Vores filosofi er at skabe det bedste for dig!

Vores metode:

Vi er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed, og anerkender at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen. Vi benytter os af mentoring, kosttilskud, aminosyrer, laboratorietester, analyser og homøopati for at give dig et godt og effektiv behandlingsforløb!

Vi arbejder ud fra en behandlingsmetode, som giver os forståelse for behandling af sygdomme, tanker, symptomer og kropsreaktioner.

Helhedsbehandling

For os er det vigtigt at give dig en forklaring, så du bedre kan tage dine valg på vejen til et sundere liv. Når du ved, hvad de forskellige fødevarer kan gøre ved dig og din krop, er det lettere for dig at træffe dine sunde valg. Du vil da hellere smide bestemte fødevarer i skraldespanden end at fylde dem i kroppen.

Vi giver dig vejledning i funktionel, biokemisk og detox ernæring.
Vi plejer at sige: spis det, du er lavet af!

Som klient hos os, vil du få et stort indblik i, hvordan kroppen fungerer og bliver påvirket.
Hvordan du kan undgå negative påvirkninger, som belaster dig fysisk og psykisk.

Igennem et forløb hos os vil du få viden omkring:

 • Hvordan du undgår affaldsstoffer i din mad og din omverden
 • Indblik i kroppens evne til selvhelbredelse og selvafgiftning
 • Indblik i hvordan kosttilskud påvirker kroppen
 • Hvad gavner, og hvad nedbryder?
 • Kropssignaler og betydning heraf
 • Hvilke produkter/kosttilskud/fødevarer/metoder er bedre end andre.
 • Mad og kemi – Mad og følelser

Konventionel medicin

Konventionelle behandlingsmetoder skelner stadig mellem fysiske og psykiske sygdomme, men mennesket er meget mere end det. Vi er meget mere komplekse! En fysisk årsag kan f.eks. skyldes et psykisk problem eller omvendt.

At vælge én form for behandling kan være en grund til, at mange går og er kronisk syge f.eks. med hoste, forstoppelse, migræne, eksem, knæproblemer, depression og allergier. Hvis der kun bliver set på symptomerne og ikke på årsagen til at symptomerne er opstået, vil symptomerne komme igen på samme måde eller i en anden forklædning.

Denne konventionelle tilgang til behandling vil vi gøre op med! Vi ser kroppen som en helhed, der skal passes og plejes – og kun når kroppen samlet set er i balance, kan vi overvinde og forebygge sygdomme.


Kost:

Vi ser kost som din daglige medicin, og derfor er det også vigtigt at understøtte kroppen via kost og give kroppen det bedste! Det er vigtigt for os at lære dig, hvilke fødevarer som kan belaste din krop, og hvilke der opbygger din krop. Kosten kan ikke blot påvirke dig fysisk, men også psykisk. Derfor er den rette kost en vigtig helbredelsesfaktor, vi ikke kan se bort fra.

“Din krop er biologisk, og derfor skal din daglige føde også være det” – Friederich Bruun.

Se vores vejledende kost opdeling og vores 10 kostråd lige her.

Sind:

Din mentale sundhed, dine vaner og din kommunikation kan ligeledes påvirke dig. Derfor arbejder vi med at bryde vaner, vi arbejder med det tillærte, hvilket vil sige alt det, vi har med i bagagen og dit sande jeg.

Igennem vores samarbejde vil vi anbefale dig at bruge affirmationer, mantra og mental afkobling. Og du vil få en forståelse af, hvorfor dette er en god ide.

De mangler kroppen har, kan udspille sig i det psykiske, og derfor er det vigtigt at understøtte din psyke med kosttilskud, olie, motion og sund kost.

Kropsanalyse:

Din krop giver beskeder og impulser hvert sekund af dit liv. Derfor lagrer der sig en masse beskeder i din krop, som kan tolkes.
Din ansigtsform, din kropsform, dine fuger, farver, dine hårgrænser osv. fortæller alt sammen noget om dit fysiske og psykiske jeg.
Dette giver os et billede af, hvem du er, hvad der er vigtigt for dig i dit liv, og hvordan din krop har det fysisk.

Når vi mødes første gang gennemgår du en menneskekundskabsanalyse, en personlighedsanalyse og en kropsanalyse.
NB: Vi bruger disse analyser som henvisningstegn.

Kosttilskudsliste/forslag:

Din kosttilskudsplan er lavet specielt til dig ud fra dine analyser, og hvis du har fået lavet laboratorietester. De kosttilskud vi anbefaler, vil støtte dig i din proces.

Den daglige kost, som vi har i dag, indeholder desværre ikke længere alle de næringsstoffer, som vi har brug for, og derfor er kosttilskud en afgørende brik i dit liv.

Hvis du har mangler i din krop (det har næsten alle), er kosttilskud den letteste måde at afhjælpe problemet. Mangler udspiller sig ofte i smerte, svaghed, træthed, sindsforvirring og tristhed.

Din liste vil som regel indeholde forslag til aminosyrer, vitaminer, mineraler, fedtsyrer, probiotik, homøopati og urter.
NB: Kosttilskud er ikke en del af prisen. Du må påregne en vis udgift til køb af de anbefalede kosttilskud.

Laboratorietester

Ved hjælp af forskellige (valgfrie) laboratorietester kan vi hjælpe dig derhen, hvor du ønsker at være i dit liv.
Laboratorietesterne kan skabe overblik over din fysiske tilstand og ud fra de oplysninger vil du kunne hjælpe og opbygge dig selv både fysisk og mentalt, og derved opbygge din krop og forebygge sygdomme.
Disse tester giver dig/os forståelse for, hvilken behandlingsmetode af sygdomme, tanker, symptomer og kropsreaktioner.

Vores kunder er meget forskellige fra hinanden og søger hjælp bl.a. omkring:

 • Hudproblemer: eksem, psoriasis m.m.
 • Kredsløbsproblemer: hjerte- og karlidelser, såsom anæmi, blodtrykregulering, åreforkalkning, åreknuder, kolesterolregulering mv.
 • Gigt og andre led/muskel/knogle problemer: osteoporose, svært ved at bygge muskelmasse, smerter, muskel- og skeletlidelser, reumatisme, fibromyalgi, rygsmerter
 • Hormonelle forstyrrelser: infertilitet, PCO/PCOS, stress, menstruations problemer, insulinresistens, kræft, impotens, diabetes, inkontinens, menstruationsforstyrrelser, overgangsalder, PMS
 • Adfærdsproblemer: ADHD, autisme, aspergers syndrom, skizofreni
 • Vægtproblemer: spiseforstyrrelse, over/undervægt
 • Tristhed, depression og træthed: afhængighed, selvmordstanker, angst, manglende overskud, søvnbesvær, Alzheimers sygdom
 • Mave-tarm problemer: forstoppelse, diarre, cøliki, Morbus Crohn, Colitis Ulcerosa, oppustethed, parasitter, overvækst af svamp/bakterier, kolik, refluks
 • Immunproblematikker: borelia, astma, fødevare allergi, allergier, høfeber, HIV/AIDS, tinnitus, vejrtrækningsproblemer, kræft
 • Nervesystemproblematikker: epilepsi, sklerose, nervøsitet, særlig sensitiv, neuropati

Sparing:

Det er vigtigt for os, at du ikke føler dig alene med alt det, vi sætter i gang til sessionerne. Derfor får du med et behandlingsforløb hos os automatisk adgang til vores curra ⋅ me’s facebook gruppe, hvor du får mulighed for at skrive spørgsmål til os. Du vil også kunne dele erfaringer, opskrifter og få inspiration med og fra de andre, der går i behandling hos curra ⋅ me. Bliv en del af gruppen her.
Forummet er skabt for, at du hele tiden kan række ud og mærke støtte i din proces.

Varighed:

Alle sessioner varer ca. 60-90 min.
Du har også fri e-mail korrespondance med et behandlingsforløb hos os.

Geografi:

Sessionen foregår enten på Nimb Hotel lige ved Tivoli i København eller via Skype med video. Du er velkommen til at optage sessionen.

Afbud:

Vær opmærksom på, at ved individuelle sessioner, skal eventuelt afbud ske senest 24 timer før aftalte tid, ellers betales for sessionens fulde pris.
Afbud skal ske pr. email.

NB:

Dit samarbejde mellem din behandler og dig er fortroligt og privat!
Friederich og Chloe bruger hinanden som samarbejdspartnere/sparingspartnere, og søger råd og vejledning mellem hinanden.

FIND OS PÅ