Sig farvel til Appelsinhud! – kan man det?

Denne her kvinde går viralt på de sociale medier, og jeg elsker hende for det. Hun bryder med alle normer og fortæller ærligt om mange kvinders dilemmaer foran spejlet.

For hep hey for det ægte, forskellighed og ærlighed.

Det er også noget, du vil møde på hormonboost.

Det er nemlig sådan, at ingen af os er perfekte, og før vi kan transformere, skal vi ind og elske og acceptere.

Som altid går jeg forrest, og du møder mig hud-ærlig i alle vores undervisningsvideoer, som du får adgang til, så snart du tilmelder dig. De ligger nemlig inde i vores online undervisningslokale, som er åbent og tilgængeligt, lige meget hvornår du har tid på døgnet.

Ærligt er kærligt og kærligt er ærligt. Det er noget jeg, jeg går meget op i.

Så ærlighed giver jeg dig helt fra hjertet, både i undervisningen, men bestemt også til vores Q/A, som jeg afholder kun for deltagere på Hormonboost hver 14. dag.

Men altså Chloe, kan man slet ikke gøre noget ved sine strækmærker og appelsinhud?

Jo, det kan du tro, og netop derfor jeg skriver denne mail til dig <3

En ting er at vælge den rette vinkel, som Danae taler om, men en helt anden ting er at forstå budskabet bag og gå på celleplan og hjælpe kroppen – det er noget, jeg ved en masse om 🙂

Appelsinhud udvikler sig overvejende med alderen på ben, numse, mave og bagsiden af armene. Dybest set har du fedtkugler under huden, der skubbes op mod bindevævet og giver et ujævnt hududseende. Nogle af de faktorer, der bidrager til denne tilstand, er mangel på motion, hormonændringer, og ja, du gættede rigtigt – din kost1.

Flere faktorer kan bidrage til udviklingen af ​​appelsinhud

  • Dårlig diæt
  • Væskeretention (som også forårsager oppustethed)
  • Dehydrering
  • Manglende cirkulation (blodgennemstrømning)
  • Svag kollagenstruktur i huden
  • Overvægt eller have øget kropsfedt
  • Hormonelle forandringer
  • Mangel på fysisk aktivitet (en stillesiddende livsstil)

Nogle andre faktorer, der kan forårsage hudforandringer som appelsinhud2: store mængder stress, eksisterende medicinske tilstande som autoimmun sygdom eller diabetes, genetik, allergier, rygning, for meget soleksponering og andre årsager til toksicitet.

Noget vi to og de andre på holdet skal, er at sætte en masse detox i gang, ja altså på en let og overkommelig måde. Du skal have nulstillet din krop, så den har tid og overskud til at gå ned i alle disse fedtkugler og rydde op. For dernede ligger der inflammation, gammelt affald og andet sjovt, som du ikke har haft tid til at tage dig af.

Så man kan sige: Ud med det gamle og ind med det nye.

Som du kan se, er der mange grunde til, at vi kvinder oplever appelsinhud. På Hormonboost tager jeg dig igennem et helt program, som kan være med til at stoppe denne udvikling og starte en re-genering af dit væv. Så ja, du vil blive mere spændstig, glat og fleksibel.

Tilmeld dig Hormonboost HER!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ