Vægttab i juletiden

Er du nervøs for om du kan vedligeholde dit vægttab i juletiden?

Der lurer fristelser om hvert et hjørne under den fine højtid, og det kan være svært at navigere i hvad der er godt og skidt, når det kommer til julens mange lækkerier.

Vi giver dig her 3 gode råd til, hvordan du fortsat kan opnå et vægttab eller vedligeholder din aktuelle vægt, i den søde og fristende juletid.

 

Spis grøntsager:

Som det første vil vi anbefale dig, er at få fyldt kroppen godt op med en masse gode grøntsager! Det kan du eventuelt gøre med en lækker smoothie om morgenen, så din dag starter med vigtige vitaminer og mineraler, som vi har særligt brug for på denne mørk årstid. Vi anbefaler denne smoothie, som giver en god mæthedsfornemmelse og samtidig er en fryd for øjet.

Spis protein:

At spise dig mæt i de gode typer af protein, kan også hjælpe dig med at vedholde et vægttab. Vidste du for eksempel at kalkun er rig på gode proteiner samt mineraler som den kraftige antioxidant, selen? Vi anbefaler dig at fylde en stor del af tallerkenen med proteiner, men glem endelig ikke sovsen! Det er jo jul 😉 Er du i tvivl om hvilke andre lækkerier du skal sætte tænderne i denne jul? Vores jule e-bog giver dig et hav af lækre, søde, sprøde opskrifter, som sikrer vitalitet, velvære og glæde for både krop og sind. Se den her.

Vær aktiv:

Motion er vigtigt, for at opnå en sund krop og sundt sind. Derfor vil vi foreslå en god gåtur i raskt tempo eller lignende, som giver røde kinder og let forhøjet puls. Det er gavnligt for både din fysiske krop og for dit mentale helbred. Tag derfor din familie, en gode ven/veninde eller din hund med i snor, og kom ud og nyd den friske og kølige vinterluft i de omgivelser du holder af.

 

Husk endelig, at et sundt og godt vægttab også hænger sammen med din mentale sundhed. Vær ikke for hård ved dig selv, hvis der ryger et ekstra stykke konfekt ned! Hav dig selv med i de beslutninger du træffer, og lyt godt efter til det din krop kalder på – den fortæller dig mere end du tror.

 

Vil du blive klogere på din krops signaler? Har du brug for sparring i denne fristende tid? Så tøv ikke med at booke et af vores 1:1 forløb – se her, hvilket forløb der taler mest til dig og din situation.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ