Handelsbetingelser

Se vores cookie- og privatlivspolitik

Alle sessioner, produkter, uddannelser, kursus, foredrag og workshops udgår fra:
Currame Goal Fit IVS – curra · me™
Herman Triers Plads 7, 6 th – 1631 København V.
CVR nr. 38874780.
Vi kan kontaktes på: info@currame.com eller +45 27 20 77 23

Notice:

De produkter og oplysninger som findes på www.currame.comer ikkeberegnet til at erstatte professionel lægelig rådgivning eller behandling. De er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom eller medicinsk tilstand.

curra · me™ opfordrer dig til at søge råd hos en kvalificeret professionel for enhver sundhedsmæssig bekymring, og fortæl dine oplysninger om dit helbred og velvære, herunder også brug af supplerende ernæring/kosttilskud.

Med hensyn til produktbeskrivelser, produkt etiketter, individuelle kosttilskud indhold mm. og forskellige andre oplysende indhold som findes på curra · me hjemmesiden, er kun en vejledning, men ikke noget som er videnskabeligt bevidst. Det vil derfor være på eget ansvar. Vi forsøger vores bedste for at levere aktuelle og præcise oplysninger.

Hvis trykfejl vises på hjemmeside, beklager vi meget og værdsætter al hjælp til at identificere sådanne fejl, således at rette dem så hurtigt som muligt. Ikke desto mindre kan curra · me ikke drages til ansvar for trykfejl og påtager sig intet ansvar for nævnte fejl.

Bestilling af produkter:

Når du sender en ordre via curra · me, er ordren et bindende tilbud om at købe produkter i henhold til disse handelsbetingelser. Du vil, inden du godkender din ordre, have mulighed for at rette eller slette de produkter, du har lagt i din indkøbskurv, samt ændre de oplysninger du har angivet i forbindelse med dit køb. Din ordre er ikke afsendt og derfor ikke bindende, førend du har trykket “godkend ordre”.

Ordrebekræftelse:

curra · me sender dig en elektronisk ordrebekræftelse, som er en accept af dit tilbud om køb. Ordrebekræftelsen indeholder dit ordrenummer, navn, adresse, leveringsadresse, betalingsmåde, specifikation af de bestilte produkter, den samlede pris, inklusiv eventuelle leveringsomkostninger samt et link med disse handelsbetingelser.

curra · me opbevarer en digital kopi af alle ordrebekræftelser, men det anbefales, at du selv printer ordrebekræftelsen ud, da den indeholder væsentlige oplysninger om salget. Ordrebekræftelsen er samtidig hensigtsmæssig at have senere, hvis du vil fortryde købet eller har indsigelser til det købte.

Endelig aftale er indgået, når ordrebekræftelse er afsendt til dig fra curra · me, og aftalen omfatter de produkter, der står i ordrebekræftelsen.

Når du modtager ordrebekræftelsen, skal du gennemgå den og straks kontakte curra · me, hvis du mener, den indeholder fejl eller uoverensstemmelser. Hvis det i ordrebekræftelsen anførte er gældende, medmindre du skriftligt fremsætter indsigelser straks efter modtagelsen af ordrebekræftelsen, vil curra · me afsender produktet umiddelbart lige efter køb.

Forsendelse:

Sædvanlig leveringstid er 5 til 13 hverdage regnet fra ordrebekræftelsens dato. Det kan ske, at en samlet ordre leveres på forskellige tidspunkter.

Risko for varen overgår først til kortholder, når personen får varen i sin besiddelse.

Priser og betaling:

Prisen for et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for din bestilling, er angivet på www.currame.com/www.currame.simplero.com. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Prisen for eventuel levering er også angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordren, ligesom den vil fremgå af ordrebekræftelsen. Alle priser for produkter på currame.com er gældende, indtil de ændres.

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms og er ekskl. leveringsomkostninger. Du kan betale med Dankort, Dankort, Mastercard, paypal og VISA.

curra · me trækker beløbet på din konto, så snart varen bliver sendt afsted til dig. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL krypteret til curra · me betalingsudbyder. curra · me har dermed ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

Sessionerne bliver afholdt efter modtagelse af betaling, også der bliver sessiontiden aftalt.

Betalingsbetingelser:

Levering af online produkter sker enten via direkte download efter betaling, eller downloading fra www.currame.com eller www.currame.simplero.com.

Uddannelse, forløb, kurser, foredrag og workshops afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis kurser, uddannelse eller workshops skulle blive aflyst, bliver beløbet for de resterende moduler tilbagebetalt. Aflyses en dag på uddannelsen, bliver dagen erstattet af en ny dato.

Du kan betale uddannelsen og forløb i rater mod et mindre administartionsgebyr.

Tilmelding er bindende. Hvis du afbestiller din deltagelse inden 30 dage før uddannelse, forløb, workshop og kursusstart, bliver du faktureret et administrationsgebyr på 15 % af kursusprisen plus moms. Derudover er første rate betaling altid bindende.

Når der er 30 dage eller under til uddannelse, forløb, workshop og kursus-start, kan du ikke længere få pengene retur.

Køb af sessioner er bindende. Du kan ændre din tid op til 24 timer inden din aftale. Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende Skypeforbindelse, hvis sessionen foregår online.

Efter køb af session modtager du en mail fra curra · me, med forslag til sessionstider. Når sessionstiden er fastsat er den bindende. Såfremt kunden ikke fremmøder fysik eller over Skype inden for sessions første 15. minutter er curra · me ikke forpligtet til at afholde sessionen. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende Skype eller telefon forbindelse, eller rettidigt fremmøde.

Ombytning af moduler på Health Mentor Uddannelsen: I tilfælde af sygdom o. lign. har du mulighed for at udsætte din deltagelse og tage det tilsvarende modul på den næstkommende uddannelse vi udbyder. Vi pålægger et administrationsgebyr på 500 kr. inkl moms. for flytning af moduler.

Moms udgør 25% og pålægges købssummen ved køb via shoppen eller via faktura gennem.

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages retur ret på produkter solgt til private. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på info@currame.com og du vil få dine pengene tilbage. Emballage og produktet skal være i 100 % i orden for at pengene kan gives retur.

Der er ikke fortrydelsesret på uddannelser, forløb, foredrag, kursus, homøopatisk ampulkur og sessioner. Vælger du ratebetaling, forpligter du dig til, at betale alle de resterende rater.

Ved sessioner gælder afbudsreglerne, som er at afbud skal ske minimum 24 timer inden aftalte tid på email.

Alle rettigheder til kurser, workshops, uddannelse, forløb samt digitale produkter tilhører curra · me.

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb audios, videoer, uddannelse, sessioner og forløb ikke omfattet fortrydelsesretten.

Hvis du eksempelvis har modtaget det bestilte den 10. i en måned beregnes fristen for din fortrydelsesret således, at du skal have afsendt meddelelse om, at du vil fortryde købet samt have tilbagesendt eller tilbagegivet det modtagne til curra · me senest den 24. i samme måned.
Hvis 14 dages fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente med at fortryde til den følgende hverdag.

Personoplysninger:

Curra · me er bekendt med persondataforordningen, som træder i kraft 25. maj 2018, og bestræber sig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

De oplysninger, som du giver til curra · me i forbindelse med dit køb via www.currame.com/www.currame.simplero.com (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse osv.) samt oplysninger, som du i øvrigt måtte give til curra · me, behandles fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. curra · me indhenter ikke oplysninger om dig fra andre steder.

Personoplysninger gemmes af curra · me i en database på en sikker server, hvortil der ikke er offentlig adgang. Dine oplysninger opbevares i op til 6 år og alene i det omfang, det er lovligt. Ifølge persondataloven har du mulighed for indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger.

Curra · me opbevarer dine oplysninger via MailChimp.com og Simplero.com som overholder GDPR’s retningslinier.

Når du sender os en email, giver du os samtidig samtykke til opbevaring af dine oplysninger i vores email system, som er fortroligt for medarbejder hos currame. Vi videresender kun dine oplysninger, hvis du har givet os tilladelse, som f.eks. kan fremgå i en email fra dig.

Vi indsamler og opbevarer kun dine data i forbindelse med bestemte formål. Det sker eksempelvis, når vi har brug for at udsende målrettede nyheds- og kampagnemails.

Ved sign up bokse er det tydeliggjort, at når man giver sin emailadresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev eller kampagnelister. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle vores nyhedsbreve.

Curra · me har dobbelt-optin til sine nyhedsbreve, hvilket sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander i nyhedsbrevsliste.

Curra · me opbevarer emailadresserne indtil læseren selv afmelder sig. Læseren kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle nyhedsbreve.

Curra · me opsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som vi bruger til markedsføring via Facebook adds og Google adds.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt os på info@currame.com, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail. Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer:
Du har en uafklaret sag hos kundeservice
Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde
Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder
Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.

Kreditkortoplysninger formidles via currame.com til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse. Sælger har dermed ikke adgang til dine betalingskortoplysninger.

Cookies:

På currame.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. For at lette proceduren for dine fremtidige køb hos currame anvender currame.com en såkaldt cookie. Det er en lille fil, som lagres på din egen computer. Den indebærer, at du ikke behøver indtaste din adresse, næste gang du køber produkter hos currame.com. Du kan naturligvis altid selv slette cookien på din PC.

Derudover anvendes cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Sådan sletter eller blokerer du for cookie: http://minecookies.org/cookiehandtering

Markedsføring:

Når du oplyser din e-mailadresse i forbindelse med et køb hos curra · me, kan curra · me anvende e-mailadressen til at kontakte dig vedrørende den aktuelle aftale samt til markedsføring af tilsvarende produkter, med mindre du har frabedt dig dette. Envidere kan curra · me generelt benytte e-mailadressen til at markedsføre produkter og tjenesteydelser over for dig i det omfang, du har samtykket til at modtage sådant markedsføringsmateriale. Du kan altid fravælge at modtage markedsføringsmateriale ved at benytte linket herom i det elektroniske markedsføringsmateriale, som du har fået tilsendt. Du bliver tilbudt inden afslutning af køb om du vil være med i curra · me’s gratis nyhedsbrev.

På eget ansvar:

Vi gør derfor opmærksom på, at ansvaret for anvendelse af produkter, anbefalinger m.m alene påhviler brugeren. Vi anbefaler altid at du rådfører dig hos deres læge.

curra • me kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os.

Aftaleændring:

curra · me har ret til, på et hvilken som helst tidspunkt, at foretage ændringer i gældende forretningsbetingelser med 30 dages varsel.

Club rettigheder:

For abonnemter gælder det at abonnementsprisen, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes via email.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til info@currame.comeller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog betales.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 3 hverdage.

curra · me forbeholder sig ret til at udmelde medlemmer, der af en eller anden grund ikke betaler deres abonnement til tiden med øjeblikkelig varsel fra den måned, der ikke er dækning for.

Rettigheder:

curra · me ejer alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til kurser, forløb, club, sessioner og uddannelser.

Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale.
Brugsretten er personlig.
Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand.
Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug.
Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med curra · me’s virksomhed.

curra · me’s navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.

Såfremt de(t) leverede produkter/materiale og curra · me’s navn anvendes i strid med denne bestemmelse, er curra · me berettiget til en bod på 100.000 kroner per overtrædelse. curra · me er også berettiget til at få overtrædelsen stoppet ved fogedforbud uden sikkerhedsstillelse.

curra · me, Friederich Damore Bruun & Chloe Bjoerk forbeholder sig retten til ikke at udlevere certificeringsbevis ved afslutningen på Health Mentor Uddannelsen, hvis du over 50 % af gangene ikke møder op eller hvis du undervejs på uddannelsen udviser manglende engagement, forståelse eller etik over for Health Mentor faget eller de mennesker du møder i sammenhæng med uddannelsen.

Lovvalg og værneting:

Uoverensstemmelser mellem curra • me og køberen skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.

© 2018 curra · me™. Alle rettigheder forbeholdes.

FIND OS PÅ