Bliv klogere på vores fantastiske homøopatiske ampulkurer

Homøopatisk filosofisk definition af sygdom og sundhed i et mennesket har stor betydning for behandlingen.

Sygdommen anses ikke for værende de håndgribelige isolerede symptomer alene. Symptomerne er manifestationen af en bagvedliggende ubalance, en ubalance som viser sig på flere planer hos det enkelte menneske såvel fysisk og følelsesmæssigt som mentalt.

Homøopatisk behandling stiler ikke kun efter at fjerne isolerede symptomer. Det handler om at genoprette den dybereliggende balance og derved starte en gennemgående reetablering af helbredet.

Hvad er homøopati?

Homøopati er stoffer som er udvundet fra planter, mineraler eller dyreriget, som opnår deres særlige virkning efter potensering ved gentagne fortyndinger og rytmiske opblandinger. Potenseringen gør det muligt at fremstille stærkt virkende midler, som kan give en medicinsk impuls til krop, sind og sjæl

Homøopatien kan regulere de steder i kroppen, hvor der er en ubalance, og derved støtte menneskets evne til selvhelbredelse. Homøopatien lærer således mennesket på ny at omgås de fysiske eller psykiske processer, som ikke fungerer optimalt.

Homøopati er mild og dybtvirkende og derfor også særligt velegnet til børn.

Det unikke ved homøopatiske lægemidler er, at de ikke blot virker på kroppen, men også i de psykiske og mentale områder, hvor langt de fleste skavanker har deres udspring.

Den homøopatiske lægeforening er grundlagt i Tyskland er knap to hundrede år gammel og dermed den ældste lægeforening i Europa.

Køb din special designer homøopatisk ampulkur her -> 

Anne louise hassing

Frida Hallqvist

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ