Træningsekspert siger farvel til rosacea

Frida Hallqvist kontaktede mig for at få hjælp med hendes rosacea, som virkelig var i udbrud.

Frida er til daglig træningsekspert med sit eget træningsunivers, og Frida ved en masse om sund livsstil og livsstilsændringer.

Frida er en kvinde, der har prøvet alverdens for at sige farvel til sin rosacea. Hun lever sundt og gør alt lige efter bogen, men alligevel kunne hun ikke komme hendes hudlidelse til livs.

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand, som rammer huden i ansigtet. Omkring 0,5-10% af befolkningen lider af rosacea, læs meget mere her.

Frida skriver på sin Instagram:

“Det er helt uvirkeligt at kigge tilbage på hvad der er sket med min hud den sidste tid! 😵😵😵 Jeg har siden 2 graviditeter haft problemer med min hormonbalance i kroppen og har kæmpet en kamp med ROSACEA “from hell”!!!

Kampen er forbi og jeg vandt🙏🏻 med hjælp og bedste vejledning fra Chloe har jeg testet min krop, fået en homøopatisk ampulkur hvor mine indre processer er blevet boostet og fået en stor udrensning. Den homøpatiske kur og kosttilskud har Chloe sammensat efter flere forskellige blodprøver som vi har taget og udefra svarene har vi set hvad min krop manglede. Resultatet må jeg sige er for vildt!!!! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Hvad har vi gjort?

For det første fortsatte Frida med sin sunde kost og blev endnu mere striks overfor korn, mælk og sukker. Hun tog currame’s kosttilskudspakke, og hun fik en homøopatisk ampulkur.

For mig var det tydeligt, at Frida skulle have en organix test. Hun er en kvinde, der har gjort meget for at få bugt med sin rosecea, men intet har virket, og derfor var næste trin at gå helt ind til kernen og finde ud af, hvordan hendes indre systemer og processer på celleplan havde det.

Frida træner enormt meget og er gammel balletdanser. Hun har on and off oplevet problemer med spændinger i benet, og jeg havde en mistanke om et aminosyre mangel. Aminosyrer er vigtige byggematerialer for immunforsvaret.

Så med to bestillinger af tester gik vi for alvor igang med behandling, da vi fik testresultaterne.

Fra dag 1 til dag 30 fik Frida 2 x homøopatisk ampulkur om dagen, kosttilskud ud fra resultaterne af organix testen, aminosyrepulver specielt designet til hendes krop ud fra aminosyretesten og super sund kost med masser af fokus på det grønne.

Mængden af kosttilskud og den homøopatiske ampulkur – som var sammensat til Frida, var nyt for hende, og det var, hvad der skulle til for at skabe nye resultater.

Ønsker du at høre mere, så skriv eller ring til os ganske uforpligtende på info@currame.com eller +45 27 20 77 23.

Du kan også booke samme forløb Frida modtog her.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

1 Comments

  1. […] Mød Frida Hallqvist som fik bugt med hendes rosacea på bare 30 dage. […]

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ