Frederick Malich Ewing, tidl. Damore

Jeg er født i Sverige og har boet der indtil mine tidlige teenageår. Jeg flyttede derefter til Spanien i mine ungdomsår og har tilbragt det meste af mit liv der og i Danmark.

Jeg startede min rejse som behandler for snart 25 år siden. Min søn var 1 år og havde kolik og senere hen fik diabetes II.

Dette førte mig ud på en rejse, hvor jeg i dag kan sige, at jeg er:
Far til 3, gift med Chloe, forfatter til 4 bøger, var med til at bringe fænomenet 'Detox' til Danmark og startede bølgen Detox, Detox dit liv (en hel ny behandlingsmetode, dengang) og detox mad aka stenaldermad.

Jeg har over tusinder af 1:1 sessioner bag mig, og har stor erfaring indenfor kroniske sygdomme og forebyggelse af skavanker.

Jeg har de sidste 25 år arbejdet med mennesker, der lider af en kroniske sygdom. Sygdomme som kræft, depression, sorg, overvægt, undervægt, spiseproblemer, smerter, OCD, eksem, ADHD, infertilitet, maveproblemer, knæproblemer m.m.

Jeg er uddannet Holistic Nature Doctor, N.D efter den gamle tyske metode, jeg har en svensk massøruddannelse, og har en lang række efteruddannelser bag mig.

I årenes løb har jeg arbejdet tæt sammen med verdens bedste og største homøopatiske firma Heel, og jeg samarbejder nu med et laboratorium i USA, Afrika og England.
Jeg har været med til at skrive 4 bøger og har været i en del magasiner.

Ved siden af dette kan du finde mig på tennisbanen. Jeg dyrker tennis på højt niveau og tilbyder også træning og retreats, hvor jeg kombinerer det hele.

Hvis jeg skal beskrive mig selv med 3 ord:
Ærlig, loyal og præcis

Beskriv Frederick:
Frederick har et stort hjerte og er utrolig rummelig og forstående, en måde som jeg beundrer ham for. Frederick har en sådan dybde i sine behandlinger - han skaber et rum, hvor det føles som om, han kan se helt ind i dit allerinderste og møde dig præcis ved dine behov. Han har en evne til at spotte, hvem du er og hvor du er både fysisk og psykisk i dit liv. Hver gang jeg er til behandling hos Frederick, hjælper han mig med at lære mig selv bedre at kende og derved finde ind til mit sande jeg.

Han er utrolig morsom på sin helt egen måde, og har en evne til at samle folk, både voksne og børn.

Book Frederick her.

FIND OS PÅ