En Health mentor fortæller: Fra et liv med fuld fart frem, til pludselig ingenting at kunne 

I dag skal du møde Louise, som lige nu er på 9 model på Health Mentor Uddannelsen.

FRA ET LIV MED FULD FART FREM, TIL PLUDSELIG INGENTING AT KUNNE 
Fra et liv med fuld fart frem, og med masser af energi blev mit liv pludselig vendt op og ned. I starten af 40´erne oplevede jeg pludselig voldsomme menstruationssmerter, og tog derfor en del smertestillende i den forbindelse, hvilket endte ud i tarmlidelser, oppustet mave, besvimelser, tarmundersøgelser, samt hospitalsindlæggelser. Jeg fik endvidere ørestensanfald hvor jeg i en hel måned ikke kunne andet end at sove, sidde oprejst i en bestemt stilling og kastede op meget af tiden. Alt svimlede rundt i mit hoved en hel måned, og jeg døjede efterfølgende med disse ørestenssymptomer næsten i et helt år. Jeg havde også i flere år lidt af smerter i både hænder og fødder.

Midt i alle de andre lidelser fik jeg pludselig konstateret en stor blodcyste på størrelse med en grapefrugt i min ene æggestok, som endte med operation, og fik i den forbindelse konstateret sygdommen endomeditriose. Efterfølgende fik jeg konstateret flere cyster i både underliv og bryster, og senere hen fik jeg glaslegemesammenfald i mit ene øje, hvilke gjorde at jeg ikke kunne se i en længere periode. Jeg led også dagligt af tågehjerne, svimmelhed og ekstrem træthed og måtte derfor hvile mig flere gange om dagen.

INGEN FORSTOD MIG
At jeg pludselig ikke fungerede optimalt i hverdagen, blev en kæmpe frustration i mit liv da jeg altid har haft fuld fart på, og sjældent var syg, hvilket ramte mig hårdt. Ikke mindst min familie, og især folk udefra havde svært ved at forstå at jeg havde det så skidt da mine symptomer ikke kunne ses fysisk som f.eks. en brækket arm som alle kunne forholde sig til både at se og forstå. Jeg følte derfor ofte at jeg skulle forklare mig, hvilket ikke gav mig en særlig rar følelse, og det blev derfor også en stressfaktor i mit liv..

SØGTE VIDEN
Da min læge ikke kunne hjælpe mig med årsagen til mine symptomer, begyndte jeg at søge viden på nettet omkring autoimmune sygdomme, og fandt her meget interessant viden om hvordan jeg ville kunne støtte og opbygge min krops mangler. Jeg gik i gang med omlægning af min kost som bestod af mindre kød og meget grønt, men indtog samtidig også en del kosttilskud da jeg vidste at når kroppen har mangler ville jeg ikke kunne spise mig til nok vitaminer og mineraler via kosten. Jeg prøvede at leve mere rent i forhold til at undlade kemi ved at bruge cremer, shampoo og makeup der kun var biologiske. Jeg spiste så økologisk det var mig muligt, og drak mere vand, friskpresset citronvand, urtete, og grønne smoothies. Min krop fik det nu bedre, men var stadig ikke op på det energiniveau jeg var vant til, og jeg søgte derfor mere viden om hvordan jeg kunne hjælpe mig selv, da min læge ikke kunne hjælpe mig.  Min krop fik også god hjælp ved yoga, meditation, hvile, og gåture i naturen, men der manglede stadig noget mere.

MIN UDDANNELSE HOS CURRA · ME BLEV MIN REDNING
Midt i al min søgen efter hjælp til min syge krop og sind, der efterhånden var så påvirket af ikke at fungere optimalt, stødte jeg på uddannelsen Holistisk lægeeksamineret Health Mentor. En uddannelse der i dag har åbent mine øjne op for hvor stor en betydning det har for hvordan vi mennesker lever vores liv i en efterhånden forgiftet verden. En verden der er fylder os med miljøgifte, som tungmetaller, pesticider, og hormonforstyrrende stoffer som vi indtager gennem det vi spiser, vandet vi drikker, luften vi indånder, tandpasta, cremer og parfumer vi påfører vores krop osv. Miljøgifte der har en kæmpe indflydelse på hvordan kroppen påvirkes, og som kan give os mennesker alverdens lidelser igennem livet. Curra · me fandt hurtig ud af at min krop var ”syg” af østrogendominans, og at min krop var oversyret. Et behandlingsforløb blev igangsat og det blev min redning.

HÅB & TAKNEMMELIGHED
På trods af min lange sygdomsperiode hvor jeg næsten havde opgivet at blive rask, og med håb om at komme tilbage til en normal hverdag skete det UTROLIGE ved hjælp fra curra · me. Min energi, min klarhed, og indre glæde kom tilbage, og mine symptomer forsvandt lige så stille. Derfor bruger jeg også ordet TAKNEMMELIGHED hver dag i mit liv, da det ikke er en selvfølge at have energi, at sove igennem en hel nat, at kunne spise uden mavesmerter, ikke at være svimmel og have dagligt tågehjerne, ikke at kunne høre musik, danse, og ikke mindst med overskud til at være sammen med min familie, venner og omverdenen. Ja listen er lang, og jeg skriver derfor hver dag i min taknemmelighedsdagbog mindst 3 ting jeg er taknemmelig for.

Jeg mærker tydeligt, at jeg nu igennem sygdom har fundet min passion ved at dedikere mit liv til at hjælpe mennesker med både kroniske og autoimmune sygdomme. Det føles bare så rigtigt helt inde fra hjertet at kunne gøre en forskel for mennesker i verden.

Derfor, tak til curra · me for at få muligheden til at være med på denne spændende uddannelsesrejse, og som giver mig en klar følelse af at være på min sjælsrejse. Jeg ser nu meget snart frem til at stå med mit eksamensbevis i hånden, hvilket jeg ved vil åbne dørene op for at kunne få lov til at arbejde som Holistisk behandler, som er dét mit hjerte brænder for.

Med Kærligst tak, Louise Søndergaard<3

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ