Afslutning på Health Mentor Uddannelsen

Kæreste hold 5 på Health Mentor Uddannelsen!

Tusind tak for en fuldstændig fantastisk rejse. Den har være berigende, lærerig og smuk på alle måder.

Du startede på uddannelsen som uvidende eller delvis udvidende indenfor dette felt og idag sidder du med et flot diplom i hånden som bevis på at du har dygtiggjort dig det sidste år.

Du startede på en rejse hvor du skulle fyldes med en masse viden og kundskab, så du idag kan drage ud og gøre en forskel for andre.

Regnskabskvinden, lederen i kommunikation, sygeplejerskerne, zoneterapeuten, fysioterapeuten, psykoterapeuten, coachen, den studerende, yoga læreren, massøren, SoMe eksperten, pædagogen og mange flere kan nu alle kalde sig for lægeeksamineret Health Mentor.

I startede på uddannelsen med vidt forskellige baggrunde og erfaringer og alligevel formåede I at se hinanden i øjnene som ligesindede og løftede i flok. I har skabt et sammenhold som vil vare for evigt, skabt dybde, venskaber og på en måde er I blevet én familie. I kunne ikke have gjort det uden hinanden.

Til eksamen oplevede vi for alvor at en baggrund som sygeplejerske eller regnskabsdame ingen forskel gjorde. Begge bestod med ros og applaus.

Det der nemlig gør en til en dygtig behandler er selvfølgelig viden og en stor værktøjskasse med de rette elementer i. Allervigtigst er det personlige plan, at man er i stand til at se sin klient i øjenhøjde og møde personen præcis der hvor han/hun er og hjælpe derfra.

Erfarring gør en til en mester og jo mere vores elever har øvet sig og dykket ned i pensum, opgaver, cases og laboratorie tester jo dygtigere er de blevet og derfor er vi så stolte af vores elever. Hver og én leverede på højeste plan i fredags og lørdags og i dag kan de gå ud og gøre en forskel som Health Mentorer.

Friederich we did it again!

I er et bevis på at vores uddannelsesprotokoller virker, at vores opbygning på uddannelsen holder stik.

Vores mission er sat og heldigvis følger vores elever trop – vi skal gøre en forskel og skabe mere sundhed på verdensplan!

Vil du med på denne fantastiske rejse – så ansøg allerede idag!

    

MÅSKE DU OGSÅ ER INTERESSERET I

Efterlad en kommentar

FIND OS PÅ