En Health Mentor beretning: Tab 13 kilo

Jeg har det meste af mit liv haft jojo vægt, astma, anæmi, ødemer, åreknuder, vand i kroppen, depression m. m. Jeg har prøvet alverdens slankekure/livsstilskure. Men blev ved med at tage på igen.

I januar 2019, var jeg til info møde i København om Health Mentor uddannelsen og da jeg 1 uge senere lagde mig med voldsom influenza, indså jeg, at nu måtte det stoppe, jeg ville ikke være syg mere. Jeg ville være rask.

Jeg startede i marts 2019, og var begejstret fra start. Jeg begyndte at føle at jeg fik mere energi og overskud og hvert modul blev mere og mere spændende. En helt ny verden åbnede sig og jeg kunne pludselig se mig selv som behandler.

  • Jeg har lidt af astma/allergi siden jeg var 9 år gammel og fået medicin det meste af livet. Idag er den helt væk.
  • Jeg er i overgangsalderen og mine symptomer er så godt som væk, og det er pga. af kosttilskud og den sunde kost.
  • Jeg har tabt mig 13 kg.
  • Min anæmi/blodmangel er i bedring.
  • Jeg har ikke haft noget forkølelse/influenza siden, nu et år siden.
  • Mit kredsløb fungere bedre, som ses især på mine ben.

Alle moduler er spændende hver for sig og Chloe og Friederich har så kæmpe stor viden, som jeg suger til mig. Derudover bliver vi undervist af en læge Dr. Fjeldstrup i hele 3 moduler. Det er mega spændende at få hans viden og erfaring med fra læge verden.

Vi bliver undervist i KOSTENS BETYDNING, VITAMINER, MINERALER, KROPSTERAPI, URTER, AMINOSYRER, HOMOØPATI, AMPULKUR, HORMONER, ENDOKRINOLOGI, LABORATORIETEST, KOSTTILSKUD, AROMATERAPI, IRISANALYSE, UDRENSNING, KROPPENS BIOKEMI m.m.
Og så bliver det serveret fantastisk lækkert mad til frokost.

I januar på modul 10 er der retreat i Haderslev på en herregård, mega luksus. Total forkælelse, og hygge med medkursister og underviser og de sidste guldkorn falder på plads der.

Jeg har lidt af massiv træthed og ikke kunnet koncentrer mig ret lang tid af gangen, men jeg har nu så meget viden og energi, at jeg er klar til at møde verden og hjælpe andre mennesker som vil hjælpes.

Jeg er nu uddannet Health Mentor og har så meget viden, at jeg kan hjælpe dig og andre der har brug for det. Hep hey!

Holistisk Health Mentor
Vivi Skov
www.vikos4u.dk

Er du nysgerrig på Health Mentor Uddannelsen? Så tjek den ud her. Husk du er velkommen til at booke en uforpligtende og afklarende samtale med os.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar





FIND OS PÅ