Taber du dig ikke, selvom du dyrker motion?

🧡 Dit hormonsystem er med til at forbinde din krop med dit mindset – de er lederne i din krop som ofte kan tolkes dovne.

👉🏻 Måned for måned sikre dine hormonkirtler din balance.

Hypothalamus og hypofysen i hjernen, æggestokkene, binyrerne og skjoldbruskkirtlerne hjælper alle med at regulere og sikre, at du har en naturlig hormonbalance.

  • Du taber dig ikke, selvom du dyrker motion
  • Du er træt og går du tidligt i seng, ligger du og laver to-do lister
  • Du oplever hårtab
  • Ømhed og smerter i muskler og/eller led
  • Kraftig menstruation eller uregelmæssig menstruation
  • Problemer med at huske ting

Hvordan står det til med dit hormonsystem?  

Prøv at forstille dig din krop som en ballon. Jo mere luft du fylder i den, jo tættere er den på at springe. I overført betydning mener jeg her, at jo dårlig næring, affald og syre der er i din krop, jo tættere er du på sygdom, problematikker og ubalancer..

Hvor meget luft har du i din ballon?

🎈Vi bliver nød til at tage en smule luft af ballonen for at skabe mere balance.

Din krop udrenser efter princippet; først ind, først ud. Det vil sige, at det affald du får ind lige nu, er det din krop først tager sig af. Hvis du fylder mere og mere på, så kan der være langt ind til den reelle problematik, fordi kroppen tager sig af det, der sker lige nu og her.

 

nyhedsbrev sign up hormonterapeut hhu

  

På mine 1:1 forløb skræddersyer jeg forløbet præcis til dig.

Du får 1:1 sessioner, fri emails korrespondance og homøopatisk ampulkur til hele perioden.

🧡 Et forløb der på bedste vis hjælper dig med at finde de underliggende ubalancer i din krop, som gør dig energiforladt, drænet og giver dig alt for mange humørsvingninger, følelsen af tristhed og dvaskhed.

Du bliver kærligt guidet til at identificere de skavanker, du har på celleplan, som kan være årsagen til, at du føler, du har et forvirret hormonsystem. Du vil desuden få vejledning til, hvordan du implementerer biologiske tiltag, som vil hjælpe dig til at rette op og få dig tilbage i balance.

Er du klar til at gøre op med hovedpine, forstoppelse, nedtrykthed, hjertebanken, udbrændthed, uren hud og/eller vægtøgning? Så er mit 1:1 forløb perfekt for dig!

🌿 Så tilmeld dig idag og spar 42%. 

Udløber fredag d. 6 Oktober.

2

📞 Er du i tvivl om hvad det rigtige er for dig? Så book en afklarede session direkte i min kalender og få min kyndige hjælp i 15 min! Det koster intet og vil kun være en hjælp på din vej!

Kærligst Chloe Floor Oliva

Har du spørgsmål, så skriv endelig til mig på: chloe@currame.com

Følg gerne med på min Instagram, hvor jeg dagligt ligge inspirerende opskrifter og hormontips op. Find mig her.

 

Hormontester – what to do?

Som du sikkert ved, arbejder de forskellige hormoner sammen i din krop. Derfor er der ofte også sammenhæng mellem alle hormonkirtlerne. Når hormonerne arbejder sammen, vil ubalancer i det ene hormon også belaste de andre hormoner i en eller anden grad. Derfor anbefaler vi altid at teste flere hormoner samtidig.

Læs mere her. 

 


Screenshot 2022-11-06 at 23.32.14

Screenshot 2023-06-11 at 21.24.23

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ