Børneispinde med masser af farver uden mælk

Noget børn elsker er is og masser af dejlige farver. Vi har blandet disse to ting sammen og lavet nogle ispinde, som bare er så farvefulde! Lige det man har brug for en super varm sommerdag. 

Det, du skal bruge, er:

Til basen: 

  •     Kokosmælk
  •     Vaniljepulver
  •     Frosne bananer
  •     Kokosolie

De forskellige smage og farver: 

  •     Hindbær
  •     Vandmelon
  •     Appelsin
  •     Kiwi
  •     Ananas

Du starter med at komme alle ingredienserne fra basen op i en blender, hvorefter det blendes til en ensartet masse. Når det er sket, deles basis-massen op i 4 portioner eller hvor mange forskellige smage, man ønsker sig i sin ispind. Vi har valgt at lave det med 4 forskellige smage. 

Nu skal du så lave de forskellige smage, som vi ønsker i ispindene. 

Vi starter med hindbær. Kom hindbær og lidt vand i en gryde og kog det, så det bliver en hindbærgrød. Blend det og kom det op i en af de 4 basismasser, som du har lavet tidligere. Rør det godt rundt og smag til med kokospalmesirup, hvis du ønsker den sødere. Kom nu hindbærmassen i dine ispindeforme og sæt dem på frys. 

Nu er det videre til næste smag, og her har vi valgt appelsin. Du presser appelsinsaften, hvorefter du kommer det op i en af de 3 basismasser, du har tilbage. Endnu en gang smages der til med kokospalmesirup, hvis du ønsker den sødere. Når hindbærisen er frosset, kommer du appelsinmassen op i ispindeformene og sætter dem på frys igen. 

Den næste smag, vi har valgt, er kiwi. Her kommer du kiwi og vand i en gryde og koger det til en grød. Du kommer det op i en af de 2 basismasser, du har tilbage, og smager til med kokospalmesirup efter egen smag. Når hindbær-/appelsinisen er frosset, så kommer du kiwimassen op i ispindeformene og sætter dem på frys endnu engang. 

Nu er det tid til at komme i gang med den sidste smag, og her har vi valgt ananas. Kom ananas og vand i en gryde og kog det til en grød. Derefter tilsætter du den sidste basismasse, du har. Du smager til med kokospalmesirup, hvis du ønsker den sødere. Tag dine ispinde ud af fryseren. Du kommer en ny ananasmasse op i som sidst, hvorefter du stiller den på frys igen. Nu skal ispindene stå i fryseren i minimum 4 timer. 

Nu har du nogle farverige og super lækre ispinde, som både børn og voksne kan nyde. 

Tip: Du kan bruge lige præcis de frugter, bær eller grøntsager som man ønsker. Eksempelvis æbler, brumbær eller spinat.

Vi har lavet en gratis is-ebog med 18 opskrifter i, som du kan downloade lige her.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ