Smoothie: Broccoli vibes

Mmmhm hos Curra · me elsker vi smoothies. Det er sådan en god og nem måde at få flere grønsager i hverdagen på, for både børn og voksne, fordi de så let kan skjules. Og det bedste er, at du har frie tøjler til at tage lige de råvarer i, som du ønsker og allerbedst kan lide.

Her får du vores bud på en smuk, grøn smoothie, som vi har kaldt “Broccoli vibe”. Den har både en lækker og cremet konsistens og en rigtig god mættende effekt. Den virker mild og stabiliserede på dit blodsukker, som er super vigtig for at undgå for store udsving i blodglukosen i løbet af dagen.

Avokadoen og kokosmælken beriger din krop med sundere fedtstoffer, som giver en mættende fornemmelse og som er rigtig gavnlig for vedligeholdelsen og opbyggelsen af din krop. Broccolien er en superhelt i denne smoothie, fordi den bidrager med sunde kulhydrater og proteiner. Broccolien indeholder vitaminerne A, K og C samt vigtige antioxidanter, som kan være helten ved oxidativ stress i kroppen3. Derudover er broccoli også rig på mineralerne kalium, calcium, magnesium og fosfor, som er særligt styrkende for dine knogler og tænder. En super styrke ved denne kålsort er, at den indeholder stoffer, som støtter leverens afgiftende egenskaber som virker ved at neutraliserende. Spinaten er tilsat, fordi den er energifattig, men samtidig er spækket med langt de fleste vitaminer; A, K, C, E og B. Spinaten hører til den fine grønsag og har støttende effekt på din krop ved at vedligeholde dine muskler, hud, øjne, røde blodlegemer og dit immunforsvar2.

For at undgå at få for mange toksiske stoffer i dine grønsager og frugter, bør du vælge de økologiske varianter.

Du kan finde endnu flere indbydende opskrifter i vores E-bog, som du kan hente helt gratis.

Til 3 personer

Til “Broccoli vibe” skal du bruge:

  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 avokado, fra frost eller frisk
  • 200 gram frossen broccoli
  • 5 kugler frossen spinat eller 5 håndfulde frisk spinat
  • 2 dl vand
  • 1 banan
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 2 cm ingefær
  • 20 gram clean lean protein pulver med vaniljesmag (1 scoop)

 

Sådan laver du din smoothie

Kom blot alle råvarerne i en god blender, vi elsker denne. Tilsæt vandet lidt ad gangen, til din smoothie opnår en ensartet konsistens og har den tykkelse, som du bedst kan lide. 

Hæld din smoothie i fine glas og drik den som den er, eller spis den som en smoothiebowl og pynt den med fx kokosflager, lidt frisk frugt eller solsikkekerner.

Nyd din grønne smoothie.

Mangler du en kraftig og effektiv blender til dine smoothies og madlavning? Vi er ikke i tvivl om, hvilken blender der er vores favorit.

Få her også en skrift på en lækker salat til din frokost.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ