Kommer jeg bagud, hvis jeg husker dårligt?

Health Mentor Uddannelsen er for dig, der er interesseret i mennesker, i det holistiske og i sundhed!

Ofte bliver vi spurgt:

  1. Skal jeg være fagligt god for at kunne følge med?
  2. Kommer jeg bagud, hvis jeg husker dårligt?
  3. Skal jeg have erfaring inden for denne branche?

Det er pisse gode spørgsmål! Og svaret for dem alle er: NEJ!!!

Spørgsmål 1 og 2:

Vi blev sidste år ringet op af en skøn kvinde (en kvinde, der endte med at starte som selvstændig halvvejs på uddannelsen).

Hun var meget interesseret i Health Mentor Uddannelsen og kunne næsten ikke vente med at starte – MEN hun var bange for, om hun kunne følge med! Kender du også den følelse?

Hun havde (ja, jeg skriver i datid – da hun/vi på nuværende tidspunkt gør alt for, at hun bliver 100% rask!) bindevævssygdom og lavt stofskifte.

Begge sygdomme tærer enormt på energiproduktionen i kroppen og bivirkningerne er: svært ved huske og manglende koncentration. Oplever du også det?

Hvis vi spurgte hende i dag – er vi sikre på, hun har glemt denne problematik!

På uddannelsen gør vi alt for at støtte dig. Det vil sige, at du har gratis email korrespondance med os, vi har en (hemmelig) facebookgruppe tilknyttet, hvor du altid kan række ud til os og telefontid med Friederich! Derudover optager vi alt undervisning – så du kan høre det så mange gange, der er behov for. Derfor fik hun også al den støtte, hun havde behov for!

Det, der hjalp, var:

Bare det at sige frygten højt healer. Det, at hun fik den rette hjælp, fik den støtte hun havde behov for, for at smide cigaretterne, sukkeret og kornprodukterne helt, og det at støtte hendes biokemi via ampuller og kosttilskud – ja det gjorde, at hendes problematikker forsvandt. Kroppen fik, hvad den havde brug for, og den stoppede med at fortælle, at der var noget galt!

Så problemet var væk, og hun tog på studietur med hendes medstuderende – for hun kunne lade ikke være, hun kunne ikke få nok af Health Mentor verdenen!

Spørgsmål 3:

Hvis du har passionen og ønsker at gå vejen – så kan du sagtens blive en fantastisk Health Mentor – lige meget hvilken uddannelse du har bag dig!

Er det tid til 100 % fokus på din krop og din sundhed? På at dygtiggøre dig og blive meeget klogere på krop, sind og det hormonelle system? Så tilmeld dig Health Mentor Uddannelsen, idag!

Husk, at det er muligt at betale for hele uddannelsen på en gang, eller dele beløbet i ratebetaling mod et mindre gebyr, se mere her! Hvis du ønsker en anden løsning, så skriv til os her, og vi finder en løsning sammen!

De kærligste hilsner

Chloe & Friederich

Er du i tvivl, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig, så tilbyder vi en gratis og uforpligtende samtale. Book din samtale hos os lige her!

_K8A2397-large.jpg

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ