Jeg husker dårligt, kommer jeg så bagud?

Mød skønneste Kristina fra Silkeborg

Kristina blev uddannet sidste år på Health Mentor Uddannelsen med et kæmpe ønske, om at gøre en forskel for andre. Hun var dog ret betænksom inden hun startede på holdet, da hun var hårdt ramt af stress, og derfor var bekymret for, om hun kunne gennemføre uddannelsen grundet hendes tilstand.

Kristina havde været stressramt gennem flere år, og havde bl.a. lige fået diagnosen Lupus Sle, som er en autoimmun sygdom. Derudover kæmpede hun med et lavt stofskifte, og var ramt på flere mentale og fysiske områder. 

Hun var endt i diverse udredningsforløb for alverdens ting, og endte til sidst med selv at tage ansvar for at undersøge, hvad hun kunne gøre for at få det bedre, da hverken medicin mv. hjalp hende.

Kristina havde selv den tanke, at hun havde været med til at gøre sig selv syg, da hun igennem mange år, ikke havde lyttet til sin krop, og derved overhørt en masse signaler. På den baggrund, havde hun tanken på at kunne gøre sig selv rask igen!

Kristina tilmeldte sig uddannelsen som Lægeeksamineret Health Mentor i 2020 og du kan møde hende lige her, hvor hun fortæller om sin rejse.

Kristina ville med på Health Mentor Uddannelsen, fordi hun havde en kæmpe passion og nysgerrighed for kost, sund livstil, psyke/psykologi, og hvordan man gennem alternative midler kan nære og opbygge kroppen for evt. skavanker og andre lidelser.

Hun skriver i sin ansøgning: “Jeg ønsker at opnå en større læring og indsigt i alle de områder, og vil bruge “denne rejse”/uddannelse som en gave til mig selv – og noget jeg forhåbentligt på sigt kan give videre til andre mennesker.”

Kristina siger i dag: “Denne uddannelse har skabt en bevidsthed for mig om, hvordan jeg lever mest autentisk i forhold til, hvem jeg er. Jeg er stolt over, at jeg er blevet min egen behandler, og fik ret i, at jeg selv kunne gøre mig rask igen. Mit store ønske er nu at give min læring videre til andre, som drømmer om at få et bedre liv, og finde vejen hjem til sig selv igen.

Kristina var som mange andre bange for ikke at kunne følge med, da hun var hårdt ramt på mange fronter. Det, der gav hende modet til at starte på uddannelsen, var at høre, at omkring 50% af deltagerne er i lignende situation. Det er en kæmpe gave at give sig selv, da du på uddannelsen bliver din egen behandler og vores klient. De næste klienter du møder er dine medstuderende, og jo flere cases du får i hænderne, jo dygtigere bliver du som behandler. Win-win 🙂

ANSØG OM DIN PLADS DIREKTE HER👉🏻

🎉 Vi starter om 13 dage.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ