Homøopatisk ampulkur

curra · me

HOMØOPATISK AMPULKUR

SPECIAL DESIGNET TIL DIG

Homøopatisk medicin fremmer kroppens processer af selv-healing, dvs. at du dagligt nemt kan støtte din krops processer kærligt med en ampulkur. Vi bliver dagligt udsat for oplevelser og kemikalier som presser vores system, både fysisk og psykisk, derfor kan det være en healende løsning af støtte kroppens processer med en homøopatiske ampulkur.

Homøopati hjælper din krop til at beskytte sig for skavanker og ubalancer og genvinde sin sunde, biologiske balance. Homøopatisk medicin understøtter regulering af dine indre processer. I stedet for at undertrykke symptomerne, er homøopati designet til at hjælpe kroppen tilbage til den biologiske tilstand. Homøopatisk medicin er designet til at opnå de bedst mulige selv-helbredende resultater for dig og din krop!

Vi sammensætter altid en homøopatiske ampulkur individuelt efter dine behov og ønsker.

HOMØOPATISK AMPULKUR til sider 3
HOMØOPATISK AMPULKUR til sider

En homøopatisk udrensningskur er perfekt til dig der ønsker at gøre din krop klar til graviditet 🙂 Har i svært ved at blive gravid, så kan vi hjælpe jer – se mere her!

Ønsker du at købe ampuller til dit dyr? Så se mere her.

En homøopatisk ampulkur, er for dig der ønsker at gøre op med en af følgende:

  • Er du træt, har hovedpine og mangler overskud?
  • Bliver du ofte forkølet og har svært ved at slippe snuen igen?
  • Har du rander under øjne?
  • Oplever du acne, sensitiv hud og/eller eksem?
  • Ønsker du at booste dit kredsløb og formindske blodsprængninger og overknuder?
  • Lider du af cellulitis, ødemer, smerter og/eller tunghed i kroppen?
  • Oplever du ængstelse, tankemylder depressive følelser og/eller tristhed?
  • Ønsker du at formindske menstruationssmerter eller hedeturer?
  • Vil du støtte dit tarmsystem ekstra?
  • Har du for højt kolesterol eller blodtryk?

En homøopatiske ampulkur er et let supplement til din hverdag.

En ampulkur består af små glasflasker med det fineste naturmedicin inden i. Du drikker indholdet, holder det lidt inden i munden (for at det b.la. kan optages i dine slimhinder) og sluger væsken efterfølgende (det smager ikke dårligt) 5 dage om ugen, med pause i weekenden. Det er en super let, nem og effektiv løsning!

Jo længere tid du arbejder med ampullerne, jo mere udrensning og opbyggelse kan der ske!

HVAD SIGER KUNDER?

SØDE ORD FRA HOMØOPATI ELSKERE

Jeg har været meget glad for  at indtage de små homøopatiske ampuller fra curra · me.

Jeg har fået designet indholdet i dem specielt hver gang til mine udfordringer og behov, og det i sig selv synes jeg er fantastisk. Jeg har bl.a. fået beroliget mit nervesystem, og gjort mit bindevæv stærkere, og det er så godt at tænke på, at det er hjælp til at kroppen selv finder sin balance igen.

Det er ikke et quick-fix, men en langsommelig, udrensende og genopbyggende effekt, og derfor skal man selvfølgelig ha noget tålmodighed.

Allerede efter et par uger kunne jeg mærke en positiv effekt, jeg følte mig roligere og mindre stress-påvirkelig, og bare generelt stærkere i kroppen.

Det er en rigtig blid måde at genopbygge og udrense på, og jeg kan virkelig anbefale det til andre, der  er røget ud af balance, på den ene eller anden måde, og har brug for at få lidt ekstra hjælp til kroppens indre processer.

— Anne Louise Hassing
Skuespiller

Sig farvel til rosacea

Det er helt uvirkeligt at kigge tilbage på hvad der er sket med min hud den sidste tid! Jeg har siden 2 graviditeter haft problemer med min hormonbalance i kroppen og har kæmpet en kamp med ROSACEA “from hell”!!!

Kampen er forbi og jeg vandt. Med hjælp og bedste vejledning fra Chloe har jeg testet min krop, fået en homøopatisk ampulkur hvor mine indre processer er blevet boostet og fået en stor udrensning. Den homøpatiske kur og kosttilskud har Chloe sammensat efter flere forskellige blodprøver som vi har taget og udefra svarene har vi set hvad min krop manglede. Resultatet må jeg sige er for vildt!!!! Se mere her.

— Frida Hallqvist
Træningsekspert

At tage en ampulkur er en af de bedste og mest effektive udrensninger jeg kan give mig selv! Den booster hele mit systemet!

Beklager at måtte nævne disse vigtige, men ucharmerende faktorer! Den renser så kraftigt at urin, sved og selv menstruationen lugter anderledes for en kortere periode! Men det siger noget om, hvor effektiv den er!! For den får det hele med! Jeg ser det som min indre forårsrengøring 🙂

Udover hjælper den mod humørsvingninger, syreophobning og menstruationssmerter! Hurra siger jeg bare <3

— Norra Kristine Lauritzen
Skuespiller

Jeg har i årevis lidt af betændelsestilstande i kroppen, i form af bylder, der konstant skiftede imellem at være enten byld eller sår som ikke ville heale op.

Chloe satte mig på en homøopatisk ampulkur og på under en uge healede det op. Samtidig har jeg fået balanceret min hormonbalance, min hud er blevet barnenumse blød igen og min krops vitalitet er blevet en helt anden.

Jeg har følt mig rigtig godt hjulpet og kan se at b.la. homøopati sammen med healing er en helt fantastisk kombination.

Sine Parez
Uddannelsesleder og spirituel healingsmentor

FIND OS PÅ