Session ved Chloe N. Bjoerk

Chloe currame

I min verden spiller det hele sammen, og det har altid ligget til min natur at passe på kroppen og sindet. Vi kan ikke udelukke det ene før det andet. Vi ved ikke, hvor vores problem er opstået først. Var det sorgen eller de fysiske mangler, der startede ubalancen? – Derfor er det så vigtigt, at vi hjælper os selv både fysisk og psykisk!

Jeg arbejder holistisk med kroppen, og derfor vil du opleve, at det ikke blot er en ting, jeg går ind og arbejder med, når du booker en behandling hos mig.

Det kan være, at du gennem mange år har arbejdet med dit sind og dine tanker, har dyrket yoga, mediteret, brudt vaner mv., men alligevel synes du, der mangler det sidste. Efter min mening har du helt ret, for du mangler at kigge på dit fysiske billede altså det, der foregår under din hud.

For mig er det utrolig vigtigt, at vi kigger på alle aspekter i dit liv. Så et forløb hos mig indeholder mentoring, kostjustering, kosttilskud samt forståelse og viden. Jeg connecter krop, sind og sjæl.

Er dette dig?

 • Døjer du med ubalancer eller skavanker?
 • Længes du efter mere energi og overskud?
 • Mangler du redskaber og viden til at tolke dine kropsreaktioner?
 • Ønsker du at leve et liv i alignment med din krop, dit sind og din sjæl?

Så er en session hos mig, lige dig!

I løbet af sessionen vil jeg tage udgangspunkt i de ubalancer og problematikker, du oplever her og nu. Det kan være, du oplever blokeringer i kroppen som kommer til udtryk gennem ubehag og lidelser. Det kan også være, at du føler, du mangler gnisten i dit liv såsom manglende vitalitet og power.

Jeg vil sammen med dig, hjælpe dig i din rejse ud af de problematikker, du oplever, så der kan lande ny energi i dit system, og vi efterfølgende skilles med lykkebobler i maven.

Under sessionen vil vi bl.a kigge på:

 • Din livsstil og hverdag
 • Dine mønstre og vaner
 • Mangler i din krop, som skaber blokeringer i dit liv
 • Laboratorietester fra din læge, andre eller tester, du har fået foretaget hos os
 • Hvordan vi kan opbygge dig igen og vedligeholde det
 • Dit tankeunivers og selvfølelse
 • Dine behov og ønsker

Læs om vores behandlingsmetode her.

blomst-1-4

KLIENTER SIGER:

Sig farvel til rosacea

Det er helt uvirkeligt at kigge tilbage på, hvad der er sket med min hud den sidste tid! Jeg har siden 2 graviditeter haft problemer med min hormonbalance i kroppen og har kæmpet en kamp med ROSACEA “from hell”!!!

Kampen er forbi, og jeg vandt. Med hjælp og bedste vejledning fra Chloe har jeg testet min krop, fået en homøopatisk ampulkur hvor mine indre processer er blevet boostet og fået en stor udrensning. Den homøpatiske kur og kosttilskud har Chloe sammensat efter flere forskellige blodprøver, som vi har taget, og ud fra svarene har vi set, hvad min krop manglede. Resultatet må jeg sige er for vildt!!!! Se mere her.

— Frida Hallqvist

Træningsekspert – www.fridahallqvist.com

Hvis du har svært ved at blive gravid, så tøv ikke med at kontakte Friederich og Chloe!

Efter et langt fertilitetsbehandlingsforløb gennem 3-4 år med både inseminationer og reagensglasbehandlinger, var min krop kørt træt. Efter 10. behandlingsforsøg kontaktede jeg Friederich, som jeg havde fundet på nettet. Hans naturlige tilgang til tingene og muligheden for at få testet specifikt, hvad kroppen mangler, tiltalte mig.

Jeg fik foretaget en Organix-test, som resulterede i en kosttilskudskur og en homøopatisk ampulkur. Først nu havde vi heldet med os – jeg sidder her med min skønne dreng på 3 år foran mig! 🙂

Jeg havde før forsøgt mig med akupunktur, body-SDS mv., uden effekt. Jeg er sikker på, at jeg ikke havde siddet her med min søn i dag uden den genopretning, som min krop fik efter seancen hos Friederich.

Jeg kan varmt anbefale både Friedrich og Chloe. De er hjertevarme, imødekommende mennesker, som giver dig deres ægte interesse og vil gøre det bedste for dig. De varmeste anbefalinger herfra.

— Benedikte Larsen, 44 år

Client Service Manager og translatør i tysk

Stabilisér dit stofskifte og tab de ønskede kilo!

Jeg kontaktede Chloe tilbage i august 2017 efter lange overvejelser. Jeg havde gået rundt som kronisk træt i flere år efter jeg havde født min dreng. Jeg havde sorte render under øjnene og min menstruation var blevet længere og længere. Jeg kæmpede med vægten og havde svært ved at tabe mig.

Rejsen startede med en samtale med Chloe. Jeg gik all in med kost, nye vaner, kosttilskud og en udrensende 3 måneders homøopatisk ampulkur. Inden længe begyndte jeg at kunne mærke mere overskud. Træthedsboblen forsvandt fra hovedet og kiloene røg. Og jeg var ikke sulten på noget tidspunkt!

Efter 7 måneder er der røget 11 kilo og min menstruation er tilbage til normalen.

Inden min rejse begyndte, fik jeg taget blodprøve hos lægen. Den viste for lavt stofskifte. To måneder senere var mine tal inden for normalen. Det er fedt, da jeg slet ikke vidste jeg havde for lavt stofskifte. Jeg slap for at få medicin og lægen var vildt imponeret over min udvikling og spurgte, hvilken mirakelkur jeg havde været på. Tja – currame lifestile 🙂

— Linda Christensen

Folkeskolelærer

Du kan også vælge at investere i en pakke-løsning, se mere her.

Har du afklarende spørgsmål, bedes du skrive til: info@currame.com

FIND OS PÅ