Hvordan har du det idag?

Hvordan har du det idag?

I sidste uge afholde jeg en session med en skøn kvinde i starten af 30’erne som kontaktede mig tilbage i februar, fordi hun var sengeliggende, havde haft influenza symptomer on and off de sidste 6 måneder og havde intet energi til hendes mand, arbejde eller 2 årige datter.

For mig var det tydeligt, at vi skulle skrue på parametrene, starte i det små og fylde mere og mere på, så snart vi fik besked fra kroppen om at det gik den rigtige vej.

👉🏻 Her 5 måneder efter, har hun fået livet tilbage og har det rigtig godt. Der har været en masse celleopbyggelse og støtte, samtidige med mønstrebrydning, selvindsigt og ja en spirituel rejse. Alt i alt, det der var behov for, for at sidde idag med ønsker, drømme og håbet.

Skal du med på mit 4 måneders mentorforløb? Så tilmeld dig nu.

Du modtager nemlig en rabat på 2000 kr. og derudover får du en bonus med til en værdi af 1699 kr. hvis du tilmelder dig her i juli måned.

Jeg glæder mig meget til at tilbringe de næste 4 måneder sammen med dig {{firstname}}, hvor fokus bliver at skabe et liv med mere glæde, sundhed og hormonbalance. Hvor du og din krop går hånd i hånd, og hvor du ved, at du kan opnå dine mål og visioner i dit liv!

Kærligst Chloe N. Bjoerk

Find os på facebook og instagram

Vi har en gratis support gruppe på facebook, hvor du kan række ud til os og andre på currame-stien 🙂 Find gruppen her.

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

Skrevet i , , ,

FIND OS PÅ