Organix testen – første skridt i min personlige proces.

For en måned siden tog jeg en organix test for at få undersøgt i dybden, hvor mine mangler er. Hvorfor jeg så ofte er skidt, trist, udmattet og hvorfor jeg ikke kan få det bedre med min stofskifte sygdom Hashimoto og tabe de 10 kilo der afholder mig fra at nå min vægt. Èn test og session med Friederich, har indtil videre ændret alt for mig.
Jeg stod og talte med Friederich om mine mange symptomer og nogle nye alvorlige, der pludselig var kommet ud af det blå og hvordan min læge og speciallæger har håndteret min situation. Men “intet kommer bare lige ud af det blå”, som Friederich sagde, “der må have været nogle mangler fra langt tilbage”… Friederich stoppede mig helt og bad mig tage en Organix test og komme tilbage til en samtale med ham. Den er nødvendig før han overhovedet ville kunne rådgive eller svare mig på noget som helst.

Læs mere om 1:1 session med Friederich her. 

Personligt.

Jeg er i start 30’erne og mor til fire piger i aldrene 1-7 år. Jeg er uddannet indenfor design og business, og arbejder kreativt med medier, styling og fashion. Jeg har været sygemeldt on and off… for pludseligt rammer jeg dårlige perioder hvor jeg er så “stofskifte ramt” og udmattet, at min verden nærmest vælter. Jeg er blevet kaldt hypokonder af nærmeste familie, jeg har fået at vide at jeg “gør det for opmærksomheden” og familie har tit sagt “prøv at tage dig sammen og ikke tænk på det, så går det nok væk.” Jeg har alt for mange gange fået at vide “du ser ikke syg ud” men lige så ofte fået kommentarerne “du har taget på” eller “du har tabt dig”… Men altså helt seriøst!?
Jeg lærte at lukke munden og prøve at holde ting for mig selv. Beklagede mig til lægen, til enkelte veninder og min mand. Lægen lyttede trods alt, men blodprøverne var nyttesløse. “Alt ser fint ud” fik jeg altid at vide i telefonen af sekretæren, selvom jeg havde det af helvede til. Enkelte gange var der “du skal nok tage lidt d-vitamin, men ellers alt fint.”

Organix testen.

Ca. en måned efter testen mødes jeg med Friederich for at tale omkring resultaterne. Jeg er spændt og meget nervøs. Jeg har fået taget et hav af blodprøver årligt, nogle gange månedligt, men aldrig forestillet mig at en enkelt urin prøve ville afsløre så meget og så detaljeret. Ingen tvivl om hvorfor jeg har det som jeg har det, hvorfor jeg er udmattet, hvorfor jeg er trist, hvorfor jeg ikke profitere på min thyroid (naturlig stofskifte medicin) og hvorfor jeg ikke optager jern og vitaminer. Friederich kunne afsløre at mit energistofskifte faktisk er på sit laveste. Jeg kan ikke omdanne lykkehormon og mine neurotransmitter (kommunikationen mellem hjerne og krop) så heller ikke helt gode ud. Derudover var det tydeligt at jeg manglede stofskifte hormoner.

Du kan læse mere om Organix testen her.

Næste skridt i processen.

Udover nu at være med på Chloes hormonforløb, skal der lægges en behandlingsplan. En liste med kosttilskud specielt udarbejdet til mig ud fra mine resultater og jeg skal starte op på ampulkur, der skal støtte mine egne processer og mit stofskifte. Jeg er igen gået helt gluten- og kornfri og helt uden mælkeprodukter. Men min kost skal fortsat ændres og forbedres. Derudover skal jeg tage mine kosttilskud og skrue op for antioxidanter som c-vitamin. “Hvis jeg var dig, ville jeg gå direkte herfra og ind til helsekostbutikken og købe de stærkeste q10 fra Pharmanord og starte på dem med det samme”, sagde Friederich. Og det gjorde jeg med det samme. Jeg er meget spændt og meget motiveret til at ændre og forbedre min krop. Nu handler det ikke om 10 kilo eller hvordan jeg ser ud, nu handler det om mit helbred. Om at få det bedre og forbygge eventuelle forværringer eller flere symptomer.

Læs om og bestil ampulkur her, vi sammensætter den efter dine behov!

Selvom det ikke er noget der blot kan ændres på uger eller få måneder, ser jeg frem til at opdatere jer om nogle måneder, på min proces og hvor langt jeg er nået.
// Gina

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ