Symptombehandler du?

Symptombehandler du?

Du kunne meget vel gøre det, da vi jo faktisk lever i et land hvor det er meget populært! P-piller, hovedpinepiller, hormonspiral, antibiotika, metformin – you name it! 

Symptombehandling kan være fint – men ofte kun i få situationer! Når vi er endt i en sygdom eller ubalance, skyldes det ofte, at vi ikke er stoppet op i tide, løftet blikket og virkelig kigget os selv i øjne og spurgt os selv: “hvad det er for en vej jeg er på vej ud af?”.

Samfundet er i dag opbygget sådan, at symptombehandling er mere anerkendt end opbyggelse og forebyggelse.

I min verden er kroppen faktisk meget unik opbygget – den er simpelthen designet til at heale sig selv! Den har de mest fantastiske evner til selvhealing og ofte er det vi gør, er at spænde ben for den!

Der er masser af undersøgelser* der bekræfter, at hvis vi begynder at gå tilbage til basen – ja så kan vi bekæmpe og forebygge for skavanker.

Vi kan allerede nu indgå en snak om – hvorfor disse budskab ikke kommer mere frem og hvorfor der ikke er flere reklamer i tv’et med broccoli end cola – og det gider jeg egentligt ikke her 🙂

 

Det jeg meget heller vil, er nemlig at give dig den viden, du skal bruge for at forebygge for fremtidig skavanker – både for dig og din familie!

 

Når vi skaber hormonel ubalance

Det er sådan, at en hormonubalance og kredsløbslidelse – eller en anden form for sygdom er i samme kategori i mit virke. Nogle mennesker har blot taget stadiet videre og udviklet en livstruende sygdom, andre – ja de venter lidt med det..

 

Hvorfor er det vi bliver syge og skaber hormonelle ubalancer?

 

Igen skal vi tilbage til basen – tilbage til den krop som kan heale sig selv! – Vi har altså alle mulighederne for at blive 100 år uden sygdom – men vælger at spænde ben for det!

Fra barnsben er du blevet præget af din mor, mormor, skolelærer, politikere, reklamer, magasiner og meget mere. Og alle disse prægninger er kommet ind under huden på dig, uden du kunne gøre til eller fra. Jeg er sikker på, at du nogle gange tager dig selv i, at sige præcis det samme til dit barn som din mor sagde til dig – også selvom du hadet det hun sagde!

Din mor, mormor, skolelærer mv. gjorde det bedste de kunne og hvad de havde lært!

Nu er det bare sådan, at de er dem og levede i en anden tid end du gør og derfor er det ikke sikkert at alt det de lærte dig er lige brugbart – men det sidder stadig fast på din lystavle!

 

Min pointe er, at du helt sikkert har prøvet at sige farvel til ikke så gavnlige vaner, men du kan ikke – de bliver ved med at være der og tilsidst giver du op!

 

Vi kan arve vaner omkring vores mad, vores hygge-snack til fjernsynet, vores inaktivitet, vores parhold, vores stress niveauer – ja jeg kan blive ved! Vaner du har lært dig selv eller du har fået ind med modermælken!

De vaner har ligesom hos din mor gjort din krop træt! De vaner – ikke dem alle – men nogle af dem, gør at du bliver ved med at blive i ubalancen og ikke kan gå fra ubalance til balance!

👉🏻 På Skab naturlig hormon balance kommer jeg til at ruske godt og grundigt i dine vaner og overbevisninger. Jeg hjælper dig med at få inplamanteret nye og sundere vaner.

 

👉🏻 Du får den viden du har brug for omkring kost og kosttilskud, så du kan forebygge for ubalancer og skavanker i fremtiden, både for dig og dine børn! 

 

👉🏻 Jeg hjælper dig med at gå fra A til B og jeg lover du vil komme til at sidde tilbage med en følelse af tilfredshed og lykke – hvor du intet mangler!

 

TILMELD DIG SKAB NATURLIG HORMONBALANCE HER 👉🏻

 

Er du i tvivl, hvorvidt forløbet er det rette for dig, så tilbyder jeg en gratis og uforpligtende samtale.
Book din samtale hos mig lige her!
SNUP DIN PLADS LIGE HER! 👉🏻

 

HUSK!
Lige nu er det muligt at dele betalingen op, se mere her. 
 

Hvem er Chloe som undervisere?

 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ