Mysmüd super blender

curra · me

MYSMÜD SUPER BLENDER

STILFULD & EFFEKTIV

En smuk, effektiv og kraftfuld blender der håndtere enhver opgave du giver den. Mysmüd blenderen klarer effektivt selv frosne ingredienser.

Mysmüd vil hjælpe dig med at øger indtagelsen af frugt og grøntsager, og derfor også vitaminer, mineraler og spormineraler i din dagligdag. Ved at indtage frugt og grøntsager i form af en smoothie forbedrer du absorptionen og assimilationen af deres næringsstoffer.

Touch displayet er nemt at betjene, hvor du kan indstille hastigheden eller benytte dig af pulsfunktionen. De fire klinger er lavet af den højeste kvalitet. De er ekstremt skarpe og kan uden problemer knuse frosne ingredienser på sekunder.

Bladene roterer med lav hastighed og forhindrer, at maden knuses. Derved holder blender bedre på næringsstofferne sammenlignet med andre blendere.

Meget mere end bare en mixer.

Mysmüd-mikseren opfylder de vigtigste krav til:
Lavspændingsdirektivet 2014/35 / EU.
Direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) 2014/30 / EU.

Normal pris: 3999 ,-

Få den til KUN 2795 ,-

mysmud_currame copy1
mysmüd smoothie

Smoothies

Du kan lave det lækreste smoothies eller greenies også af hel frosne grøntsager og frugter. Takket være kraften i Mysmüd opnår du fine strukturer og ingen klumper på få sekunder.

mysmüd is

Is

Mysmüd er i stand til at lave den lækreste is på få sekunder. Tilføj blot frosne frugter eller grøntsager. Resultatet: velsmagende og cremet is.

mysmüd pures

Pure

Syltetøj, humus, kompotter, dyppelse... Denne funktion hjælper dig med at lave de cremet tilbehør til din mad.

mysmüd soup

Suppe

Hastigheden af klingerne kan genere nok friktion til at varme indholdet, hvilket gør det muligt at lave varme supper og saucer, uden maden bliver kogt.

mysmüd chop

Hak

Mysmüd blender øger gradvist sine omdrejninger, indtil den når en konstant hastighed. Bladene roterer med lav hastighed og forhindrer, at mad knuses.

mysmüd frugt

Nødder/Frø/Kerner

Takket være mikroslibning forvandler Mysmüd blenderen enhver form for nød/kerner/frø til fint mel uden at opvarme det.

Optag næringsstoffer fra din kost på bedst vis
Ved at føre mad gennem Mysmüd Home øger du indtaget af kostfiber, hvilket hjælper dig med at fange giftstoffer i din tarm og udlede dem.

Meget let at bruge og rengøre op
Bare tilsæt vand med lidt sæbe, aktiver rengøringsfunktionen og lad Mysmüd gøre resten.

Touchpad
En komplet multifunktionel Skærm forvandler dit Mysmüd blender til en enhed, der er i stand til at forberede et stort antal velsmagende opskrifter. Mysmüd Touchpad giver dig stor alsidighed, så du kan oprette teksturer og udføre flere funktioner end en simpel mixer.

Optimal køkkenhjælp
Mysmüd blender tilbyder dit køkken en let madlavning, som er enklere, mere naturlig og sundere. Dens kraftfulde klinge og multifunktionsskærm giver dig mulighed for at skære frugt, grøntsager og nødder, lave velsmagende smoothies, is eller supper og endda hakke tørret frugt.

lillasmoothie3D6A1551

HVAD SIGER KUNDER?

SØDE ORD FRA SMOOTHIE/GREENIE ELSKERE

"Den bedste blender jeg nogensinde har haft."

— Carrie Morris
New York

"En vigtig medspiller i min daglige rutine. Min Mysmüd hjæper mig med at nå at få mine ønsket grøntsager i en travl hverdag."

— Pernille Danielsen
Slagelse

"Aldrig har det været så let at lave en smoothie eller sågar is. Og de bliver cremet og lækre."

— Rikke Hansen
Odense.