Om os

_K8A2046 II

Vi er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Vi kan hjælpe dig med at opnå mere velvære og nydelse i din hverdag, både i krop og sind!

Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse, eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!

Det er vigtigt for os som behandlere, at vi kan hjælpe og vejlede dig, så du på bedste vis kan komme dertil, hvor du ønsker at være i dit liv.
Løsningen er dit hoved og din krop skal samarbejde.

Det er vigtigt for os at du forstår vigtigheden i at opbygge din krop og derved forebygge fremtidige sygdomme. Vi ser altid på kroppen som en helhed. Vi vægter din genetik, dine tanker, dine knæ, dine vaner, din livsstil og din kost lige højt.

Vi gør utrolig meget ud af, at du får en naturlig forståelse for det, vi anbefaler til dig! Det er nemlig lettere at efterleve vores anbefalinger, når du kan mærke og forstå årsagen til din ubalance. ”Balance mellem hormoner, psyke og din fysiske tilstand er grundlæggende for dit ve og vel”, udtaler Chloe Bjoerk.

Vores filosofi er at skabe det bedste for dig!

Som klient hos os, vil du få et stort indblik i hvordan kroppen fungerer, og bliver påvirket. Hvordan du kan undgå negative påvirkninger, som belaster dig fysisk og psykisk!

Igennem et forløb hos os vil du få viden omkring:

  • Hvordan du dagligt opnår mere nydelse og frihedsfølelse i din krop
  • Hvordan du undgår affaldsstoffer i din mad og din omverden
  • Indblik i kroppens evne til selvhelbredelse og selvafgiftning
  • Indblik i hvordan kosttilskud påvirker kroppen
  • Hvad gavner, og hvad nedbryder?
  • Kropssignaler og betydning heraf
  • Hvilke produkter/kosttilskud/fødevare/metoder er bedre end andre.
  • Mad og kemi – Mad og følelser

”Der er intet galt, vi, som mennesker, har bare ofte ikke lært at tolke vores kropssignaler.” siger Friederich Damore Bruun.

Læs om vores behandlingsmetode her.

Biografi:

Vi har kunder fra hele verden, b.la. Danmark, Sverige, Norge, Spanien, England, Tyskland, Filippinerne, Argentina og USA.

FIND OS PÅ