BANANASPLIT

Banan, vaniljeis og varm chokosauce med lidt hakkede mandler til drys er det rene guf. Vores version af den klassiske bananasplit er lavet med en vaniljeis helt uden tilsat sukker, men det betyder nu ikke, at du skal undvære sødmen.

Start med at køre nødder til fint nøddesmør på din foodprocessor. Det tager omkring fem minutter. Hvis nødvendigt så skrab siderne ned et par gange. Tilføj dernæst resten af ingredienserne og kør indtil du har en lækker, cremet konsistens. Fyld massen i din form og frys i mindst tre timer. Lav chokoladesaucen mens isen er i fryseren. Smelt kokosolien med kokossukker. Brug et piskeris til at røre rundt indtil sukkeret er opløst. Tilføj så kakaopulver og kokosmælk. Nu står du med den lækreste sauce – ikke for tynd, ikke for tyk – og super fyldig i smagen.

Hak til sidst mandler og anret dine tallerkener med banan, is, sauce og nødder. Pynt med et par bær eller to. Vi har brugt frysetørrede hindbær her. Spis med det samme og sørg for at have plads i maven, for vores bananasplit er ganske mættende.

OPSKRIFT

VANILJEIS

CHOKOLADESAUCE

  • 100 g kokosolie
  • 1 dl kokossukker
  • 1/2 dl kakaopulver
  • 1/2 dåse kokosmælk

Vi har lavet den skønneste is-bog med over 40 opskrifter som er sunde og fyldt med smag og farve til din sommer. Find bogen her!!

Ønsker du flere sunde opskrifter? Så kan du få en opskrift på linsedeller og kylingedeller lige her.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få en gratis e-bog fyldt med currame-opskrifter.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ