Anne Louise Hassing

Sagde farvel til kroniske smerter

Da jeg mødtes med Friedeich sidste år i maj (2018), var jeg helt nede både energimæssigt og mentalt. Jeg havde mange smerter i min højre hofte pga. slidgigt, og kunne ikke overskue ret meget.

Mit arbejdsliv som skuespiller er i perioder meget intenst og ekstra krævende, da jeg er på, og dagene på et filmset kan være lange. Så jeg havde virkelig brug for hjælp til at kunne klare mit job.

Friederich lavede 3 test på mig, en DUTCH, en Organix og en Aminosyre test, som meget præcist viser hormon niveauer, energiomsætning, og aminosyremangler. 

Der var en helt fysisk forklaring på at jeg havde det så skidt, som testene viste meget præcist.

Udfra de test svar, og en god lang konsultation, fik jeg lavet et program med kosttilskud, og et aminosyrepulver designet specielt til mig, og en homøopatisk ampulkur. 

Stille og roligt blev min krop bygget op igen, mit energiniveu begyndte at stige, mit nervesystem blev roligere, og mit bindevæv stærkere.

Jeg har selvfølgelig også levet meget sundt, næsten vegansk og dyrket yoga og trænet, da jeg fik overskud til det igen.

Nu her, halvandet år efter er det faktisk lidt mirakuløst hvad der er sket med min krop og mit mentale overskud.

Jeg er nærmest smertefri, og har fået et ekstra gear, og føler mig bedre tilpas i min krop end nogensinde før.

Jeg er meget taknemmelig for at Friederich og Chloe med deres kompetente viden og erfaring har kunnet hjælpe mig. Af hjertet TAK.

Anne Louise Hassing, Skuespiller

Dr. Allan Fjelstrup

Det er vejen frem, mener jeg, at vi ser på kroppen som en helhed og anerkender at naturlig helbredelse må forventes når at kroppen fungerer optimalt.

I mit daglige virke anvender jeg disse professionelle, komplementære analysepaneler, som på en logisk måde dokumenterer præcis hvad der er behov for at sætte ind i et holistisk behandlings-oplæg.

Jeg har siden 2013 samarbejdet stærkt med curra · me. De er fantastiske sparringspartnere for mig, selvom jeg har været i faget i mange år. De er unge og har evnen til at inspirere mig, også  til at tænke ”out of the box”, hvilket har været afgørende i flere vellykkede behandlings-forløb .

Jeg er utrolig taknemlig for det fine samarbejde vi har og jeg ser frem til en bredere implementering af de naturmedisinske og holistiske principper i diagnostikk og behandling med min 100% støtte til konceptet som currame repræsenterer i Danmark.
På forhånd tak.

Dr. Allan Fjelstrup – Fjelstrup Private Lægeservice – Specialist i orthomolekylær medicin & naturmedicin www.legen.nu

Frida Hallqvist

Sig farvel til rosacea

Det er helt uvirkeligt at kigge tilbage på hvad der er sket med min hud den sidste tid! Jeg har siden 2 graviditeter haft problemer med min hormonbalance i kroppen og har kæmpet en kamp med ROSACEA “from hell”!!!

Kampen er forbi og jeg vandt. Med hjælp og bedste vejledning fra Chloe har jeg testet min krop, fået en homøopatisk ampulkur hvor mine indre processer er blevet boostet og fået en stor udrensning. Den homøpatiske kur og kosttilskud har Chloe sammensat efter flere forskellige blodprøver som vi har taget og udefra svarene har vi set hvad min krop manglede. Resultatet må jeg sige er for vildt!!!! Se mere her.

Frida Hallqvist – Træningsekspert – www.fridahallqvist.com

Kent Richardt

Fra leversyg til rask

Med fare for at jeg skriver en af de historier, jeg ikke selv kan holde ud! Da de lyder af FOR meget, eller alt FOR gode! Så vil jeg af et rent hjerte, alligevel gøre et forsøg, og håbe på at den bliver forstået i den samme ånd som den er skrevet. 

Kent Richardt, Trommeslager og billedkunstner ww.kentrichardt.dk

Linda Christensen

Stabiliser dit stofskifte og tab de ønskede kilo

Jeg kontaktede Chloe tilbage i august 2017 efter lange overvejelser. Jeg havde gået rundt som kronisk træt i flere år efter jeg havde født min dreng. Jeg havde sorte render under øjnene og min menstruation var blevet længere og længere. I mange år har jeg kæmpet med vægten. Jeg har haft svært ved at tabe mig og når jeg tabte mig på en kur, kunne jeg ikke holde livsstilen og endte med at tage det hele på igen.

På nuværende tidspunkt, 7 måneder efter jeg var hos Chloe, er der røget 11 kilo. Det er simpelthen fantastisk. Den vægt har jeg ikke haft siden jeg var i mine teenageår og jeg er 40 nu.

Min menstruation er tilbage til normal.

I starten af perioden fik jeg taget en blodprøve hos min læge, som viste jeg havde for lavt stofskifte. To måneder senere var mine tal inden for normalen. Det er fedt, da jeg slet ikke vidste jeg havde for lavt stofskifte. Jeg slap for at få medicin og lægen var vildt imponeret over min udvikling og spurgte hvilken mirakelkur jeg havde været på. Tja – currame lifestile 🙂

Linda Christensen, folkeskolelærer

Zenia Jeanine

Hos currame har jeg fået boostet min tilgang til en livsstil i balance yderligere – og fordi alt er blevet perfekt skræddersyet til mig, har resultaterne også været derefter.

Jeg har fået foretaget diverse tests til at understøtte forståelsen af hvad netop min krop har brug for, og via både private sessioner samt holdforløb, har jeg således bedre kunnet bevare fokus undervejs. Jeg værdsætter deres unikke og ikke mindst kærlige livssyn på samspillet mellem krop og psyke, som i den grad har bidraget positivt til min process.

Zenia Jeanine, Singer & Blogger – http://cloudstrikevalley.com

Benedikte

Hvis du  har svært ved at blive gravid, så tøv ikke med at kontakte Friederich og Chloe!

Jeg har selv været igennem et langt fertilitetsbehandlingsforløb gennem 3-4 år. Vi var igennem både inseminationer og reagensglasbehandlinger, og da der endelig to gange opstod graviditet, endte det begge gange i ufrivillig abort.

Jeg havde inden da forsøgt mig løbende med akupunktur, body-SDS mv., uden effekt. Jeg er sikker på, at jeg ikke havde siddet her med min søn i dag uden den genopretning, min krop fik efter seancen hos Friederich.

Jeg kan varmt anbefale både Friedrich og Chloe. De er hjertevarme, imødekommende mennesker, som giver dig deres ægte interesse og vil gøre det bedste for dig. De varmeste anbefalinger herfra.

Benedikte Larsen, Client Service Manager og translatør i tysk, 44 år

Charlotte Dinesen

Sig farvel til Allergi

Jeg havde lidt af slem husstøvmideallergi i ca. to år, før end jeg blev anbefalet at søge hjælp hos Chloe.
Før jeg kontaktede Chloe havde jeg haft flere besøg hos egen læge, samt en allergilæge. Disse besøg var uden succes, jeg havde fået utallige allergipiller og øjendråber – da det var mine øjne det gik værst ud over. Jeg var så afhængig af mine allergipiller, at jeg skulle tage dem en gang om dagen.

Jeg er ekstremt imponeret over Chloe viden og min konsultationer har været de bedste oplevelser. Min første konsultation var i august 2013 og her i maj 2014 er jeg helt stoppet med mine allergipiller, men jeg følger selvfølgelig stadig Chloe råd og vejledninger – sikke en inspiration.

Charlotte Dinesen – Novo nordisk, som laborant i et udviklingslaboratorium!

Jørgen

Få livet tilbage

Det hele startede i november 1974 med en forkølelse, der satte sig til lungebetændelse, som jeg ikke tog mig af, men fortsatte med at gå på arbejde. Det resulterede i en forfærdelig fremtid for mig og min kone.

For i foråret 2010 hørte jeg om Friederich Damore Bruun, og ved den første konsultation ville Friederich slet ikke tro, at jeg havde fået så meget prednisolon i så mange år, men det havde jeg. Han ville selvfølgelig ikke love mig helbredelse med den baggrund, men ville gerne prøve. Min konklusion var, at han så det som noget helt uopnåeligt, hvis han kunne hjælpe mig.

Præcis den 25. juli vendte det hele. Jeg følte mig som et helt nyt menneske, let i brystet, havde energi og lyst til det hele. Jeg har heller ikke mere behov for min livsnødvendige Prednisolon på samme måde.

Det er helt fantastisk, hvor jeg dog glæder mig til de næste 25 år. Jeg er taknemmelig for, at jeg kom under Friederich Damore Bruuns behandling.

I hele forløbet har vi indimellem konsultationerne været i forbindelse på mail, som Friederich trofast og hurtigt har svaret på.

Jørgen, Skolelærer

Norra Kristine Lauritzen

Få det liv og krop du drømmer om

Hos Chloe og Friederich får du en behandling, som ikke kan sammenlignes med andre alternative behandlere. Åndelighed og videnskab forenes på højeste plan.

Jeg har kendt dem og været løbende i behandling gennem de sidste 5 år og de er altid i bevægelse. En kompromisløshed og en nygerringhed der gør, at de konstant er fremme i feltet med det sidste nye og bedste alternativ. De samarbejder med bl.a. folk fra USA, Spanien, Tyskland og Danmark. Tænker udover landgrænserne og tager det bedste fra hele verden faktisk. De nærer en dyb kærlighed til menneskets sind og krop.

Med den dybeste respekt for alle mennesker og en forsikring om at hvert menneske er ekspert på sit eget liv og følelser, hjælper de dig derhen hvor du kan blomstre mest. Så du kan få, som jeg ser det, et frit liv i en fri krop. En energifyldt krop med en stærk kerne, der kan gå ind ad alle døre og møde alle udfordringer, fordi den ikke er tynget af allergier, sygdom, træthed, afhængighed af stimulanser, eller dårlige tanker omkring sit værd. Det er en stor gave at give sig selv og jeg ønsker alle måtte give sig selv det. Derfor sender jeg mine absolutte bedste anbefalinger og fra mit hjerte en dyb tak til Chloe og Friederich.

Norra Kristine Lauritzen – Skuespiller

Calvin Correli

“Jeg har fulgt Chloe og Friederichs program med kost, kosttilskud, aminosyrepulver og ampulkur i 4 måneder nu, og det har gjort en stor forskel på mit energi-niveau, mit generelle velbefindende, mit humør, min søvn, og min afføring. Jeg fik lavet DNA-test, blodprøve, og urin-test, og fik deraf lagt et detaljeret program, som jeg har fulgt nøje siden. Så selvom det koster en del både tid og penge, så er det i dén grad det værd, og jeg fortsætter.”

Calvin Correli, CEO, Simplero – http://simplero.com

Yvon Luxholm

This is how I roll these days…

Altså jeg ruller egentlig slet ikke for tiden. For det meste ligger jeg bare ned og slapper af.

For 4 måneder siden begyndte jeg at blive absurd træt, sådan at jeg konstant havde svært ved bare ved at holde øjnene åbne. Jeg var svimmel, følte mig svag, blev forpustet af at gå op ad trapperne og fik jævnligt kvalme uden der var en rigtig forklaring på det. De sidste tre uger blev min træthed næsten invaliderende. Udover 10 timers nattesøvn var jeg nødt til at tage en lur to gange i løbet af dagen for bare at kunne komme igennem dagen. Jeg troede at det ville blive bedre så snart foråret startede, og at jeg bare skulle tage mig lidt mere sammen lidt længere endnu. Men det var hverken mørket eller kulden, der var skyld i hvordan jeg havde det.

Thank God for steder som Curra · me som beskæftiger sig med kroppen på en kærlig og holistisk måde med respekt for hvert enkelte menneske og den historie bag.

Jeg er i øvrigt gået i gang med en uddannelse som Health Mentor netop hos curra • me, så jeg på sigt også kan hjælpe mennesker, som ikke kan få hjælp andre steder. Og det er vildt spændende!

Yvon Luxholm, Health Mentor, Personlig træner og Healer – essentialbalance.dk

Mette Mosegaard

Jeg har egentlig altid betragtet mig selv som sund, og synes også jeg som sygeplejerske og tidligere top fodboldspiller har en grundviden om sund kost og kroppens behov for energi og forbrænding. Det skulle vise sig, at jeg i løbet af de 3 måneder flere gange skulle få min fysik, min psyke og mine tanker ud på glat is.

De 3 måneder har ændret mig både indvendigt og udvendigt:

  • Min oppustethed er forsvundet
  • Min hovedpine er næsten forsvundet – resterne består i nakkespændinger, som nok kan relateres til mit nye job og anderledes arbejdsstillinger
  • Jeg har sagt farvel til nu 6 kg
  • Mit sind har fundet et leje uden de store rutsjebane ture
  • Jeg er blevet meget klogere på mad uden ”lort” og hvad min krop har brug for og i særdeleshed ikke har brug for
  • Jeg rydder dagligt op i mit sind. Livet er for kort til ligegyldigheder
  • Jeg savner hverken ko-mælk, sukker, korn eller svin
  • Min krop får kun mad, der er godt for den

Som prikken over i’et, har jeg efterfølgende valg at tage en DNA Health test hos curra me. Testresultatet overbeviser mig om, at jeg har valgt den rette vej, og bidrager kun til at jeg holder fast og byder min krop alt det bedste.

Læs resten af Mette’s historie her!

Mette Mosegaard, 43 år, mor til 1 og special sygeplejerske

Helle Faarkrog

Jeg oplever at I arbejder ud fra en meget anerkendende tilgang, hvor I er gode til at se den enkelte. Det er utrolig dejligt at opleve, da man føler sig mødt og set.

I har en positiv tilgang til kroppen og det hele menneske, hvilket afsmitter energi og glæde i jeres arbejde. Jeg har ikke et sekund været i tvivl om, at i brænder for det, i laver 🙂

Det er fedt at opleve entusiasmen i forløbet samt jeres omsorg for de enkelte deltagere. Det gør at man føler sig i trygge hænder.

Helle Faarkrog, 37 år, mor til 2 og socialpædagog

Sine Parez

Jeg har i årevis lidt af betændelsestilstande i kroppen, i form af bylder, der konstant skiftede imellem at være enten byld eller sår som ikke ville heale op.

Chloe satte mig på en homøopatisk ampulkur og på under en uge healede det op. Samtidig har jeg fået balanceret min hormonbalance, min hud er blevet barnenumse blød igen og min krops vitalitet er blevet en helt anden.

Jeg har følt mig rigtig godt hjulpet og kan se at b.la. homøopati sammen med healing er en helt fantastisk kombination.

Sine Parez, Uddannelsesleder & Spirituel Healingsmentor  – sineparez.dk

Norra Kristine Lauritzen

At tage en ampulkur er en af de bedste og mest effektive udrensninger jeg kan give mig selv! Den booster hele mit systemet!

Beklager at måtte nævne disse vigtige, men ucharmerende faktorer! Den renser så kraftigt at urin, sved og selv menstruationen lugter anderledes for en kortere periode! Men det siger noget om, hvor effektiv den er!! For den får det hele med! Jeg ser det som min indre forårsrengøring 🙂

Udover hjælper den mod humørsvingninger, syreophobning og menstruationssmerter! Hurra siger jeg bare <3

Norra Kristine Lauritzen – Skuespiller

Anna Frida på 3 år

Anna Frida fik sin ampulkur fra november til januar, og vores oplevelse var, at hun gik gennem den periode uden hoste, snot eller feber. Derimod lå børnene i børnehaven på skift derhjemme med netop snot, hoste eller feber.

Vi fik engangssprøjter med, som jeg trak væsken op i – hun fik lov til selv at trykke stemplet i bund, og der var aldrig problemer med at tage homøopatien. De dage hvor jeg var lidt sen på den med homøopatien, spurgte hun, om hun ikke skulle have sine “vitaminer”..! Der er ingen tvivl om at hun skal have samme omgang igen til november. 🙂

Hun har altid haft svært ved at falde til ro, men jeg husker hende i perioden som mere i balance – ikke så mange op og nedture, men mere afslappet i de situationer, hvor hun normalt ville reagere overstimuleret.

Mette Mosegaard, mor til Anna Frida på 3 år.

Annafrida

Der er gået to år nu og status er, Anna Frida har haft feber en gang. Det varede i tre dage, og krævede en penicillinkur, da hun havde halsbetændelse. Derudover har hun to gange haft løbende næse – begge gange er det opstået i forbindelse med vi kom hjem fra rejse.

Da hun fik sin ampulkur, stoppede vi samtidig med at give hende komælk. Vi fjernede det fuldstændigt i en periode, da hun ofte havde hoste og snotnæse – ikke bare løbende næse, men grøn/gul tyk snot.

Vi har talt meget om, at vi har en meget stærk pige, som meget sjældent er syg – vi ser det særligt, når vi sammenligner med hendes venner fra børnehaven.

Tidligere havde jeg et stort fravær med barns sygedag på arbejdet. De sidste 2 år har jeg samlet været væk 1 dag.

Vi har desuden talt om, at når hun til maj skal starte i forskole skal hun styrkes med en ampulkur for at støtte hende i det pres hun skal ud i en ny hverdag.

Vi kan kun anbefale ampulkur til store og små og vi er sikre på vi har gjort noget meget godt for vores pige!

Hilsner fra Mette – mor til Annafrida på 5 år

FIND OS PÅ