Lider du af allergi? – 5 gode råd

20-25% af danskere lider af allergier1. Er det ikke vildt?
Måske er dit barn eller du selv er en af dem?

Mellem 250.000 og 300.000 voksne dansker har diagnosen astma. 70% af dem, der har astma, har også allergi, der kan udløse eller forværre symptomerne*.

Vi ønsker at give dig nogle råd, som du kan begynde at implementere i din hverdag, og måske kan det lette lidt, nu når pollenperioden virkelig er over os!

Hvis du er en af dem, der er ramt, så vil du sikkert gøre alt for at undgå snue, løbende øjne og kløe. Du bruger måske kemisk medicin som Benadryl eller andet til at holde det nede? Sagen er, at du kan finde andre naturlige løsninger for dette.

Ser du, allergi opstår ofte, når immunforsvaret overreagerer på stoffer, der er fremmede for kroppen som for eksempel pollen, madvarer, dyrehår og så videre. Dette sker ofte, når kroppen bliver for belastet, skaber hul i tarmslimhinden og er stresset.

Ofte har vi belastet kroppen så meget at den er gået lidt i stå. Den har prøvet at fortælle dig at noget er galt, men du har ikke kunne tolke signalerne. Det kan ende ud i allergi og høfeber for dig, simpelthen fordi at kroppen er blevet for overbelastet og ikke har haft kræfter til at stå imod mere.

Ved du, at omkring 70% af dit immunforsvar er lokaliseret i din tarm*? Er det ikke vildt – så din tarm skal du også have fokus på!

Få derfor masser af fiber til din tarm fra grøntsager, frø og kerner. Personligt spiser vi tit vores currame rugbrød, for at få god fylde og masser af fiber til tarmbakterierne i tarmen.

Er du ligesom os ikke meget for at tage kemisk medicin? Så har vi gode alternativer og noget du kan støtte op med.

Oculoheel er fantastiske øjendråber, som du kan købe i den lokale helsekost. Det er homøopatiske dråber, som kan give støtte dine slimhinder i øjnene og kan hjælpe ved akutte symptomer.

Lufeel fås som homøopatiske sugetabletter og næsespray og er specielt lavet til dig med allergi og de reaktioner, der hører til. Du køber også disse i helsekosten. Tag gerne en tablet, som smeltes under tungen hver halve time, ved akut brug og som forebyggende tabletter 4 gange dagligt. Næsesprayen kan du bruge efter behov.

Støt godt op omkring din krop. Sådan gør du:

  1. Køb en god tarmflorabakterie. Vi anbefaler personligt et produkt, som indeholder over 20 billioner bakterier, og over 10 forskellige slags bakterier.
  2. C-vitamin kan have antihistamin-effekt og kan være med til at styrke immunforsvaret. Tag det både forebyggende og akut, men sørg for ikke at tage depot. Det kan være fint at støtte med 0,75 gram per kropsvægt når du føler dig særligt ramt.
  3. Omega-3 er dine celler af og det kan have en antiinflammatorisk effekt på din krop
  4. D-vitamin er med til at regulere dit immunforsvaret.
  5. Hvis næsen løber, er tilstoppet eller næseslimhinden er irriteret, er det en god ide at lave næseskylninger. Du kan købe et næsehorn til formålet hos din nærmeste helsekost. Der plejer at følge en vejleding med. Hvis ikke kan du skrive til os. Skyl næsen efter behov.

Dosis til børn afhænger af alder og vægt. Du er velkommen til at skrive til os og få gratis råd på info@currame.com.

I dagligdagen

Vi vil anbefale dig at fjerene allergener fra din kost, måske kan det lige netop for dig være relevant med en IgG test. Vi går personligt uden om sukker, korn, mælk og svinekød. Få masser af god fedt, vand og grønne grøntsager.

Æbler er godt at spise da de indeholder polyfenoler, der kan have antihistamin-effekt. Citrusfrugter indeholder masser af C-vitamin og bioflavonoider. Derfor kan æbler og citrusfrugter være gode at indtage hvis du har astma og høfeber. Desuden indeholder æbler pektin, som er godt for din tarmflora.

Vores bedste råd til dig!

Personlitg holder vi mest af en homøopatisk ampulkur i denne situation. Homøopati kan have en positiv indflydelse på dit immunforsvaret og dine slimhinder. Læs mere her.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ