Læs en Health Mentor’s beretning: Et liv uden tristhed, udmattelse og undervægt

I dag er du så heldig, at du skal møde fantastiske Sofiie. En kvinde der bor i Ribe, og som vi har nydt at være sammen med i et år <3

Health Mentor uddannelsen har givet mig livet tilbage….

Et liv uden svær depression, voldsom angst, tvangstanker, udmattelse og undervægt.

Det meste af mit liv har jeg kæmpet med depressioner og angst. I 10 år var jeg på antidepressiv medicin.

Jeg kæmpede i de 10 år og i de efterfølgende år med at forstå mig selv, men jeg fandt ikke de rigtige svar.

I 2017 blev jeg gravid med vores datter Saga, og jeg blev overmandet af voldsom angst, som udviklede sig til en svær depression. Jeg nåede til et punkt, hvor jeg ikke kunne mere – jeg anede ikke, hvad jeg skulle stille op, og tiden nærmede sig, hvor jeg skulle være mor. Jeg tog imod psykiatriens anbefaling om at starte på antidepressiv medicin igen. Den værste beslutning jeg nogensinde har taget, men jeg kendte på det tidspunkt ikke til nogen anden løsning.

Den antidepressive medicin forværrede min angst i så voldsom en grad, at jeg ikke kunne være i min egen krop. Jeg kunne knap nok lægge mig på sofaen eller sætte mig ned, fordi uroen og angsten var så aggressiv. Jeg mistede alt kontrol, alt kontakt til mig selv. Jeg følte intet andet end angst og frygt.

Lægerne gik med til at skifte til et andet præparat, som viste sig ikke at give den samme angst, men derimod gav det mig tvangstanker. Tvangstanker om, bl.a., at skade mig selv. Lægerne forsikrede mig om, at det ikke var medicinen, men depressionen og jeg blev mere og mere i tvivl, om jeg virkelig var ved at blive sindssyg. Jeg følte, at jeg var ved at miste forstanden.

I mit hoved tvivlede jeg hver dag på, hvorvidt jeg var på vej til en indlæggelse eller om jeg formåede at kæmpe videre, men noget i mig var fuldstændig overbevist om, at den var HELT gal, og at der måtte findes svar på, hvorfor jeg oplevede den her vanvittige tilstand.

I foråret 2019 faldt jeg over Health Mentor uddannelsen, og jeg mødte lige pludselig en helt ny verden. En verden hvor der bl.a. blev snakket om mangler i kroppen, som kunne forårsage forskellige skavanker og tilstande. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg havde fundet mit svar.

Efter endt uddannelse i marts 2020 var jeg ude af min depression. Tvangstankerne og den konstante angst, var væk. Det var fuldstændig fantastisk. Jeg havde fået mit liv tilbage. I dag driver jeg min egen virksomhed og lever mit drømmeliv med at hjælpe andre kvinder til et bedre liv. Jeg er dybt taknemmelig for den viden uddannelsen gav mig – en viden der forandrede mit liv.

Chloe og Friederich, af hjertet TAK fordi I viste mig vejen. 

Jeg vælger at dele min historie, fordi jeg håber og tror på, det kan gøre en forskel for andre mennesker, som har brug for hjælp.

Sofiie Rosendahl Schmidt

Har du en drøm om at hjælpe andre ud af ubehag og skavanker? Så tilmeld dig Health Mentor Uddannelsen og lad os gøre en forskel sammen!

Er du stadig i tvivl, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig, så tilbyder vi en gratis, afklarende samtale. Book din samtale hos os lige her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ