Certificering på Health Mentor Uddannelsen

Weekenden har været en af de mere betydningsfulde – vi afholdte nenlig sidste modul på Health Mentor Uddannelsen efterfulgt af eksaminering, certificering og HMU fest for vores elever!:)

Vi havde meget fint besøg af vores læge og kollega, Dr. Allan Fjelstrup, som underviste i en meget omfattende tarmtest fredag formiddag, og vi sluttede dagen med kærlige øvelser og en snak om deres specialer og geni-zoner som behandlere.

På hold 4 havde vi 22 skønne sjæle, som alle har en passion for sundhed, at gøre en forskel for dem selv, deres familie og andre, og derudover en kæmpe lyst til at rykke sig, gennemgå processer og lære nyt.

Vi kan nu se, at vi lykkedes med at levere alt dette.

At sidde med hver og en og eksaminere dem og opleve, hvad de egentlig har fået ud af uddannelsen. At se hvor meget de personligt har rykket sig, at de bruger deres intuition og store kunnen, det var for os alle mind-blowing! Det er vildt, hvor meget man kan på 12 måneder, hvor meget viden man kan få, og hvor muligt det er at flytte viden til praksis – hvilket er et af de største tema’er på vores uddannelse. Vi ønsker nemlig gode behandlere – behandlere, som ser deres klient, kan sætte sig ind i deres sted og ved præcis, hvordan de skal hjælpe deres klient med at gå fra A til B. Alt dette er muligt! Og det blev utrolig tydeligt for Friederich, Dr. Fjelstrup og mig i lørdags!

For wauw hvor vores elever kan deres shit, og derudover (og allervigtigst) er de menneskelige, indeholder en masse intuition og omsorg! SÅDAN!! Stort tillykke til jer! 

Vi har lavet en side, hvor du kan finde dem. De er pt. igang med at skrive tekst til siden, så det er ikke alle, du finder på siden – endnu:)

Dr. Fjelstrup er en mand med mere end 35 års erfarring inde for lægevidenskabende og har virkelig prøvet lidt af hvert. Der er ikke den afdeling, han ikke har været på, på hospitalet, og som privat praksiserende læge har han prøvet sit på godt og ondt.

Vi står nemlig for sundhed, helhedsbehanlding og det at have redskaber til at hjælpe vores klienter til at blive raske. Han har set, hvad der sker bag kullisen og har også valgt det fra for at være en, der går frem med et budakab om, at der findes noget andet.

Dr. Fjelstrup valgte at holde en tale for os, mens vi nød rawkage fra Raw Love Cakes. En tale hvor han udtrykte, hvor rørt han var. Hvor rørt han var over, at Friederich og jeg havde valgt at tage ham med på denne rejse, hvor rørt han var over, hvor meget vores elever havde lært på bare 12 måneder, og hvor vigtigt det er for ham, at der skal blive flere af os, for verden har brug for os!

Han vil så gerne være med til at gøre en forskel på verdensplan, inden han går på pension. Og en af de måder han kan det, er ved at videre give viden til vores elever på uddannelsen.

Han sluttede sin tale med at bukke af respekt for Friederich og Jeg. Han var beæret over alt den viden vi havde givet videre og sagde: “Det i har skabt – virker virkelig!”

Det var smukt og rørende for os!

Føler du for Health Mentor Uddannelsen? Så husk at femte hold starter d. 23. Marts 2018 🙂

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ