Gør op med den konventionelle behandlingsmetoder!

Hver tredje i dette land går rundt og døjer med en til flere langvarige sygdomme1.

At vælge én form for behandling kan være en af grundene til, at mange går rundt med kronisk skavank eksempelvis med hoste, forstoppelse, hovedpine, hudproblemer, knæproblemer, tristhed eller andet.

Hvis der kun bliver set på symptomerne og ikke på årsagen til, at symptomerne er opstået, vil symptomerne komme igen på samme måde eller i en anden forklædning, mener vi.

Hvordan?

1. For det første er dette en HOLISTISK uddannelse! Og det betyder: At vi/du altid vil se på kroppen som en helhed og anerkender, at livsstil, sind, psyke og krop hænger sammen!

Uanset hvad din klient ønsker at opnå i sit liv –> om det er at få bugt med smerter, tristhed, en spiseforstyrrelse, ønsket om at blive gravid, at få tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med sin fortid eller forstå sine indre dialoger, ja, så kan du komme til at hjælpe! 

Hvorfor?

  • Fordi du som Health Mentor selv går vejen, og bruger de redskaber, du lærer på uddannelsen og etablerer nye vaner!
  • Fordi du bliver undervist i HVORDAN!
  • Fordi du bliver undervist i kroppens mekaninser; kroppen på celleplan, dens funktioner, dens healingsevner og hvordan kroppen egenligt hænger sammen.
  • Fordi du bliver undervist i tarm-, nerve-, immunforsvaret-, og energisystemets virke.
  • Fordi dine undervisere har bedre resultater end de fleste – og de ved, hvad de taler om!
  • Fordi du får et utal af opslagsværker, som giver dig løsninger – b.la. inden for biologisk medicin, homoøpati, phytoterapi, kosttilskud, hormonterapi, aminosyrer mv.
  • Fordi du altid kan bede om hjælp – også efter uddannelsen er afsluttet. Derudover har du kollegaer (Uddannede Health Mentorer) der ude som står parat til at sparre og hjælpe, udover dit eget hold!

Du lærer at opbygge kroppen med dine tonsvis af værktøjer og derved forebygge fremtidige sygdomme. Du vil se kroppen som en helhed (altid!) og vægter genetik, tanker, knæ, vaner, livsstil og kost lige højt.

”Balance mellem hormoner, psyke og den fysiske tilstand er grundlæggende for vores ve og vel!”

Næste hold (hold 8) starter d. 22. April >>

Som du nok kan se, så kan vi ikke selv få nok af vores holistiske verden. Vi elsker indholdet og vi ville hade, hvis du sad og kedede dig!

Så vi lover dig, at på Health Mentor Uddannelsen får du undervisningsmateriale (i form af store kompedier, PDF’er, lydfiler, dias, videoer og meget mere) til mange år.

Er du i tvivl, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig, så tilbyder vi en gratis, afklarende samtale. Book din samtale hos os lige her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ