Dr. Allan Fjelstrup

Det er vejen frem, mener jeg, at vi ser på kroppen som en helhed og anerkender at naturlig helbredelse må forventes når at kroppen fungerer optimalt.

I mit daglige virke anvender jeg disse professionelle, komplementære analysepaneler, som på en logisk måde dokumenterer præcis hvad der er behov for at sætte ind i et holistisk behandlings-oplæg.

Jeg har siden 2013 samarbejdet stærkt med curra • me. De er fantastiske sparringspartnere for mig, selvom jeg har været i faget i mange år. De er unge og har evnen til at inspirere mig, også  til at tænke ”out of the box”, hvilket har været afgørende i flere vellykkede behandlings-forløb .

Jeg er utrolig taknemlig for det fine samarbejde vi har og jeg ser frem til en bredere implementering af de naturmedisinske og holistiske principper i diagnostikk og behandling med min 100% støtte til konceptet som currame repræsenterer i Danmark.
På forhånd tak.

Dr. Allan Fjelstrup – Fjelstrup Private Lægeservice – Specialist i orthomolekylær medicin & naturmedicin www.legen.nu

Jørgen

Det hele startede i november 1974 med en forkølelse, der satte sig til lungebetændelse, som jeg ikke tog mig af, men fortsatte med at gå på arbejde. Det resulterede i en forfærdelig fremtid for mig og min kone.

Efter 3 måneder var jeg fuldstændig færdig. Jeg var fuld af slim og betændelse, brystet var hårdt, og jeg kunne slet ikke trække vejret. På sygehuset kunne de ikke finde den rigtige penicillin, men det lykkedes til sidst. Det eneste der rigtig hjalp, var binyrebarkhormon, så jeg blev sendt hjem med 20 mg. pr. døgn, som skulle trappes ned til 5 mg.

Det kunne slet ikke lade sig gøre. Jeg kunne ikke trække vejret, og troede jeg skulle dø. Jeg havde efterfølgende mange indlæggelser, lungebetændelse hver måned med penicillin kure. Da Rigshospitalet sendte mig hjem i februar 1975 med dommen: ”dig kan vi ikke hjælpe, det må du lære at leve med”, havde jeg kun min praktiserende læge at holde mig til. Meget mod hans vilje fik jeg til sidst den mængde Prednisolon, som jeg havde behov for, så jeg med anstrengelse kunne holde mig oppe over spisebordet med besværet åndedræt. Da lægen godt kunne se, at det var umuligt for mig at arbejde, ville han indstille mig til det, der den gang hed invalidepension. Det burde jeg være taknemlig for, men i en alder af 28 år og nygift, kunne jeg slet ikke håndtere at skulle være pensionist.

Hans dom var, at med den mængde Prednisolon ville jeg ikke leve 10 år til. Når det etablerede behandlersystem ikke kunne helbrede mig, kun holde mig i live, måtte jeg selv tage ansvar.

Så jeg kastede mig over det alternative behandlersystem, som dengang var sparsomt, og udtalelserne fra venner og bekendte var: ”du er ikke rigtig klog”. Det første der fangede mig, var Julia Vøldans behandling og hendes blad ”Ny tid og vi”. Det blev starten på næsten 37 års søgning og behandling i den alternative verden. Det har holdt mig i live, det har medvirket til at jeg kunne passe mit arbejde. Det har også gjort, at jeg kunne tåle 15-20 mg. Prednisolon pr. døgn i alle årene. Jeg har haft det rimeligt, men stort set sovet det meste af fritiden, for der var ikke kræfter til mere. Jeg fik alligevel meget mere end 10 år, for i næste uge fylder jeg 65 år, og har det fantastisk godt, og jeg arbejder stadig. Jeg er endnu ikke helt rask, men det er tæt på.

For i foråret 2010 hørte jeg om Friederich Damore Bruun, og ved den første konsultation ville Friederich slet ikke tro, at jeg havde fået så meget prednisolon i så mange år, men det havde jeg. Han ville selvfølgelig ikke love mig helbredelse med den baggrund, men ville gerne prøve. Min konklusion var, at han så det som noget helt uopnåeligt, hvis han kunne hjælpe mig.

Han har hjulpet mig, og det er tæt på det fuldkomne.

Grundstenen i hele forløbet har været opbygning af kroppens styrke til selvhelbredelse med VitaminMulti, Probiotik, MultiAmino, C-vitamin, Glutathione og den uundværlige ampulkur. Det har hjulpet meget, men kunne ikke helt fjerne lidelserne, og slet ikke den evigt tilstoppede næse med polypper og betændelse. Det store gennembrud kom da Friederich kom i forbindelse med nogle Amerikanske produkter, der på naturlig måde kunne sætte gang i mine døde binyrer. Jeg startede med de nye produkter den 12. maj 2011. Jeg kunne hurtigt mærke en bedring, men det ultimative kom ikke rigtigt. Jeg fortsatte selvfølgelig med produkterne, for jeg troede på det.

Præcis den 25. juli vendte det hele. Jeg følte mig som et helt nyt menneske, let i brystet, havde energi og lyst til det hele. Jeg har heller ikke mere behov for min livsnødvendige Prednisolon på samme måde.

Det er helt fantastisk, hvor jeg dog glæder mig til de næste 25 år. Jeg er taknemmelig for, at jeg kom under Friederich Damore Bruuns behandling.

I hele forløbet har vi indimellem konsultationerne været i forbindelse på mail, som Friederich trofast og hurtigt har svaret på.

Jørgen, Skolelærer

Calvin Correli

“Jeg har fulgt Chloe og Friederichs program med kost, kosttilskud, aminosyrepulver og ampulkur i 4 måneder nu, og det har gjort en stor forskel på mit energi-niveau, mit generelle velbefindende, mit humør, min søvn, og min afføring. Jeg fik lavet DNA-test, blodprøve, og urin-test, og fik deraf lagt et detaljeret program, som jeg har fulgt nøje siden. Så selvom det koster en del både tid og penge, så er det i dén grad det værd, og jeg fortsætter.”

Calvin Correli, CEO, Simplero – http://simplero.com

Charlotte Dinesen

Jeg havde lidt af slem husstøvmideallergi i ca. to år, før end jeg blev anbefalet at søge hjælp hos Chloe.
Før jeg kontaktede Chloe havde jeg haft flere besøg hos egen læge, samt en allergilæge. Disse besøg var uden succes, jeg havde fået utallige allergipiller og øjendråber – da det var mine øjne det gik værst ud over. Jeg var så afhængig af mine allergipiller, at jeg skulle tage dem en gang om dagen.

Min første konsultation med Chloe var en time, hvor vi havde en god snak om mit velbefinde generelt – det var alt fra psykologi til hvad det havde af betydning, hvad jeg puttede i munden. Jeg var slet ikke klar over omfanget af ”gift”, man kunne komme i munden gennem dårlige madvaner og hvad det havde af effekt. Jeg blev introduceret til en aminosyretest, som jeg skulle udføre og så planlagde vi en konsultation, hvor vi skulle gennemgå min test.

Jeg havde simpelthen fået så mange ny informationer til min første konsultation, men Chloe sendte mig en lang mail indeholdende, i træk, hvad vi havde snakket om og anbefalinger til hvad jeg skulle pille ud af min kost. Hun havde, gennem vores samtale, fået gjort mig så motiveret, at jeg gik i gang med det samme.

Da der var kommet svar på min aminosyretest, gennemgik Chloe hver enkel aminosyre, som der var testet for. Det var helt vildt at høre og Chloe fik sammensat noget aminosyre pulver, som passede til hvad testen vidste, at jeg manglede.

Jeg er ekstremt imponeret over Chloe viden og min konsultationer har været de bedste oplevelser. Min første konsultation var i august 2013 og her i maj 2014 er jeg helt stoppet med mine allergipiller, men jeg følger selvfølgelig stadig Chloe råd og vejledninger – sikke en inspiration.

Charlotte Dinesen – Novo nordisk, som laborant i et udviklingslaboratorium!

Zenia Jeanine

Hos currame har jeg fået boostet min tilgang til en livsstil i balance yderligere – og fordi alt er blevet perfekt skræddersyet til mig, har resultaterne også været derefter.

Jeg har fået foretaget diverse tests til at understøtte forståelsen af hvad netop min krop har brug for, og via både private sessioner samt holdforløb, har jeg således bedre kunnet bevare fokus undervejs. Jeg værdsætter deres unikke og ikke mindst kærlige livssyn på samspillet mellem krop og psyke, som i den grad har bidraget positivt til min process.

Zenia Jeanine, Singer & Blogger – http://cloudstrikevalley.com

Norra Kristine Lauritzen

Hos Chloe og Friederich får du en behandling, som ikke kan sammenlignes med andre alternative behandlere. Åndelighed og videnskab forenes på højeste plan.

Jeg har kendt dem og været løbende i behandling gennem de sidste 5 år og de er altid i bevægelse. En kompromisløshed og en nygerringhed der gør, at de konstant er fremme i feltet med det sidste nye og bedste alternativ. De samarbejder med bl.a. folk fra USA, Spanien, Tyskland og Danmark. Tænker udover landgrænserne og tager det bedste fra hele verden faktisk. De nærer en dyb kærlighed til menneskets sind og krop.

Med den dybeste respekt for alle mennesker og en forsikring om at hvert menneske er ekspert på sit eget liv og følelser, hjælper de dig derhen hvor du kan blomstre mest. Så du kan få, som jeg ser det, et frit liv i en fri krop. En energifyldt krop med en stærk kerne, der kan gå ind ad alle døre og møde alle udfordringer, fordi den ikke er tynget af allergier, sygdom, træthed, afhængighed af stimulanser, eller dårlige tanker omkring sit værd. Det er en stor gave at give sig selv og jeg ønsker alle måtte give sig selv det. Derfor sender jeg mine absolutte bedste anbefalinger og fra mit hjerte en dyb tak til Chloe og Friederich.

Norra Kristine Lauritzen – Autodidakt Skuespiller

Mette Mosegaard

Jeg har egentlig altid betragtet mig selv som sund, og synes også jeg som sygeplejerske og tidligere top fodboldspiller har en grundviden om sund kost og kroppens behov for energi og forbrænding. Det skulle vise sig, at jeg i løbet af de 3 måneder flere gange skulle få min fysik, min psyke og mine tanker ud på glat is.

De 3 måneder har ændret mig både indvendigt og udvendigt:

 • √ Min oppustethed er forsvundet
 • √ Min hovedpine er næsten forsvundet – resterne består i nakkespændinger, som nok kan relateres til mit nye job og anderledes arbejdsstillinger
 • √ Jeg har sagt farvel til nu 6 kg
 • √ Mit sind har fundet et leje uden de store rutsjebane ture
 • √ Jeg er blevet meget klogere på mad uden ”lort” og hvad min krop har brug for og i særdeleshed ikke har brug for
 • √ Jeg rydder dagligt op i mit sind. Livet er for kort til ligegyldigheder
 • √ Jeg savner hverken ko-mælk, sukker, korn eller svin
 • √ Min krop får kun mad, der er godt for den

Som prikken over i’et, har jeg efterfølgende valg at tage en DNA Health test hos curra me. Testresultatet overbeviser mig om, at jeg har valgt den rette vej, og bidrager kun til at jeg holder fast og byder min krop alt det bedste.

Læs resten af Mette’s historie her!

Mette Mosegaard, 43 år, mor til 1 og special sygeplejerske

Andreah Danielsen

Jeg startede år 2014 i mit tegn.
Jeg startede en 3 måneders rejse hos Currame, som jeg inderligt vil anbefale til alle, der vil sig selv det bedste!

Jeg har altid ment, at jeg lever sundt og spiser rigtigt, men det blev en rigtig øjenåbner at starte på ‘Simple Detox’. Chloe og Friederich lærte mig, hvorfor der er noget, der er bedre for kroppen at indtage end andet. Jeg har adskillige gange forsøgt mig med at droppe sukker og kulhydrater, men det er aldrig lykkes. Nu har jeg fået forståelsen for, hvorfor det er så skadeligt for min krop, og jeg er helt igennem lykkelig over, at jeg nu lever af, hvad der gavner mig bedst.

Der har været op og nedture, da der var mange issues der skulle arbejdes med, men med de dygtigste behandlere i ryggen til at vejlede og støtte, har det været en fantastisk rejse. At møde nogen, der kan se helt ind i en, se ind der, hvor ens krop og sind har mest brug for at blive set og hjulpet, og at lære at se der ind selv og give sig selv kærlighed, er den største gave!

Kropsbevidsthed, kropslig velvære og kærlighed til sind og sjæl er nøgleord for Currame’s ‘Simple Detox’, og et lille vægttab oven i hatten er bare prikken over i’et.

Gør det for dig selv, og for ingen andre.

Andreah Danielsen, 24 år og journaliststuderende

Helle Faarkrog

Jeg oplever at I arbejder ud fra en meget anerkendende tilgang, hvor I er gode til at se den enkelte. Det er utrolig dejligt at opleve, da man føler sig mødt og set.

I har en positiv tilgang til kroppen og det hele menneske, hvilket afsmitter energi og glæde i jeres arbejde. Jeg har ikke et sekund været i tvivl om, at i brænder for det, i laver 🙂

Det er fedt at opleve entusiasmen i forløbet samt jeres omsorg for de enkelte deltagere. Det gør at man føler sig i trygge hænder.

Helle Faarkrog, 37 år, mor til 2 og socialpædagog

Helle Faarkrog

Jeg oplever at I arbejder ud fra en meget anerkendende tilgang, hvor I er gode til at se den enkelte. Det er utrolig dejligt at opleve, da man føler sig mødt og set.

I har en positiv tilgang til kroppen og det hele menneske, hvilket afsmitter energi og glæde i jeres arbejde. Jeg har ikke et sekund været i tvivl om, at i brænder for det, i laver 🙂

Det er fedt at opleve entusiasmen i forløbet samt jeres omsorg for de enkelte deltagere. Det gør at man føler sig i trygge hænder.

Helle Faarkrog, 37 år, mor til 2 og socialpædagog

Norra Kristine Lauritzen

At tage en ampulkur er en af de bedste og mest effektive udrensninger jeg kan give mig selv! Den booster hele mit systemet!

Beklager at måtte nævne disse vigtige, men ucharmerende faktorer! Den renser så kraftigt at urin, sved og selv menstruationen lugter anderledes for en kortere periode! Men det siger noget om, hvor effektiv den er!! For den får det hele med! Jeg ser det som min indre forårsrengøring 🙂

Udover hjælper den mod humørsvingninger, syreophobning og menstruationssmerter! Hurra siger jeg bare <3

Norra Kristine Lauritzen, Autodidakt skuespiller

Cecilie Chastine

Jeg mødte Chloe Bjoerk til min numerologiske session på smukke Hotel Nimb i København. De skønne rammer og Chloes kærlige og imødekommende person, gjorde det til en helt speciel oplevelse at få lagt mit numeroskop hos hende.

Jeg havde tidligere været hos 3 andre numerologer, som ikke rigtigt kunne hjælpe mig med det jeg søgte. Jeg ønskede høj kvalitet og en kompetent vejledning af en numerolog, som både kunne leve op til min kvalitetsbevidsthed, samt give mig et up-to-date numeroskop, lavet ud fra de nyeste teknikker. Dette følte jeg endelig at jeg fandt i mødet med Chloe og hendes arbejde, og jeg følte at hendes professionelle vejledning gav mig lige præcis det jeg havde søgt.

Med Chloe’s holistisk viden kunne hun dermed også vejlede i kost og naturmedicin i sammenhæng med den udrensningsperiode man gennemgår ved et navneskifte. Chloes nærværende, feminine og kærlige person med hendes høje energi, er en ren fornøjelse at opleve og være i nærheden af, og hun får mine varmeste anbefalinger.

Cecilie Chastine, International Medical Consultant og Clairvoyant rådgiver

Sine Parez

Jeg har i årevis lidt af betændelsestilstande i kroppen, i form af bylder, der konstant skiftede imellem at være enten byld eller sår som ikke ville heale op.

Chloe satte mig på en homøopatisk ampulkur og på under en uge healede det op. Samtidig har jeg fået balanceret min hormonbalance, min hud er blevet barnenumse blød igen og min krops vitalitet er blevet en helt anden.

Jeg har følt mig rigtig godt hjulpet og kan se at b.la. homøopati sammen med healing er en helt fantastisk kombination.

Sine Parez, Uddannelsesleder & Spirituel Healingsmentor  – sineparez.dk

Anna Frida på 3 år

Anna Frida fik sin ampulkur fra november til januar, og vores oplevelse var, at hun gik gennem den periode uden hoste, snot eller feber. Derimod lå børnene i børnehaven på skift derhjemme med netop snot, hoste eller feber.

Vi fik engangssprøjter med, som jeg trak væsken op i – hun fik lov til selv at trykke stemplet i bund, og der var aldrig problemer med at tage homøopatien. De dage hvor jeg var lidt sen på den med homøopatien, spurgte hun, om hun ikke skulle have sine “vitaminer”..! Der er ingen tvivl om at hun skal have samme omgang igen til november. 🙂

Hun har altid haft svært ved at falde til ro, men jeg husker hende i perioden som mere i balance – ikke så mange op og nedture, men mere afslappet i de situationer, hvor hun normalt ville reagere overstimuleret.

Mette Mosegaard, mor til Anna Frida på 3 år.

Marisha

“I founded the introduction with Frederick March of 2011.”

“I was about to tear myself completely to pieces and did not know which leg I should stand on next morning, but I felt there had to be something wrong.”

“My faith, positivity and love in life, I have never released”

Back to Frederick: “I was on my way to Peru and did not really know if this was the right thing. I was just unhappy and had wept over some time”.

Frederick came to my home and it was as if he gave me a calmness which I needed. He listened and was very quick to tell me what kind of woman I was, and where the “loss” was. He told me what I needed around me and what I need, to build the body.

The last thing he said was “I actually have not told you something today; you have such a big smile.” I was quite high in a good mood with plenty of energy 🙂

Frederick thought it would be a good idea if we should meet again the week after, this was 4 days prior to my departure.

This meeting was just as rewarding. The most important remark he gave me was “Can’t you just let yourself go and relax? You exude as much energy just for yourself.”

It was the beginning of my journey to start loving myself, everyone, and everything. My greatest wish is that I would have worked on it over the years.

I should clearly have started some years back, however this was just fantastic and I felt that I was filled more and more every day.

Frederick has also shown me tough love, in order to get me to understand that I was not alone during my path to recovery. He was always an email, a skype call, or a phone call away, and I simply had to accept it.

The amazing thing about Frederick was that he was meeting me exactly where I was in life.

Thank you and lots of Love to you Frederick and all those who read this.

Marisha, Organisation employed

Anna Frida at 3 years old

Anna Frida got her ampule treatment from November to January and our experience was that she went through the period without coughing, sneezing or fever. By contrast to children in kindergarten, they are quite often home with a cough, cold, or fever. I had bought 1 ml of disposable syringes, which I injected with liquid. She was allowed to inject the actual syringe and there were not any problems with the  homeopathy treatment. The days that I was late with the treatment, she asked if we could take her “vitamins”..! There is no doubt that she will start the process again in November.

She always found it difficult to calm down, but I remember her during the treatment that she was more balanced- not so many ups and downs but during her treatment she was more relaxed in the situations where she would normally react overstimulated.

Mette Mosegaard, mother of Anna Frida at 3 years old.

Havana Bjerregård

Jeg meldte mig til Health Mentor Uddannelsen, fordi jeg syntes det er enormt spændende at kunne forstå kroppens beskeder og kunne helbrede mig selv. Jeg ville gerne behandle mig selv og tænkte, at denne uddannelse ville give mig lige det, jeg havde brug for.

Rejsen

Den har været spændende. Det, der for mig har været størst, er at skifte navn. Jeg har aldrig tænkt tanken at skulle skifte navn. Syntes faktisk, det var lidt mærkeligt at skifte navn. Jeg var dog alligevel så nysgerrig på at høre, hvad Chloe havde at fortælle om mig og jeg kunne mærke ud fra det vi kom igennem at det simpelthen var for spændende til ikke at prøve af. Og det jeg er gået igennem og går igennem med navneskiftet syntes jeg er virkelig interessant og jeg er SÅ spændt på hvad det bringer de næste mange år. – Det var super godt jeg skiftede navn.

Jeg har også lært en del om mig selv – at det er ok at sige fra selvom jeg inden i føler “at jeg skulle kunne gøre det og være det osv”. Jeg er kommet tættere på at lytte til hvad JEG har lyst til og hvad der er rigtigt for mig at gøre.

“Jeg har lært en masse om homøopati, kosttilskud, vitaminer, kost, laboratorie test, massage, spa, numerologi, menneskekundskab i form af iris og ansigt og kropsanalyse – virkelig noget viden jeg er enorm glad for at få med mig. Og samtidig kan jeg mærke at det største jeg tager med mig er den personlige udvikling. – I love it.”


Jeg går herfra med en – “shit der kommer til at ske fantastiske nye spændene ting” som jeg ingen anelse har hvad er. Jeg går herfra med en masse viden til at kunne behandle og hjælpe mig selv og andre.

Det bedste ved uddannelsen:

 1. √ Den personlige udvikling.
 2. √ Ansigts analyse.
 3. √ Menneskekundskab.
 4. √ Viden om numerologi.

Og jeg har virkeligt også nydt alle de gange vi har fået de mest lækre raw kager. Årh det er guf.

Det bedste er også at det er et “live hold” og ikke “bare” et online forløb. For mig giver det mig meget mere.

“Uddannelsen har virkelig gjort mig klogere på mig selv!”

Havana Bjerregård – Health Mentor, foredragsholder og kursusleder, deltager på hold 1

Maluu Kammille Villemoes

Jeg meldte mig på jeres uddannelse i sin tid, fordi den først og fremmest talte utroligt meget til mig. Jeg kunne godt lide bredden på uddannelsen og indsigten i de mange forskellige aspekter ved holistisk behandling.

Jeg er vildt glad for vores pensum, fordi jeg kan virkelig sidde og gå i dybden med mange af tingende efterfølgende – og det er jeg enormt taknemmelig for!

Rejsen har været dejlig! Chloe er en fantastisk inspirerende kvinde og jeg har lært meget af hende. Jeg er blevet meget bedre til at ‘cutte’ mit eget, samt andres bullshit, og det er pisse fedt. Jeg elsker at, Friederich og Chloe er så forskellige profiler!

Jeg går herfra med selvtillid og passion for alt det vi/I laver – og jeg elsker, at jeg har lyst til at lære endnu mere. Det bedste for uddannelsen var, for mig, at lære om: homøopatien, vitaminerne, mineraler, olier, probiotika og aminosyrer. Jeg lærte også meget af det andet, men jeg er vildt glad for det håndgribelige aspekt i lige præcis dette.

Jeg går herfra med selvtillid og det er sgu da pisse fedt hva!

Maluu Kammille Villemoes, Antropolog og Health Mentor, deltager på hold 1

Zoey Ditzel

Jeg meldte mig til forløbet, for at arbejde ind til en dybere forståelse af nogle kropslige udfordringer jeg har bokset med over nogle år. Jeg følte mig 100% klar til at få det helt på plads og ikke slås med det mere. Beskrivelsen af forløbet passede rigtig godt på det jeg følte jeg manglede, og tilmeldingen kom i håb om, at både Chloe og selve gruppedynamikken kunne være en god sparringspartner på den rejse jeg allerede var på 🙂 (Hvilket blev opfyldt!)

Det har været en rigtig fin rejse, som har givet mig rigtig mange aha-oplevelser og rigtig meget glæde undervejs <3

Chloe har været en rigtig fin underviser, – jeg har været meget glad for forløbet og for hendes stil. Vores Facebook gruppe har undervejs også været en rigtig fin metode, hvor delinger med de andre kvinder har været et super supplement til rejsen.

Det har været en dejlig gruppe af skønne kvinder, som har haft en fin respekt og omsorg for hinanden – i både genkendelserne og forskellighederne.

Jeg føler mig nu 6 måneder efter forløb-start mere groundet i den vej jeg går, omkring de processer jeg arbejder på med det kropslige. Jeg står mere fast i mig selv – på en kærlig og selv-omsorgsfuld måde:)

Jeg går her fra med en større forståelse og accept af at ting tager tid… <3

Zoey Ditzel, 44 år og deltager på Skab naturlig (hormon)balance, hold 1.

Nina Fabricius

Jeg meldte mig til forløbet – Skab naturlig (hormon)balance, da jeg havde brug for sparring på nogle kropslige problematikker, udfra en holistisk anskuelse. Der var noget grænseoverskridende og forpligtigende ved at melde mig til en gruppe, og samtidig kunne jeg mærke, at det var det jeg skulle!

Gruppen har været fuldstændig fantastisk i forhold til at støtte hinanden og kunne spejle sig i hinandens processer. For mig er der simpelthen sket magi i den gruppe, og det har betydet rigtig meget at kunne dele og blive støttet, når udfordringerne nev.

Chloe som underviser er ærlig og har fået øje på ting, jeg ikke selv var bevidst om. Det har været et forløb med masser af tårer, bevægelse og hul igennem.

Det der har rykket mig mest, er den viden jeg har fået om antiinflammatorisk og nærende kost samt kosttilskud. Indenfor det har min verden forandret sig fuldstændig, siden forløbet startede.

Det har været en sjov og selvkærlig rejse, som jeg har nydt, og vores live møder har været noget, jeg virkelig glædede mig til.

Det har været rigtig godt, at forløbet har varet ½ år, så forandringerne har kunnet rodfæste sig, og der har været tid til at få erfaringer med, at det nu er blevet let at komme tilbage på sporet med kosten, hvis den er glippet et par gange. Jeg kan mærke min krop, og hvad den kan lide på en helt anden måde end før forløbet. Jeg er stadig i proces og har en stor tillid til, at det er mig, der styrer min båd herfra.

Nina Fabricius, Fysioterapeut, 36 år og deltager på Skab naturlig (hormon)balance, hold 1.

FIND OS PÅ