Sådan er mit liv som kronisk syg

Uddannelsen starter d. 20. marts og der er kun få pladser tilbage. Vi har elever med jeres hele landet og også det skønne Jylland 🙂

Har du en drøm om at komme med, men der er lige det sidste som holder dig tilbage, så book en afklarende session i København eller over skype og lad os sammen finde en løsning! Du kan booke sessionen her.

Du skal møde seje Henriette! Henriette er bosiddende i Nordjylland og blev i februar uddannet Health Mentor. Hun har en ret vild historie – en der sagde hej til både døden og livet.. (se mere i videoen)

Jeg er 45 år, mor til to voksne sønner samt farmor til to små poder, bonusmor til 4 og har endelig fundet min twinflame. Jeg er i dag en positiv og livsglad kvinde, som meget gerne deler ud af mine erfaringer og mit ”livskursus”.9674e02e-0992-4265-a97e-bdd21402bb9d.jpg

Jeg bruger min livserfaring til at hjælpe og forstå andre mennesker. Livserfaring, som jeg brugte de første 20 år af mit voksenliv på – med udfordringer som:

3 mislykkede ægteskaber, hvor en stor del af det indebar alkohol, økonomisk ruinering, og meget lavt selvværd.

Jeg har haft astma, høfeber samt fødevareallergi siden jeg var barn. Jeg kunne ikke tåle de fleste grøntsager, frugter, bær og nødder, og var derfor meget hæmmet af dette igennem hele mit liv. Jeg indtog flere slags allergipræparater dagligt.

I 2007 blev jeg ramt af en arbejdsskade i ryggen, som resulterede i operation med isat titaniumprotege i lænden. Der viste sig også slidgigt. Jeg endte i fleksjob på 20 timer ugentligt og tog dagligt smertestillende medicin. I 2010 var jeg ved at miste livet pga. anafylaktisk chok efter indtagelse af nødder. Alt dette blev også en øjenåbner, som førte til en markant kostændring i 2011, hvilket blev starten på et nyt kapitel.

Jeg kæmpede mig til at blive en livsglad og powerfull kvinde – fri af symptomer fra astma, høfeber og fødevareallergien – jeg kan spise ALT i dag, jeg er smertefri og HELT medicinfri! I 2011 frasagde jeg min fleksjobordning og sprang ud som selvstændig.

Alle disse mirakler startede en videnbegærlighed og interesse for kroppen og den holistiske verden, samt en nysgerrighed for hvorfor jeg kunne opnå disse mirakler, som jeg gjorde. Så da jeg så Health Mentor Uddannelsen, var jeg ikke et sekund i tvivl. Det var det værktøj, jeg manglede for at få den nødvendige viden, så jeg kan hjælpe mine klienter hele vejen rundt, så de kan opnå deres egne mirakler. 

Det er en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv og det liv jeg brænder for.

Jeg er i dag, sammen med sin forlovede, bestyrer på et konference- og feriecenter. Jeg driver en klinik med massage, Bars behandlinger og er lige blevet uddannet Health Mentor 🙂

Jeg brænder for at være en inspiration for andre – andre, der sidder fast i tvivl, mismod, frustration og manglende livskvalitet. Jeg er jo selv gået hele vejen.

Health Mentor Uddannelsen er et unikt “værktøj”, som har åbnet op for en masse spændende muligheder for mig, både som behandler, men også for alle de andre drømme og planer, jeg har for min business. Uddannelsen giver en dyb og vigtig indsigt i kroppen som helhed, og med Chloe og Friederich´s ekspertise kommer man hele vejen rundt. De har en fantastisk evne til at lære fra sig – både teoretisk og menneskeligt.

Menneskekundskab er også en del af det, og med deres mange års erfaring samt de værktøjer, de giver til at aflæse og fornemme klienterne, er guld værd.

Som uddannet Health Mentor føler jeg, at jeg blevet rigtig godt rustet til at yde den aller bedste behandling, samt hjælpe en masse mennesker til markant øget livskvalitet.

Jeg kan kun varmt anbefale andre at tage uddannelsen.

Se mere til Henriette her.

Vores holistiske arbejdsmetode og viden, som du vil få på Health Mentor Uddannelsen, vil gøre dig til en unik behandler!

Du vil få viden, der vil gøre, at du kommer til at skille dig ud! – og du kommer til at arbejde sammen med en dygtig læge.

Kom med på uddannelsen og gør en forskel – sammen med os!

Kærligst

Friederich & Chloe

_K8A2441.jpg

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ