10 års jubilæum

For præcis 10 år siden kom curra · me til verden. Friederich og jeg stakhovederne sammen, og over sommeren skabte vi navnet curra · me.

Det tog os noget tid at skabe det rette navn og det rette ståsted for det, vi ønskede at udvikle. Det var lige som den dag i dag budskabet om, at sundhed ikke behøves være begrænsende og kedeligt, men faktisk kan være det modsatte, vi ville ud med. At det at vælge sin egen sundhed til, faktisk også betyder at vælge sit helbred til og måske sågar at forebygge for fremtidige sygdomme.

Vi havde mange ord oppe og vende, men vi vidste hele tiden, at det skulle kunne siges på engelsk, da vi også på det tidspunkt havde kunder rundt i hele verden.

På en gåtur under sommers sol kom det til os. Cure me – det var mundret og det, vi ville med vores firma. Men spørgsmålet var bare, om det overhovedet kunne lade sig gøre at kalde os det. Vi researchede videre og fandt frem til, at cure – eller behandle på latin hedder cura og så var den der: curra · me. Helbred dig selv.

Essensen for os er, at holde fast i, at vi sidder med hele magten selv. Vores krop er master i at heale sig selv, og hvis vi giver den, hvad den har brug for, så kan alt være muligt.

Og det er her curra · me kommer ind. Vi vil nemlig så gerne undervise dig i sunde tiltag, og hvad kroppen har brug for, så du på bedste vis kan samarbejde med din krop, hjælpe den og give den det den eftersøger.

Du kan opnå helt specielle tilbud på flere af vores spændende aktiviteter, foredrag og produkter – se på hjemmesiden 🙌🏻 

Brug rabatkoden: curramejubilaeum10 og curramejubilaeum20

 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ