Julegave idéer

Det skønneste man kan give, må være gaver der er godt for helbredet – det tænker vi ihvertfald at det er – derfor har vi samlet en masse inspiration med de bedste gaver til en du holder af!

Her får du lidt gode ideer og inspiration!

Skal du også ud og købe julegaver, men ønsker egentlig mest, at de bliver sendt til dig?

Har du et ønske om at give julegaver, der gør godt for helbredet? Så læs videre 🙂

Kalendergave

Helsam har samlet små skønne gaver til få penge, du finder altså skønne kalendergave, som gavner kroppen. Se mere her.

Advent kalender:

 1. Gode kosttilskud – Det må være en af de kærligeste gaver at give – kosttilskud der passer til en hver og som er opbyggende for helbredet 🙂
 2. Vores E-bog: Jule Opskrifter! Du får en e-bog fyldt med alle julens traditionelle opskrifter på den fede måde:) Nemlig currame-lifestyle måden 🙂 Køb den her!
 3. En måned homøpatisk ampulkur til en du holder af (950 kr.) – vi sender den gerne til personen og pakker smukt ind 🙂
 4. Hus-Apoteket – Vi har lavet denne e-bog til dig, der ønsker at hjælpe din familie på en naturlig måde. Vi nyder selv af at have et såkaldt ‘Hus-Apotek’ i hjemmet, hvor vi har det, der er brug for i en travl hverdag 🙂 Køb Hus-Apoteket her. (150 kr.)
 5. En telefon samtale med Friederich eller Chloe (værdi 385 kr. for 15 min.) Køb den her.

Julegave ideer:

 • 1 måneds currame kosttilskud
 • Hormonboost – et 3 måneders online forløb til en du holder af 🙂
 • EWO Vital filter, der renser dit vand og fjerner fra: pesticider, tungmetaller, klor, bakterier og dårlige smags- og lugtstoffer med over 99 %. (1295 kr.)
 • En måned homøpatisk ampulkur til en du holder af (950 kr.)
 • Organix testen er den test, vi holder allermest af og den test vi synes, alle skulle få foretaget! Simpelthen fordi den har så vigtige budskaber! Se mere her. (2875 kr.)
 • En Slow Juicer! At slynge eller blende dine grøntsager eller frugter ødelægger den naturlige ernæring i saften, derfor er JUISSEN perfekt, da den presser grøntsagerne! Derudover er det en super let måde at få masser af grøntsager på dagligt. Køb den her! (2500 kr.)
 • Den bedste blender på markedet, find den her. 
 • Gavekort til en 1:1 session hos Friederich eller Chloe, se mere her.
 • Pakke-løsning: Kunne du tænke dig at forkæle en du holder af med en alt-i-en gave? Så har vi pakkeløsningen til dig. Her får personen nemlig både sessioner, kosttilskud og ampuller i en pakke 🙂 Se mere her: Fra syg til rask-pakken og  Hormon-pakken
 • Den store julegave! EWO Gourmet vand filter som renser dit drikke vand frit fra: pesticider, tungmetaller, klor, bakterie, og dårlige smags- og lugtstoffer med over 99 %. Se mere her! (4250 kr.)
 • DNA Health testen er en test for alle, både mand og kvinder! Den giver altså svar på,hvilke sygdomme herunder livsstilsygdomme, vi er disponerede til, derfor er den perfekt til en, der vil gøre en forskel for sig selv! Se mere her! (1995 kr.)
 • Lider en du holder af, af: eksem, psoriasis, hovedpine, migræne? Så kunne dette bruse filter være en ide. Se mere her! (650 kr.)

HUSK! Vi sender gerne pakken til modtageren (internationalt) og pakker din gave smukt ind!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ