Lider du af allergi? – 6 gode råd

21% af danskere lider af allergier. Er det ikke vildt?
Måske er dit barn eller du selv er en af dem?

Mellem 250.000 og 300.000 voksne dansker har diagnosen astma. 70% af dem, der har astma, har også allergi, der kan udløse eller forværre symptomerne*.

Vi ønsker at give dig nogle råd, som du kan begynde at implementere i din hverdag, og måske kan det lette lidt, nu når pollenperioden virkelig er over os!

Hvis du er en af dem, der er ramt, så vil du sikkert gøre alt for at undgå snue, løbende øjne og kløe. Du bruger måske kemisk medicin som Benadryl eller andet til at holde det nede? Sagen er, at du kan finde andre naturlige løsninger for dette.

Ser du, allergi opstår ofte, når immunforsvaret overreagerer på stoffer, der er fremmede for kroppen som for eksempel pollen, madvarer, dyrehår og så videre. Dette sker ofte, når kroppen bliver for belastet, skaber hul i tarmslimhinden og er stresset.

Ofte har vi belastet kroppen så meget at den er gået lidt i stå. Den har prøvet at fortælle dig at noget er galt, men du har ikke kunne tolke signalerne. Det kan ende ud i allergi og høfeber for dig, simpelthen fordi at kroppen er blevet for overbelastet og ikke har haft kræfter til at stå imod mere.

Ved du, at 75% af dit immunforsvar er i din tarm? Er det ikke vildt – så din tarm skal du også have fokus på!

Få derfor masser af fiber til din tarm fra grøntsager, frø og kerner. Personligt spiser vi vores currame rugbrød dagligt, for at få god fylde og mad til tarmbakterierne i tarmen.

Er du ligesom os ikke meget for at tage kemisk medicin? Så har vi gode alternativer og noget du kan støtte op med.

Oculoheel er fantastiske øjendråber, som du kan købe i den lokale helsekost. Det er homøopatiske dråber, som støtter dine slimhinder i øjnene og hjælper på akutte symptomer.

Lufeel fås som homøopatiske sugetabletter og næsespray og er specielt lavet til dig med allergi og de reaktioner, der hører til! Du køber også disse i helsekosten. Tag gerne en tablet, som smeltes under tungen hver halve time, ved akut brug og som forebyggende tabletter 4 gange dagligt. Næsesprayen bruger du efter behov.

Støt din krop ved allergi! Sådan gør du:

  1. Køb en god tarmflorabakterie. Et produkt, som indeholder over 20 billioner bakterier, og over 10 forskellige slags bakterier.
  2. C-vitamin har antihistamin-effekt og styrker immunforsvaret. Tag det både forebyggende og akut, men sørg for ikke at tage depot. Forebyggende: 5 gram dagligt, fordelt over hele dagen. Akut: Køb 500 milligram kapsler. Du tager én hver halve time, indtil du får bobler i maven eller får diarré. Det er blot et tegn på, at du har fået nok eller for meget. Du tager 75 % af det antal, du tog, og det er din daglige dosis af C-vitamin, indtil du føler bedring.
  3. Omega 3 virker inflammationshæmmende. Både i form af hørfrøolie (Nyborggaard) og en god fiskeolie. Vi anbefaler fiskeolien fra Nordic Naturals. Du skal have 3 gram i alt dagligt.
  4. D-vitamin styrker og regulerer immunforsvaret.
  5. Hvis næsen løber, er tilstoppet eller næseslimhinden er irriteret, er det en god ide at lave næseskylninger. Du kan købe et næsehorn til formålet hos din nærmeste helsekost. Der plejer at følge en vejleding med. Hvis ikke kan du skrive til os. Skyl næsen efter behov.

Dosis til børn afhænger af alder og vægt. Du er velkommen til at skrive til os og få gratis råd på info@currame.com.

Læs også: De bedste kosttilskud til børn.

I dagligdagen

Prøv så vidt muligt at undgå sukker, korn, mælk og svinekød. Ved at fjerne allergener fra kosten belaster du kroppen mindst muligt. Svinekød indeholder et histaminlignende stof, som forværrer en allergisk reaktion, så det er vigtigt at undgå. Få masser af god olie, vand og grønne grøntsager.

Æbler er godt at spise da de indeholder polyfenoler, der virker som milde antihistaminer. Citrusfrugter indeholder masser af C-vitamin og bioflavonoider. Derfor kan æbler og citrusfrugter være gode at indtage hvis du har astma og høfeber. Desuden indeholder æbler pektin, som er godt for din tarmflora.

Vores bedste råd til dig!

Homøopati er en fantastisk hjælper i lige denne situation. Via homøopati kan du gå ind og understøtte din kropsprocesser og derved have en positiv indflydelse på dit immunforsvaret og slimhinder. Det er en af grundene til at vi har gode resultater i behandling af allergi.

Det bedste du kan gøre er at gennemføre et forløb med homøopatisk ampuller specielt designet til dig.

Køb en ampulkur til dig lige her.

Så invester i et 3 måneders ampulforløb til dit barn lige her.

Har du set at vi har udgivet en e-bog, der hedder hus-apoteket? Den er fyldt med masser af gode husråd til dig og din familie. Køb bogen her.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ