Tjen uddannelsesprisen hjem igen!

Ny karrier og et nyt liv

Health Mentor Uddannelsen handler rejsen om at dygtiggøre sig. Det sker bedst (hvis du spørger os) ved at øve sig. Øvelse gør mester siger man, og ja, det ser vi, hver gang der er gået 12 måneder.

Så på uddannelsen vil du møde prøvekaniner, og ønsker du at praktisere dig som behandler eller bruge det til add’ on i din egen virksomhed, ja så skal du ud i marken og øve dig, dygtiggøre dig og hjælpe andre fra A til B.

Kira har fungeret som en dygtig og anerkendt fotograf i 20 år. Men da hendes krop sagde stop, og hun gik ned med stress, skete der noget ret vildt.

Kira tilmeldte sig Health Mentor Uddannelsen og gik fra ikke at kunne læse, huske, være forvirret og konfus, have angstanfald, rysten på hænderne og være svimmel, til nu at have startet to nye virksomheder op og har nu succes i sin egen klinik med 1:1 sessioner og forløb for kvinder.

Allerede da hun var i gang på uddannelsen, oprettet hos sundhedsforløb for kvinder og har arbejdet med mennesker og sundhed lige siden. Er det ikke bare sejt?

I dag siger hun så fint: “Jeg har det så fantastisk :)”

Du kan møde Kira lige her, hvor hun fortæller om det hele.

Kira valgte at komme med på Health Mentor Uddannelsen for at gøre en forskel for sig selv, fordi det var tid til et karriere skift for hun ønskede at lave en forretning, som tager udgangspunkt i den holistiske tankegang.

Hvad kan du b.la. tilbyde i din kommende klinik?

  • Massage
  • 1:1 sessioner
  • Kursus og forløb
  • Kosttilskud
  • Homøopatisk ampulkur
  • Laboratorietests og hormonanalyser
  • Foredrag, webinar, workshop og meget mere
    Fortsæt selv listen 🙂

Tilmeld dig Health Mentor Uddannelsen her. 

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ