Føljeton: En HMU-studerendes bekendelser #12

Er du nysgerrig på, hvordan det er at være studerende på vores Health Mentor Uddannelse? Følg med i vores blog-føljeton, hvor du får mulighed for at følge en studerende hver måned på tæt hold under hele uddannelsesforløbet.

Modul 11: Forvaltning

Næstsidste modul på uddannelsen handlede om klinisk praksis, kommunikation, en masse cases og så selvfølgelig vores rolle som Health Mentor og behandler.

Se din klient og få magi til at ske

Endnu en weekend sammen med nogle af de klogeste, modigste og skønneste mennesker er  veloverstået. Denne weekend var den sidste rigtige undervisningsweekend inden vi på sidste modul får Dr. Allan på besøg endnu engang og afslutter med eksamen og certificeringsfest. 

Vi har brugt de sidste elve måneder på at suge viden og erfaring til os – både på uddannelsen, men også ude blandt rigtige klienter. Selvom flere af os allerede enten er gået selvstændige eller er ved at omlægge vores hverdag til at kunne bruge al den erfaring, vi har fået fra uddannelsen, brugte vi andet sidste modul på at dykke ned i vores rolle som behandler. 

Ser I, der ligger nemlig rigtig mange elementer og kommunikative lag i at sidde over for en klient. Én af vores fornemmeste opgaver er at være nysgerrige og spørge ind til klienten, så vi får så meget at vide som muligt. For i sidste ende er det klienten, der er ekspert på sin egen krop. Hvornår gør det ondt? Hvad føles godt? Hvilket mønster former sig i kroppen? Derudover er det også vigtigt, at vi ser, mærker, lytter til og rører vores klient, hvis han eller hun ønsker det. Så det at have en session med en klient, er ikke bare en lille kort snak om, hvordan det står til i livet og med helbredet. Det er så meget mere end det. For når først vi kommer ind under huden på vores klient, sker der magi og det er dén vi som holistiske behandlere skal finde ind til. 

Mod vejs ende og en ny begyndelse

Næste gang er sidste gang I hører fra mig i det her format. Jeg håber, at I har fået indblik i, hvad det vil sige at gå på Health Mentor Uddannelsen. Jeg har personligt og fagligt fået kickstartet en helt ny hverdag, som jeg slet ikke havde forestillet mig for blot et par år siden. Til juli launcher jeg nemlig mit allerførste forløb sammen med min nye partner, som jeg også mødte her på uddannelsen – og jeg glæder mig ustyrligt meget. Vildt, hvad der kan ske på under et år, hva’? 

Nu venter en masse eksamensforberedelse og casearbejde inden jeg den 13. april  (forhåbentlig) officielt kan kalde mig lægeeksamineret Health Mentor. Wish me luck!

Vi ses på den anden side.

Alt godt, 

Michelle Berthels

Michelle

Læs alt om uddannelsen ud lige her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

Skrevet i ,

FIND OS PÅ