Se din krop som en tre-benet taburet

En transformerende rejse

At starte på Health Mentor uddannelsen, er lidt af en transformerende rejse. Det er det, fordi vi stiller skarpt på alt ting, kort sagt skal vi igennem de næste 12 måneder optimere hver en cellefunktion i din krop. Det vil være med til at påvirke dig psykisk, mentalt og fysisk. Og gøre dig til en unik behandler!

Se din krop som en tre-benet taburet.

Hvor er du mest trænet?

🌿 Hvis man sidder på din taburet vælter den så eller er den ujævn?

De fleste mennesker har en ret ujævn taburet. Simpelthen, fordi der er dele i livet, som er undertrænet. Du bruger ikke tid, bevidsthed eller nurser den side af dig.

Hvor er du stærkest? Og hvor er du undertrænet? Mange af os, er enormt trænet i det mentale-aspekt: tænkeren, analytikeren og måske mindre i det psykiske område af os: hvad mærker du, hvad har du brug for, tale om følelser.

Det kan give udfald i vores krop, som f.eks. træthed, smerter, skavanker, hormonelle ubalancer, migræne, depression og tristhed.

På uddannelsen skal du træne i at være i alle aspekterne af dig. Så du står stærkere, renere og mere dig, fra det sted står du nemlig tydelig og dine kommende klienter kan mærke, at du kan hjælpe dem.

Når du tager en selvudviklingsrejse, og du kommer til at opdatere dit helbred på alle parameter, så vil du også kunne hjælpe andre med at gøre det samme. Og det vil sige, at de resultater du vil opleve på uddannelsen, vil du let kunne skabe hos dine fremtidige klienter.

 Når du tilmelder dig Health Mentor Uddannelsen, bliver du spurgt:

  • Hvad kunne du tænke dig at bruge denne uddannelse til?

Se her, hvad tidligere uddannet Health Mentorer har svaret i deres ansøgning:

  • En der tager uddannelsen for sig selv og med ønske om at hjælpe andre skriver: Jeg har altid elsket at kunne gøre en forskel for andre mennesker, og her kan jeg virkelig se, at jeg kan gøre en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker til det bedre. Inklusiv mig selv og min familie. De sidste mange år har jeg vidst, at der er andet end den traditionelle vej for behandlinger af sygdom/lidelser. Og nu har min egen lidelse gjort, at jeg absolut må lære det fuldstændig til bunds for at hjælpe mig selv og arbejde med uddannelsen i min klinik 🥰

 

  • En dygtig kropsterapeut skriver: At jeg får en masse ny viden, at jeg bliver inspireret, at jeg måske får nogle nye værktøjer, jeg kan bruge i min virksomhed som kropsbehandler, og at jeg måske finder løsningen på mine sundhedsproblematikker.

 

  • En der tager uddannelsen for sig selv og med ønske om at hjælpe andre skriver: I kølvandet af mine autoimune sygdomme har jeg nu besluttet mig for at ville tage denne meget spændende holistiske uddannelse hos Jer, Currame, da uddannelsen tiltaler mig på alle områder.  Jeg har endvidere en stor tro på, at jeg selv skal arbejde som selvstændig behandler på Falster, og ved, at der p.t. ingen behandlere er fra Currame her i området, ikke mindst derfor er det oplagt at starte op som selvstændig her i området.

 

  • En dygtig og anerkendt behandler skriver: Tænker den kan være et godt Add-on til mine øvrige uddannelser, og jeg er særligt interesseret i jeres viden omkring hormonbehandling, læren om aminosyrer og den måde i benytter homøopati og ikke mindst i diverse laboratorie tests, og jeg tror, at jeres uddannelse indeholder meget af det, som jeg ind imellem føler, jeg kan mangle i mine behandlinger af mere kronisk syge klienter, og det kan formentligt også være en hjælp for mig selv..

 

ANSÆG OM DIN PLADS DIREKTE HER👉🏻

🎉 Vi starter om 10 dage.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar