Ses vi d. 25 september?

D. 25 September starter Skab naturlig hormonbalance. Forløbet er på alle måder opdateret, takket være dig som har været på en af mine hormonforløb gennem tiden.

Forløbet er på mange måder mit hjertebarn, for dig som privat person. Hvis jeg ikke vidste alt hvad jeg ved, ja så havde jeg tilmeldt mig med det samme, for at skabe en bedre fremtid for mig selv og min familie.

Det påvirker nemlig ikke kun os selv at lever i ubalance med vores hormoner, det påvirker alle omkring os. Du reagerer anderledes, end når du lever i balance.

Skal du med på dette forløb, så tilmeld dig nu.

Du modtager nemlig en rabat på 2000 kr. og derudover får du en bonus med til en værdi af 1699 kr.

Bonus: Jeg er selv mor til en 4 årige og noget jeg holder virkelig meget af, er at kunne støtte hendes fine krop med naturlige remedier. Vi har et lille apotek-skab med kosttilskud og homøopati, som ikke lukke symptomerne nede, men som støtter kroppen i at bekæmpe og komme tilbage til balance. Alt det lære du også på Skab naturlig hormonbalance.

Jeg glæder mig meget til at tilbringe de næste 4 måneder sammen med dig, hvor fokus bliver at skabe et liv med mere glæde, sundhed og balance. Hvor du og din krop går hånd i hånd, og hvor du ved, at du kan opnå dine mål og visioner i dit liv!

Kærligst Chloe N. Bjoerk

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar





FIND OS PÅ