En rejse er startet, en rejse er sluttet

Hold 6 på Health Mentor Uddannelsen er startet og hold nu fest for en rejse de har sagt ja til!

På fredag og lørdag afslutter vi hold 5, et hold fyldt med meget dygtige behandlere.

Det er ret vild at stå på sidenlinjen og se disse fantastiske mennesker suge viden og kunnen til sig. Se hvordan de går vejen, bliver endnu dygtigere og transformere dybe lag i dem selv, for de kan stå mere klart og hjælpe andre.

Vi mærkede for alvor hvor stor en process det er vores elever har sagt ja til. Måske stod det mere tydeligt for os denne gang, fordi vi har et nyopstartet hold og et hold der slutter. Dr. Fjelstrup nævnte det godt nok i sin tale sidste år til afslutningen for hold 4. Han har jo været så heldig at følge eleverne og undervise dem på modul 5, 7 og 12. Han nævnte b.la. hvor stor en transformation uddannelsen tilbyder den enkelte, hvor faglig dygtige eleverne bliver og hvor gennemført uddannelsen er.

Vi så tydeligt hvor dygtige Health Mentor Uddannelsen er med til at gøre dem og hvor meget den virkelig rykker dem både på det arbejdsmæssige og personlige plan.

Det nye hold er total skønne sjæle som brænder så meget for faget, at de næsten ikke kan få nok. Vores fælles (og hemmelige) facebook grupper boomer allerede med spørgsmål til cases. 🙂

Dem der tilmelder sig uddannelsen er alt fra dygtige behandler og formidlere til enkelte person som ønsker at tage uddannelsen kun for sig selv, samt dem der har en stor drøm om at blive behandlere.

Når vi ser tilbage på de tidligere hold, så går deres ønsker virkeligt i opfyldelse. Både dem der ønskede at gøre en stor forskel for deres eget helbred og dem der ønskede at praktisere faget Health Mentor.

På fredag er det undervisningsdag og eksamens dag og lørdag eksamensdag samt en stor fejrings-fest, for hold nu op der er meget at fejre!

Har du en drøm om at blive Health Mentor, så er der mulighed for at komme med på holdet i år (næste hold starter marts 2020). Der er en plads tilbage og vi har sørget for at optage og filme al undervisning, så du ikke går glip af noget (andet end det gode mad) 🙂

Tjek Health Mentor Uddannelsen ud her ->>

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ