Om os

Friederich og Chloe grundlagde curra · me i 2011. Med et ønske om at hjælpe andre til at blive og forblive raske.

En stor drøm om at komme ud med budskabet om, at det ikke behøver at være krævende at passe på ens krop og spise sundt – det handler ofte blot om viden og bevidsthed.

Vi er holistiske behandlere, der ser på dig som en helhed og anerkender at din livsstil, din psyke og din krop, hænger sammen. Vi benytter kosttilskud i form af vitaminer, mineraler, aminosyrer, phytoterapi, adaptogener, homøopati, laboratorietests og analysemetoder for at give dig et godt og effektivt behandlingsforløb!

Vi ser kroppen som en helhed, der skal passes og plejes – og kun når kroppen samlet set er i balance, kan vi overvinde og forebygge sygdomme.

Uanset, hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med en eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse, eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, at leve sundt, at få fred med din fortid eller at forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål.

Det er vigtigt for os som behandlere, at vi kan hjælpe og vejlede dig, så du på bedste vis kan komme dertil, hvor du ønsker at være i dit liv.

Løsningen er, at dit hoved og din krop skal samarbejde.

Det er vigtigt for os, at du forstår vigtigheden i at opbygge din krop og derved forebygge fremtidige sygdomme. Vi ser altid på kroppen som en helhed. Vi vægter din genetik, dine tanker, dine knæ, dine vaner, din livsstil og din kost lige højt.

Vi gør utrolig meget ud af, at du får en naturlig forståelse for det, vi anbefaler til dig! Det er nemlig lettere at efterleve vores anbefalinger, når du kan mærke og forstå årsagen til din ubalance. ”Balance mellem hormoner, psyke og din fysiske tilstand er grundlæggende for dit ve og vel”, udtaler Chloe Floor Oliva.

 

Vores filosofi er at skabe det bedste for dig!

Som klient hos os, vil du få et stort indblik i, hvordan kroppen fungerer og bliver påvirket. Hvordan du kan undgå negative påvirkninger, som belaster dig fysisk og psykisk!

I behandling benytter vi os sig af mentoring, kosttilskud, hormonterapi, laboratorietests og homøopati for at give dig et godt og effektiv behandlingsforløb!

 

Igennem et forløb hos os vil du få viden omkring:

  • Hvordan du dagligt opnår mere nydelse og frihedsfølelse i din krop
  • Hvordan du undgår affaldsstoffer i din mad og din omverden
  • Indblik i kroppens evne til selvhelbredelse og selvafgiftning
  • Indblik i hvordan kosttilskud påvirker kroppen
  • Hvad gavner, og hvad nedbryder?
  • Kropssignaler og betydning heraf
  • Hvilke produkter/kosttilskud/fødevare/metoder er bedre end andre
  • Mad og kemi – Mad og følelser

”Der er intet galt, vi, som mennesker, har bare ofte ikke lært at tolke vores kropssignaler.” siger Frederick Malich Ewing.

Læs om vores behandlingsmetode her.

Biografi:

Vi har kunder fra hele verden, b.la. Danmark, Sverige, Norge, Spanien, England, Tyskland, Filippinerne, Argentina og USA.

Book os her.

FIND OS PÅ