Hørfrøolie vs. Fiskeolie

Har du, ligesom jeg – fået for meget hørfrøolie eller væmmes ved tanken om, at drikke omega-3?

Jeg (Chloe) kan simpelthen få kvalme, ved tanken om, at drikke hørfrøolie, allermest fordi jeg gjorde det en hel del, da jeg startede min selvudviklingsrejse, som i dag er blevet min karriere/levevej.

Hørfrøolie er rig på omega-3, (ALA), som kroppen skal omdanne til EPA eller DHA for, at få det fulde udbytte.
Dette kræver dog en hel masse. Bl.a. at vi har de rette næringsstoffer på celleplan og en god fordeling mellem omega-6 og omega-3, som de fleste desværre ikke har.

Derudover er hørfrøolie, som så mange andre planteolier, utrolig sart. Så sart at du hurtigt kan lugte og smage, at den er blevet harsk. Altså gået fra cellefedt til dellefedt.

Derfor skal vi have meget fokus på, at få en stabil omega-3, som er let optagelig og ikke kræver det store af kroppen at få udnyttelse af.

Som mennesker, får vi størst udbytte af vores omega-3, hvis vi får det gennem andre dyr (som er bedre til at konvertere ALA til EPA og DHA) eller vi spiser det direkte fra kernen (alger).

Chloe’s omega -3 test så sådan ud:


Og kun 2 måneder efter, så Chloe’s test sådan ud:


Det er nok den fedeste følelse, at gøre en indsats og kunne se på celleplan – via en laboratorie test- , at det gør en kæmpe forskel. (lige meget om det er en omega-6/omega-3 test eller hormonanalyse eller funktionel analyse eller andre tester.)

👉🏻 Hvordan kan jeg (Chloe) så tage omega-3 i dag?

Det kan jeg, fordi jeg har undersøgt produktet OG fordi jeg kan smage, at det er høj kvalitet.
Ja min omega-3 olie smager faktisk godt!

En af ulemperne ved kapselolie, er at oliesmagen kan gemmes og det gør, at du ikke opdager, at det er harsk/af dårligere kvalitet, før du efter nogle timer bøvser fiskelugt op..

Derfor nyder vi, at få ærlig omega-3, hvor vi kan smage, at det er af høj kvalitet og hvor vi ved at producenten har passet godt på naturen, samtidig.

Oplever du:

  • Er du oppustet?
  • Har du tør?
  • Er du hård og øm i dit bindevæv?
  • Har du ekstra trang til sødesager?

Book en gratis 15. min session hos og her og bliv meget klogere på hvordan du støtter din krop.

Brug rabatkoden: omega

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ