Homøopatisk ampulkur

curra · me

HOMØOPATISK AMPULKUR

SPECIALDESIGNET TIL DIG

Vi bliver dagligt udsat for oplevelser og kemikalier, som kan belaste vores system både fysisk og psykisk, og derfor kan det være en skøn løsning at støtte kroppens processer med en homøopatisk ampulkur. Den moderne homøopati, som også kaldes bioregulatorisk medicin1 kan støtte kroppens egen evne til at regulere sine biologiske processer, så kroppen derved kan finde tilbage til sin biologiske tilstand. Ved hjælp af homøopati kan du dagligt både nemt og enkelt støtte dine mekanismer i kroppen kærligt med en ampulkur.

Igennem livet kan der opstå skavanker og ubalancer i kroppen, og her kan homøopati være en med til at fremme din krops sunde, biologiske balance. Måden, hvorpå homøopati er lavet, gør, at det kan være i stand til at hjælpe kroppen med at regulere sig selv, i stedet for blot at undertrykke kroppens symptomer.

Vi sammensætter altid en homøopatiske ampulkur individuelt efter dine behov og ønsker.

HOMØOPATISK AMPULKUR til sider 3
HOMØOPATISK AMPULKUR til sider

Ønsker du at købe ampuller til dit dyr? Så se mere her.

Et forløb med homøopati er for dig, der oplever en eller flere af følgende:

  • Er du træt, har hovedpine og mangler overskud?
  • Bliver du ofte forkølet og har svært ved at slippe snuen igen?
  • Har du rander under øjnene?
  • Oplever du uren, sensitiv og/eller tør hud?
  • Har du mange blodsprængninger og kolde fingre og tæer?
  • Døjer du med appelsinhud, væskeophobninger, smerter og/eller tunghed i kroppen?
  • Oplever du uro, tankemylder og/eller tristhed?
  • Oplever du mange menstruationssmerter eller hedeture?
  • Oplever du problemer med dit tarmsystem?

En homøopatisk ampulkur er et let supplement til din hverdag.

En ampulkur består af små glasflasker med det fineste naturmedicin indeni. Du drikker indholdet, holder det lidt inden i munden (for at det bl.a. kan optages i dine slimhinder) og sluger væsken efterfølgende (det smager ikke dårligt) 5 dage om ugen, men med en pause i weekenden. Det er en super let, nem og effektiv løsning!

HVAD SIGER KUNDER?

SØDE ORD FRA HOMØOPATI-ELSKERE

Jeg har været meget glad for at indtage de små homøopatiske ampuller fra curra · me.

Jeg har fået designet indholdet i dem specielt hver gang til mine udfordringer og behov, og det i sig selv, synes jeg, er fantastisk. Jeg oplever bl.a. at jeg har fået beroliget mit nervesystem, og gjort mit bindevæv stærkere, og det er så godt at tænke på, at det er hjælp til at kroppen selv finder sin balance igen.

Det er ikke et quick-fix, men en langsommelig, udrensende og genopbyggende effekt, og derfor skal man selvfølgelig ha noget tålmodighed.

Allerede efter et par uger kunne jeg mærke en positiv effekt, jeg følte mig roligere og mindre stress-påvirkelig, og bare generelt stærkere i kroppen.

Det er en rigtig blid måde at genopbygge og udrense på, og jeg kan virkelig anbefale det til andre, der er røget ud af balance, på den ene eller anden måde, og har brug for at få lidt ekstra hjælp til kroppens indre processer.

— Anne Louise Hassing
Skuespiller

Sig farvel til rosacea

Det er helt uvirkeligt at kigge tilbage på, hvad der er sket med min hud den sidste tid! Jeg har siden 2 graviditeter haft problemer med min hormonbalance i kroppen og har kæmpet en kamp med ROSACEA “from hell”!!!

Kampen er forbi og jeg vandt. Med hjælp og bedste vejledning fra Chloe har jeg testet min krop, fået en homøopatisk ampulkur, hvor mine indre processer er blevet boostet og fået en stor udrensning. Den homøpatiske kur og kosttilskud har Chloe sammensat efter flere forskellige blodprøver, som vi har taget og udfra svarene har vi set, hvad min krop manglede. Resultatet, må jeg sige, er for vildt!!!! Se mere her.

— Frida Hallqvist
Træningsekspert

At tage en ampulkur er en af de bedste og mest effektive udrensninger, jeg kan give mig selv! Den booster hele mit systemet!

Beklager at måtte nævne disse vigtige, men ucharmerende faktorer! Den renser så kraftigt at urin, sved og selv menstruationen lugter anderledes for en kortere periode! Men det siger noget om, hvor effektiv den er!! For den får det hele med! Jeg ser det som min indre forårsrengøring 🙂

Udover har det hjulpet mig med humørsvingninger, syreophobning og menstruationssmerter! Hurra siger jeg bare <3

— Norra Kristine Lauritzen
Skuespiller

Jeg har i årevis lidt af betændelsestilstande i kroppen, i form af bylder, der konstant skiftede imellem at være enten byld eller sår som ikke ville heale op.

Chloe satte mig på en homøopatisk ampulkur og på under en uge healede det op. Samtidig har jeg fået balanceret min hormonbalance, min hud er blevet barnenumse blød igen og min krops vitalitet er blevet en helt anden.

Jeg har følt mig rigtig godt hjulpet og kan se at bl.a. homøopati sammen med healing er en helt fantastisk kombination.

Sine Parez
Uddannelsesleder og spirituel healingsmentor

FIND OS PÅ