Få indblik i Friederichs omega-laboratorietest

Som du måske ved, så elsker vi, at nørde og derfor elsker vi laboratorie tester.

Vi har selvfølgelig testet alt hvad vi arbejder med og prøvet det på egen krop gennem længere tid. Derefter har vi taget testen for at se, om det virkelig gør en forskel på celleplan.

Vi har altid taget omega-3, da vi ved, hvor vigtigt det er for vores kropsvelbefindende, b.la kredsløb, immunforsvar og hjerne.

Dertil må vi bare indse, at vi ikke får nok fisk – og slet ikke fisk, som er naturligt frit fanget.
Vi ved faktisk ikke, hvor vi skal skaffe det, da selv Torvehallens fiskehandler ikke altid har frit fanget fisk. Opdrættet er som ordet: fisk fyldt med omega-6, som du spiser rigeligt af (deres kost er ofte korn eller majs).

Friederich fik foretaget disse test med 4,5 måned mellemrum.


4,5 måned efter så hans billede sådan ud:


Som du kunne læse i forrige mail, er det altafgørende for vores helbred, at ligge på en fordeling mellem omega-6 og omega-3 på 3:1. Det gør de færreste, da niveauet ligger på 8-15:1.

Dertil skal optageligheden gerne være over 8%.

At Friederich på så kort tid når ned på 1,6:1 er kun noget man kan drømme om. Det er aktuelt, at vi som behandlere stræber efter en fordeling med 1:1, men som vi spiser i dag, er det jo næsten umuligt. Men ikke for Friederich..

Hans omega-3-balancebillede gør en kæmpe forskel for ham på bl.a. tennisbanen, men allermest dagen efter, hvor han er meget mindre øm, kommer sig hurtigere og oplever ikke inflammation i sin krop.

Book en 15 min session i vores kalender og lad os fortælle dig mere om en omega-6/omega-3 laboratorie test. Normal pris 385 kr. 

Book en gratis 15. min session hos og her og bliv meget klogere på hvordan du støtter din krop.

Brug rabatkoden: omega

Prisen på en fuld rapport over dine fedtsyrer i din krop er normalt 995 kr. men vi har et godt tilbud til dig.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar