HJEMMELAVET KOKOS YOGHURT

Ca 800 ml yogurt

Det kan være svært at undvære den syrlige yoghurt om morgenen, men hvad nu hvis vi fortæller dig at det ikke længere er nødvendigt?

Du får her opskriften på en super lækker og cremet kokosyoghurt med aktive mælkesyrebakterier i, som gør den tilpas sur, så du ikke længere føler at du går glip af din vante skyr.

Nogle gange vil man bare gerne have at morgenmaden går lidt hurtigt, og er der egentlig noget hurtigere end yoghurt med lækre toppings?  Ikke efter vores mening.

Ingredienser:

2 dåser økologisk kokosmælk (f.eks. fra Coop (økologisk) eller Clearspring)

4 kapsler probiotika (gerne denne fra currame)

Skold dit ønskede yoghurt glas med kogende vand, og lad det dampe af. Kom kokosmælk i det rene glas. Åben kapslerne med mælkesyrebakterier, og drys pulveret ned i glasset. 

Rør godt rundt med en ren ske. Sæt et stykke tyndt stof over glassets åbning, og hold det på plads med en elastik.

Find et sted i dit hjem med samme temperatur de næste 24 timer (gerne stuetemperatur). Lad yoghurten stå der de næste 24 timer. Rør rundt med en ren ske, og smag på yoghurten. Er den tilpas syrlig, så luk låget, og stil den i køleskabet. Ellers kan du stille yoghurten tilbage i op til 24 timer yderligere, til du er tilfreds med smagen. Stil kokosyoghurten i køleskabet, hvor konsistensen vil blive fastere efter 6 timer.

Tips til den perfekte kokosyoghurt:

Sørg for, at du vælger en kokosmælk, der ikke skiller. Brug probiotika kapsler af høj kvalitet.

Rør den hjemmelavet yoghurt op med f.eks. vaniljepulver eller kanel og tilsæt rigeligt med fyld efter smag, f.eks. banan, kiwi, bær, hampefrø, kokosflager, æble müsli, abrikoskernesmør og Gojibær.

Den færdige kokosyoghurt holder sig ca. 1 uge i køleskabet.

Prøv også vores lækre smoothiebowl.

Download også vores populære e-bog fyldt med lækre opskrifter ganske gratis her.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ