Chloe Floor Oliva, tidl. Bjoerk.

Jeg har fra barnsben haft en anderledes overbevisning omkring følelser, mad, krop og forståelse, end der lige var normalt omkring mig. Jeg har altid søgt mere viden omkring det holistiske og dette stopper nok aldrig.

I min verden spiller det hele sammen, og det har altid ligget til min natur at passe på kroppen og sindet. Vi kan ikke udelukke det ene før det andet. Og vi ved heller ikke, hvor vores problem er opstået først. Var det sorgen eller det fysiske, der startede depressionen? - Derfor er det så vigtigt, at vi hjælper vores krop og os selv både fysisk og psykisk!

Jeg har uddannet mig inden for kropsterapi og funktionel medicin og med et speciale i hormonsystemet, kvinde sygdomme og følelserne bag.

Det arbejde som jeg i dag udfører, er mit kald i livet.

Jeg har været behandler i dit sidste 12 år og har undervidst fagpersoner inden for sundhed i de sidste 7 år. Mit speciale ligger inden for det endokrine system og jeg vil elske at hjælpe dig videre.

Kvinder og hormoner er nogle af nøgleordene i mine behandlinger. Det er inden for de to kategorier, jeg har udviklet mit speciale. Min store passion for mennesket afspejles tydeligt i mine behandlinger, hvor mit skarpe syn, min rummelighed og min kærlige og imødekommende person skinner igennem, og der bliver aldrig gået på kompromis med det mindste.

I dag kan jeg skrive et utal af kurser og efteruddannelser på CV’et.

I mine behandlinger gør jeg meget ud af at se på dig som en helhed. Og derfor vil du opleve, det ikke blot er én ting, jeg går ind og arbejder med.

Det kan være, at du gennem mange år har arbejdet med dit sind og dine tanker, har dyrket yoga, mediteret, brudt vaner osv., men du synes, der mangler det sidste inde i dig og efter min mening har du helt ret, for du mangler at kigge på dit fysiske billede, altså det der foregår under din hud. Det kan være, du har mangel på aminosyrer, og derfor går du rundt i en ring, eller du bliver syg ofte og mangler antioxidanter.

Jeg stiller mig ikke tilfreds med et “det ved jeg desværre ikke”. Min overbevisning er, at der findes en løsning på alt!

For mig er det utrolig vigtigt, at vi kigger på alle aspekter i dit liv.

Til dagligt fungerer jeg som behandler og underviser i Currame. Derudover er jeg forfatter og fast sundhedskribent på forskellige magasiner.

Hvis jeg skal beskrive mig selv med 3 ord:
Ærlig, kærlig og rummelig

Beskriv Chloe:
Chloe er et meget dybt menneske. Hun ser ind i dig på en måde, hvor det føles som om, hun kender dig bedre, end du selv gør. Hun formår at hjælpe dig med at forstå dig selv og din krops signaler. Hun hjælper dig til at komme ned i din krop og mærke den virkelige dig.

Chloe møder dig der, hvor du er – oppe eller nede. Hun har den evne, at hun aldrig påfører dig en mening, en holdning eller en følelse. Det føles, som om hendes mission er at lære dig selv at tage ansvar.

Book Chloe her.

FIND OS PÅ