Ubalancer og skavanker? – Det behøver ikke at være sådan!

Det, at du idag sidder med ubalancer og skavanker, er i min verden ikke ensbetydende med, at du gør det om et år!

Nu skal jeg fortælle dig hvorfor!

Din krop er som sagt en levende mekanisme, der er verdens mester i at heale sig selv op – ja den er faktisk bygget til det! Et godt eksempel: Du er igang med at lave en lækker salat til frokost og uheldigvis skære du dig selv i fingeren, det er ikke dybt med du bløder. Ret hurtig så stopper blødningen og du kan hurtig se at hullet bliver mere og mere lukket til, efter 14. dage kan du slet ikke se såret mere og du har glemt det! -> bevis på din krop ved hvad den gør!

I min verden er det ikke hormonbehandling der er vigtigst – det er næst-vigtigst!

For at dit hormonsystem kører som det skal -> balanceret, så kræver det en HEL masse ting!

  • Din tarm skal fungere, for at optage de næringsstoffer som f.eks. din skjoldbruskkirtel skal bruge for at lave sine vigtige stofskiftehormoner!
  • Din levers funktion er også afgørende, det er nemlig din lever der sender næringstofferne videre i systemet, lagre mange af dem, til de tider der er behov for dem og nedbryder og neutralisere toxiner som er skadeligt for dit hormonsystem – derudover nedbryder din lever også brugte hormoner, så du ikke den vej skaber en hormonel ubalance, fordi der er får mange hormoner i blodet.
  • For at alt dette kan ske – ja så kræver det ved gud at din energi produktion har det godt! For at den har det godt, så kræver det at din kulhydrat- protein- og fedtomsætning virker i din krop, da de tre stoffer levere energi til dine mitokondrier (batterier i kroppen).
  • Tilsidst så skal du også have nok aminosyrer tilstede i din krop. Din krop bruger b.la. aminosyrer til at omdanne direkte til energi eller omdanne til vigtige proteiner som indgår i dine hormonelle processer og som fungere som hjælpe stoffer for dine hormoner i din krop!

Som du kan se – er det i virkeligheden kun symptombehandling at have fokus på dine hormoner..

Så hvis du ønsker at blive at springe glasloftet og virkelig få det godt, så er der flere ting du skal! Alt sammen noget jeg underviser dig i på Skab naturlig (hormon)balance 

Er du klar til en rejse fyldt med fordybelse, udrensning og hormonbehandling? 

TILMELD DIG SKAB NATURLIG HORMONBALANCE LIGE HER 👉🏻
GIV DIN KROP EN OPBYGGENDE KRAMMER OG SNUP DIN PLADS LIGE HER! 👉🏻

Træthed og migræne

“Jeg meldte mig til Chloe’s hormonforløbet, fordi jeg i flere år havde strugglet med utroligt meget migræne, der faktisk var blevet et handicap i min hverdag. 

Jeg havde næsten ingen energi, var ofte trist og deprimeret. Jeg var blevet sur, irritabel og opfarende. Altså IKKE en holdbar situation for min mand eller børn, nej mit liv emmede ikke just af livsglæde og overskud.

Chloe har så meget hjerterum og kærlighed. Og så kan hun ‘sit shit’ til fingerspidserne og VED hvad hun snakker om.

Jeg har næsten ikke migræne mere. 

Nu ved jeg, hvorfor den kommer på besøg. Det handler altid om, at jeg har drevet rovdrift på mig selv og overskredet mine grænser. At jeg har cuttet forbindelsen imellem mit hoved og min kloge kloge krop.

Jeg har tabt mig. Jeg ved ikke hvor meget, for jeg går ikke på vægten, men jeg kan mærke det på mit tøj. Jeg har fået mere energi og mit humør er blevet mere afbalanceret. Det hjælper at få et stabilt blodsukker og god nattesøvn.

Og det BEDSTE af det hele, så er min familie blevet gladere og mere tryg, fordi de nu ved, at jeg ikke eksploderer hvert andet øjeblik i et vredesudbrud.

Jeg er taknemmelig ind i alle mine celler, fordi jeg nu begynder at kunne mærke livsglæden ligge på lur. Jeg var ellers ved at give op. Jeg har fået energi til, rent faktisk at LEVE.

“Er der mere du er i tvivl om? – Gør det (skrevet uden migræne og med et stort smil på læben).”

Kirsten Pedersen, tidligere deltager

 

 

TAG MED PÅ DEN DEJLIGESTE REJSE 👉🏻
Er du i tvivl, hvorvidt forløbet er det rette for dig, så tilbyder jeg en gratis og uforpligtende samtale.
Book din samtale hos mig lige her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ