Fra fibromyalgi til et liv med overskud og glæde

Fra fibromyalgi til et liv med overskud og glæde.

På uddannelsen er en af de største temaer, som du vil møde: “dig og din krop”. Det er nemlig så afgørende, at du står stærkt i dig selv og i din lyst til at kunne hjælpe andre videre.

Derfor mener vi, at for at blive en god behandler, skal du selv gå vejen.

De fleste fantastiske behandlere du møder derude, har en eller anden sygdomshistorie. En historie, som har gjort dem til bedre behandlere. Ofte er det også der deres speciale er startet, ja man kan vel kalde sig specialist, når man har helbredt sig selv eller?

Gitte bliver uddannet Health Mentor i næste måned, og hun har en skøn fortælling, som du skal høre.

Hun har 20 års baggrund i militæret, derudover er hun coach og psykoterapeut. Da Gitte startede på uddannelsen sidste år, led hun af daglige smerter, migræne, manglende overskud og træthed, ja hun kunne faktisk ikke særlig meget. Hun havde sygdomsdianoser som Lichen Sclerosus, fibromyalgi, PTSD og rosacea.

I dag efter 7 måneder ser det helt anderledes ud. Hun har fået livet tilbage, med meget mere overskud, energi og en krop der arbejder med hende og ikke imod hende.

Hun har igen nu energi og kræfter til at gå efter sin drøm og evnen til at hjælpe andre. Hun mærker tydeligt det skal være med det funktionelle og holistiske aproch, hvor hun arbejder med opbyggelse, laboratorie tester og får det hele smeltet smukt sammen med hendes baggrund som psykoterapeut.

ANSØG OM DIN PLADS DIREKTE HER👉🏻

Mød Gitte lige her:

 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ