
Jeg har knækket koden til hvad min krop reagere negativt på og hvad min krop behøver af sund kost. Det handler om at tilføre kroppen masser at viatminer, mineraler og olier via kosten og undgå for meget kød.
Sønderborg, Jylland
Hedensted, Jylland
Speciale i lavt stofskifte og generel sundhed.
Sdr. Omme, Jylland,
Kantineleder og Health Mentor
Min styrke som Health Mentor og vejleder for mine klienter, er at jeg har gået vejen selv og stadig er undervejs på min egen rejse. Det at jeg selv har oplevet hvad det vil sige at blive presset til det yderste, både fysisk og psykisk, gør at jeg kan sætte mig i mine klienters sted.

Vi har i alt uddannet 86 skønne Health Mentorer.

Du kan læse meget mere om Health Mentor Uddannelsen her.

FIND OS PÅ