Hvordan fungerer dit immunforsvar?

Dit immunforsvar er et meget fint og kompleks system, som kræver næringstoffer og støtte for at virke optimalt.

🌱 Uden dit immunforsvar ville du dø flere gange dagligt.

Størstedelen af vores immunforsvar (cirka 80 %) sidder i tarmen. Det er nemlig her, de finder den bakterielle hovedscene i kroppen. Bakterierne sidder i et afgrænset reservoir i tarmens slimhinde på sikker afstand af vores celler. Her kan immunforsvaret lege med dem, uden at det bliver farligt for resten af kroppen. På den måde kan forsvarscellerne lære mange nye arter at kende. Hvis en immuncelle senere støder på en kendt bakterie udenfor tarmen, vil den kunne reagere hurtigere.

For at dit immunforsvar har det godt, kræver det, at du tilfører gode næringsstoffer, som cellerne bygges af. Næringsstoffer som du bl.a. finder i økologiske grøntsager, nødder og frugt.

Dit immunforsvar fungerer som et beredskab i din krop. Når udefrakommende bakterier eller andet kommer ind, vil dine immunceller tjekke, om de skal ind eller have sparket og sendes retur.

Når vi lader kroppen gennemleve sin top designede og skræddersyede feberkaskade, så øver dit immunforsvar sig og gøre sig kampklar. Når du bliver syg og får feber, så er det ofte, fordi dit immunforsvar ikke var klar. En virus, bakterie, toxin eller andet kom for langt ind og lavede ravage, alt imens immunforsvaret havde for travlt med al mulig andet, måske at tage sig af det, du spiste i går, som var mere en belastning end en opbyggelse. Det kan også være, at der ikke er byggematerialer og energi nok, og derfor så at sige går du ned i blus.

Når du rammes, så sætter dit dygtige immunforsvar beredskabet igang og arbejder på højtryk for at bekæmpe og få dig tilbage i plus. Det kan tage lidt tid, tit ikke mere end 14 dage og nogle gange kun minutter.

Husk at det er i bekæmpelsen, at dit immunforsvar bliver stor, stærk og uovervindelig.

Dit immunforsvar øver sig.
Dit immunforsvar træner døgnet rundt og bliver dygtigere og dygtigere, hvis du lader det reagere. Det bedste du kan gøre er at støtte dit immunforsvar dagligt med sunde antioxidanter, der kan give det superkræfter.

Test din krop og begynd at forstå den endnu bedre med en organix test👉🏻

Ønsker du vores skarpe blik på dit helbred, og få hjælp til hvordan du kan optimere din sundhed udefra currame-metoden, så book en session hos os.

Tjek vores sessioner ud her 👉🏻

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ