Formindsk overgangsalder gener

Er du gået i overgangsalderen og oplever ubehagelighed?

Det anslåes, at over 75% af kvinder i overgangsalder oplever gener af en eller anden art. Så du er bestemt ikke alene.

Hedeturer påvirker ofte søvnen og skaber hjertebanken; du føler dig ofte irriteret eller ved siden af dig selv og sexlysten forsvinder. Hormonelle ubalancer som østrogen, testosteron og dehydroepiandrosteron (DHEA), som aftager omkring denne tid i en kvinde og mands liv, bidrager til disse og andre problemer. Alt i alt skaber disse ubalancer en perfekt storm af b.la. problemer med vægtøgning, humørsvingninger og ingen sexlyst.

Mange af vores klienter kan blive er overraskede over at erfare, at kost- og livsstilsændringer kan have en dramatisk indvirkning på overgangsalderens symptomer2. Selv hvis du ser på kalorier, kan en diæt med højt sukkerindhold (husk: alle kulhydrater nedbrydes til sukker) øge insulinniveauet, hvilket så kan føre til oplagring af fedt, forværring af betændelse og skabelsen af en dominoeffekt i dit hormonsystem.

Disse hormonelle ubalancer, kombineret med den kroniske stress og tristhed, som mange oplever, bidrager til hedeture, samtidig med at de sætter scenen for type 2-diabetes, hjertesygdomme og polycystisk ovariesyndrom (PCOS)3, 4.

Alt i alt kan det være et trist billede. Men efter at have arbejdet med mange kvinder i overgangsalderen, har vi fundet en perfekt plan, som kan hjælper dig med at føle dig godt tilpas i din krop.

Opbyg din krop og behandl din ubalance via dine daglige kostvalg.

Maria Emmerich, forfatter til Keto-Adapted, skriver, “ved hedeture er det din hjerne, der forsøger at beskytte sig selv mod at sulte. En af østrogens opgaver er at få glukose ind i din hjerne som brændstof, men i overgangsalderen, når østrogenniveuaet falder, falder dets evne til at få glukose til din hjerne også. Når glukose ikke kan komme ind i hjernen, øges hedeture, mens hjernens sundhed forringes.”5  Currame kost gør op med disse glukoseproblemer.6

Sådan kan det fungere:

1. Forbrænd fedt. Som mange kvinder har oplever, kan vægttab blive en alvorlig udfordring i overgangsalderen. Gå igang med at optimerer sultregulerende hormoner som insulin og leptin, reducerer ghrelin og derved formindsk sukkertrangen, så du igen kan tabe dig.

2. Øg sexlysten. Currame kost er rig på sunde fedtstoffer, som forbedrer optagelsen af ​​fedtopløselige vitaminer. Dette gælder især med D-vitamin, en forløber for dine kønshormoner7. At spise masser af grøntsager og sundt fedt kan forbedrer din lipidprofil, samtidig med at den hjælper med at balancere testosteron og de andre hormoner.

3. Forbedre søvn. Når din kost er fyldt med sukker og kulhydrater, kan det i sidste ende påvirker dit søvnniveauet. Kombineret med hedeture, hjertebanken og andre overgangsaldersymptomer kan din søvnkvalitet virkelig begynde at lide. At have et balanceret blodsukkerniveau, kan være med til at optimerer hormoner som kortisol, serotonin og melatonin for at forbedre søvnen og nulstille din døgnrytme9.

4. Lavere inflammation. Kronisk betændelse kan øges i overgangsalderen, udløse ubehagelige symptomer som kroniske smerter og spille en væsentlig rolle i næsten alle sygdomme. Når du spiser anti-inflammatorisk, passer du på dit bindevæv, knogler og immunforsvar.

Du behøver ikke acceptere hedeture, lav libido, hormonelle ubalancer og andre menopause elendigheder. Som mange af vores klienter, kan du leve et sundt, energifuldt, seksuelt tilfredsstillende og herligt liv.

Book et forløb hos os idag

Jeg har lavet en lille video til dig omkring overgangsalder, den bedste hormonanalyse på markedet til lige denne problematik og lidt, om hvad du kan gøre allerede idag.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ