En Healthmentors beretning

Du skal i dag møde skønneste Heidi fra Silkeborg.

Heidi bor i Silkeborg og arbejdede som personlig træner og kostvejleder inden hun startede på Health Mentor Uddannelsen. På det tidspunkt var hun også en træt sjæl med bankende hjerte og et stofskifte der ikke kunne følge med.

“Jeg kom til en periode hvor min krop begyndte at lukke ned pga. En hård barndom i en misbrugs-familie, Et dårligt ægteskab, stress, og en masse traumatiske oplevelser med mine forældre.

Pludselig var jeg så træt og syg at jeg troede jeg skulle dø. Jeg havde det som om jeg havde influenza 20 dage om måneden, og mange dage kunne jeg ikke forstå hvad jeg læste, og fik også en del ildebefindende. Min søn så mig nogle gange falde om når jeg skulle sende ham i skole, og det gjorde ondt i mit hjerte han skulle opleve det.

Jeg havde gennem nogle år, gået til lægen da mine symptomer så småt startede, lægen blev ved med at sige jeg ikke fejlede noget og til sidst tilbød mig lykkepiller, trods jeg sagde jeg kunne mærke jeg var syg og det bestemt ikke var lykkepiller, der var løsningen for mig.

Efter en sygemelding og med hjælp fra jobcenteret fik jeg en helbredstest af en lægen.

Jeg kan huske jeg blev ringet op, med beskeden: “Jamen du fejler ikke noget. Dine stofskiftetal er en smule lave men ikke noget af betydning, vi tester igen om 3 måneder.” Dvs. jeg skulle ligge i min seng de næste 3 måneder og nærmest ikke kunne gå, stå og tænke, og bare føle jeg skulle dø.?

Jeg begyndte selv at være nysgerrig på hvordan jeg kunne helbrede mig selv, kunne bare mærke var det rigtige, og fandt frem til det lignede symptomer på lavt stofskifte.

Jeg gik til lægen med en hel A4 side hvor jeg havde skrevet mine symptomer på og lavet en tidslinje. Lægen gav mig bare elevator blikket og sagde til mig: “Ja man kan ikke være så slank som dig og så have lavt stofskifte”, og ville ikke teste de ting jeg bad om.

Jeg var på dagpenge, så min familie hjalp, så jeg kunne komme til en privat klinik som gerne ville tage de test jeg havde læst mig frem til. Og ganske rigtig var det galt med mig stofskifte. Jeg fik nogle gode råd og begyndte på naturlig medicin, fik mit liv tilbage og startede på mit drømmejob.

Jeg fandt så frem til Health mentor uddannelsen. 

Jeg fandt frem til lægen Allan, som havde hjulpet andre som mig, som havde følesen af at være kommet i en skraldespand og ikke kunne få den hjælp de ønskede, af egen læge og sygehus. Han lød dygtig, og som en der faktisk lyttede til hvad man sagde, og underviste så på health-mentor uddannelsen

Da jeg så så dem alle 3 sammen, Chloe, Frederik og Allan kaldte uddannelsen meget på mig. 

Min intuition har altid haft ret, så vidste jeg skulle i deres hænder.

Jeg fik en snak med Chloé omkring hvorvidt jeg bare skulle have et forløb hos dem for at blive rask eller uddanne mig i stedet.

Jeg valgte uddannelsen, så jeg både kunne lære at hjælpe mig selv, men også andre min situation, og det er jeg glad for.

Havde jeg bare valgt at få et forløb, havde jeg nok været for utålmodig, netop fordi jeg var så syg.

Og når man er så syg tager det enormt lang tid at bygge sin krop op igen. Det tog mig nok 1,5 år før jeg følte jeg var på toppen igen. Jeg vil altid have min stofskiftesygdom, men nu er jeg fra at føle mig 20% rask helt oppe på nogle dage at føle mig 100% rask til 85-95%. Jeg arbejder, dyrker sport og er glad. Og meget taknemlig for at være nået hertil. Det kunne jeg ikke have kommet uden at være på Health mentor uddannelse (og senere hen yogauddannelsen som lærte mig at berolige mit nervesystem.)

Health Mentor uddannelsen samlede mig op hver gang jeg var ved at miste mit håb, gav mig nye råd hver gang min krop røg ud af balance, og lærte mig hvordan jeg langsomt kunne bygge mine celler op. 

Jeg lærte hvordan jeg kunne tage laboratorie test på min krop, så jeg kunne se sort på hvidt hvad der manglede, hvad der var galt og hvad jeg skulle gøre for at løse det. Nu kan jeg selv analysere disse fantastiske test også.

De lærte mig også en forståelse omkring hvorfor det kan så langetid, hvilket også var enormt vigtigt for mig for at hænge i og ikke miste tålmodigheden. For lige som man ofte gerne vil tabe sig lynhurtigt, vil man jo også gerne bare være rask med et fingreknips. 🙂

Sidst med ikke mindst lærte uddannelsen mig også meget omkring min kropstype og personlighed, som har givet mig evnen til både at føre mig selv og andre i bedre balance, samt ikke føle sig forkert.

Jeg har stadig Chloe, Frederik og Allan jeg kan ringe til hvis jeg er i tvivl om noget, og det gør mig tryg. 

Jeg hjælper nu selv andre mennesker med alle former for sygdomme og problematikker. Andre mennesker som enten føler de er kommet i en skraldespand ligesom jeg var, som ikke føler sig hørt og mødt af læggene eller som gerne vil blande begge verdener, hvilket i øvrigt også er super fint. Hvorfor ikke løfte, støtte og hjælpe hinanden?

Jeg føler nu, at jeg gør en god gerning hver gang jeg hjælper et menneske med at bygge sin krop op, og det er helt magisk ☺” 

Heidi Christine, mød skønne Heidi lige her.

Har du en drøm om at hjælpe andre ud af ubehag og skavanker? Så tilmeld dig Health Mentor Uddannelsen og lad os gøre en forskel sammen!

Er du stadig i tvivl, hvorvidt uddannelsen er den rette for dig, så tilbyder vi en gratis, afklarende samtale. Book din samtale hos os lige her!

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ