Bliv klogere på din hormontype – binyretypen

De næste par dage skal vi blive klogere på din hormontype.

Ready for Spring! (Instagram Post (Square))-3

De fleste mennesker har én hormontype, der dominerer over de andre, men man kan sagtens se sig selv i dem alle. Dette kan måske være en af svarene på, hvorfor vi mennesker ikke er ens. Den hormontype der er mest dominerer hos dig, har altså både noget med din personlighed og dit udseende at gøre.

👉🏻 Uanset, hvad du ser i spejlet, så vil du kunne skabe mere krops- og hormonbalance ved at kende til disse principper.

“Den måde, du formes på, er styret af dine hormoner.”

Er du bevægelignaturalstypen?

Du kender til:

Du holder på fedtet på maven. Du lider af stress og enorm træthed. Du lever mere i tankerne og i hovedet, end i kroppen og nuet. Dette gør, at du ofte lider af hovedpine og migræne. Du har ingen sexlyst og måske ikke lyst til nærvær.

Du længdes mere efter:

Din krop er fast og slank, og du elsker at tage ud og bevæge dig. Bevægelse er afstressende for dig, og du gør det fordi det er sjovt og det føles skønt. Du anderkender også at sex kan hjælpe dig med at mærke din krop og derfor er et kropbehov. Andre mennesker anderkender dig, fordi du signalerer seriøsitet og dygtighed.

Psykiske kendetegn ved ubalance:

Du har altid mere fokus på præstation, målet og fremtiden end på nuet. Du har høje krav til dig selv og til andre. Du deler verden op i hierarki og kan være meget dømmende overfor andre og isæt overfor dig selv. Du har svært ved at mærke dig selv, og lever med hovedet på en pind, så at sige. Du elsker at have kontrol, og dette gør også, at du ofte er meget stresset. Der er kun en vej og det er din. Du er perfektionistisk og du mærker ikke egne behov. Hvis mennesker omkring dig taler for langsomt (ifølge din mening), så afskærer du dem, og afslutter deres sætninger for dem. Du er afstumpet, og har selv svært ved at ændre på det på trods af, at du kan mærke, at det på ingen måde gavner dig.

Psykiske kendetegn ved balance:

Du er super god til at føre tanker og ønsker ud i livet. Der går aldrig længe før en tanke bliver til handling. Du er den perfekte leder og du er dygtig til at være det, da du har overblikket og er struktureret. Du er perfektionistisk og stiller krav, men kravene er på et niveau, hvor alle kan følge med. Du er god til at tage beslutninger og anderkender, at bevægelse er som meditation for dig. Du elsker at være igang i livet. Du mærker din krop, og handler på dens behov. Du anderkeder, at hvis du ikke mærker kroppen, og er mere i hovedet, vil det give bagslag. Du har fundet balancen i livet.

 

Lær din hormontype godt at kende!

Når vi lever i ubalance med vores hormoner, så reagerer vi anderledes, end når vi er i balance. Dine hormoner styrer en stor del af dit indre jeg, og derfor er det så vigtigt at støtte hormonbalancen så godt som muligt – hver dag!

På dette unikke forløb skal du lære alt om de 3 hormontyper, du skal tage hormontype-testen og begynde at leve og spise efter din hormontype. Du får unikt kendskab til de +4 største hormonkirtler i din krop, og hvordan du på bedste vis regulere dem, så de arbejder med dig og ikke mod dig.

Spis efter din hormontype og reguler dit hormonsystem naturligt!
👉🏻 Kom med på nye Chloe’s forløb som starter i næste uge.

Screenshot 2023-04-26 at 14.18.41

illustrationer body type kvadrat

 

 

Screenshot 2023-03-13 at 17.26.30

Screenshot 2022-11-09 at 17.47.04

Screenshot 2023-04-24 at 17.00.50

Screenshot 2023-04-24 at 17.00.42

Screenshot 2023-04-24 at 17.03.17

 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar