Din cyklus op- og nedture

Jeg har virkelig mange dage gennem min måned, hvor jeg virkelig har det godt, er i vigør, har lyst til at tage livet ind og er produktiv. Men jeg kender også dage igennem min måned, hvor jeg er mere low, indadvent, behov for ro, hygge og en masse putte-energi. Kender du også det?

👉🏻 Vi kvinder er kendt for vores humørsvingninger og PMS. Måske mest fordi, at når vi lever i ubalance med vores hormoner, så reagerer vi anderledes, end når vi er i balance. Og at leve i ubalance med vores hormoner, det gør altså hver 4. af os, desværre.

hormonforløbet som starter d. 25. september skal vi dykke ned i vores cyklus og faktisk forstå hvorfor vi har high/low dage og hvordan vi støtter disse dage. Og ja, det er faktisk også for dig som er i overgangsalderen, for du kan sagtens mærke din op og ned/’cyklus’ selvom du ikke har den.

💛 Det er som om, at når vi får en forståelse for vores hormonudskillelse omkring menstruation og ægløsning (eller hvad der mangler, når du er gået i overgangsalderen), så er det også mere tilladt at være som du er, ligge dig på sofaen under et tæppe med en god kop te, eller hvad din krop beder dig om.

Jeg har fået en mail, hvor en spørger om man kan følge med online på forløbet. Og det kan du tro at man kan. Jeg optager al undervisning, så man kan se det igen og igen, samtidig med at jeg live-streamer undervisningen, så du kan følge med direkte fra din stue 🙂

Kærligst Chloe N. Bjoerk

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ